Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
Odpowiedz

KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • niunia Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2013, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elle-ja śpie strasznie źle:-( jak wogóle śpie:-(

witam wszystkie drogie Panie:* miłego dnia dla Was i maluszków w waszych brzuszkasz;-)

eikt3e3kgdbujljc.png
    ijpbio4pdn6hzzzp.png
  • Elle Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2013, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pysia, do usług :)

1. kasieńka82 - 16 kwietnia synuś Michaś :)
    2. elle - 28 kwietnia córcia :)
    3. iwonka - 28 kwietnia synuś (?):)
    4. bemommy - 30 kwietnia synuś :)
    5. niunia - 30 kwietnia córcia (chyba):)
    6. magdalena - 4 maja ???
    7. asia87 - 5 maja???
    8. mamafasolki - 7 maja córcia (chcialaby):)
    9. aga8787 - 7 maja ???
    10.mychowe - 7 maja ???
    11.dorjana - 9 maja ???
    12.natalinka - 12 maja synuś :)
    13.slonkozusa - 12 maja ???
    14.fizjo - 13 maja synuś :)
    15.pysia13 - 18 maja ???
    16.katelin - 20 maja ???
    17.agata86 - 22 maja ???
    18.mirka14 - 23 maja ???
    19.martuska507 - 24 maja ???

iv09mg7y9aya90me.png
  • Elle Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2013, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niunia wrote:
    Elle-ja śpie strasznie źle:-( jak wogóle śpie:-(

witam wszystkie drogie Panie:* miłego dnia dla Was i maluszków w waszych brzuszkasz;-)

Łączę się z Tobą w bólu, Niunia, z tym spaniem - a raczej niespaniem... :/

I Tobie też miłego dzionka życzę :) A jak tam Twój maluch? Czujesz już ruchy ? Bo ja nic kompletnie :/

niunia lubi tę wiadomość

iv09mg7y9aya90me.png
  • mirka14 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2013, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja śpię jak zabita nawet jak w nocy muszę wstać na siku to potem zasypiam jak tylko przełożę głowę do poduszki, ciekawe jak długo :)

Aniołeczek 08.05.2013
    jwzh2b5.png
    mbm7spn.png
  • Elle Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2013, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mirka14 wrote:
    a ja śpię jak zabita nawet jak w nocy muszę wstać na siku to potem zasypiam jak tylko przełożę głowę do poduszki, ciekawe jak długo :)

Kochana - pozazdrościć! I oby jak najdłużej - tego Ci życzę :)

iv09mg7y9aya90me.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2013, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też śpię jak zabita :) tylko teraz się męczę bo jestem przeziębiona i nos mam zatkany i musze buzią oddychać :(

• niunia Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2013, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elle-wysmarowałam się maścią przeciwbólową i czekam aż pomoże i biore się za sprzątanie;-) moja niunia taka cwana i szaleje tylko przy badaniu a w sumie nic nie czuje,żadnych kopniaków ;-)imię wybrane dla córci???;-)

eikt3e3kgdbujljc.png
    ijpbio4pdn6hzzzp.png
  • Elle Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2013, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niunia wrote:
    Elle-wysmarowałam się maścią przeciwbólową i czekam aż pomoże i biore się za sprzątanie;-) moja niunia taka cwana i szaleje tylko przy badaniu a w sumie nic nie czuje,żadnych kopniaków ;-)imię wybrane dla córci???;-)

Niunia, a co się dzieje, co Cię boli? Głowa znowu?

Nie mamy jeszcze imienia dla córci :) Ale jak już w końcu wybierzemy, to dam znać ;)

iv09mg7y9aya90me.png
  • Iwonka Przyjaciółka

Wysłany: 22 listopada 2013, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy ja pisałam że nie mam schizy z powodu tych serków??? To przepraszam ale kłamałam :( Feta to spoko ale ten plasterek oscypka to mi sen z oczy spędził :( Kurczę ale zjadłam tylko plasterek to może bez przesady co???

bemommy lubi tę wiadomość

• mirka14 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2013, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie przejmuj się z takiej ilości na pewno nic wam nie będzie, ja czytałam że sery pleśniowe też można jeść byle z umiarem, a następnym razem zjedz oscypka grillowanego jeszcze lepszy :)

Iwonka lubi tę wiadomość

Aniołeczek 08.05.2013
    jwzh2b5.png
    mbm7spn.png
  • natalinka Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2013, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy macie jakiś patent na upartego jak osioł męża? Mój stwierdził, że wraz z 3 kolegami z pracy pojadą jutro ok. 300 km w okolice Zakopanego, by pochodzić sobie po jakiś górkach. Mimo moich próśb o rezygnację potwierdził to kolegom. Nie rozumie, że będę się martwić - jak grochem o ścianę. A ja wiem, że 4 facetów w trasie to tylko jeden wielki problem. Po pierwsze: będą nieźle szpanować. Po drugie: oczywiście jak to zwykle bywa przy kimś - mój mąż nie będzie odbierał ode mnie tel., a ja będę jeszcze bardziej się niepokoić. Myślałam, że przybędzie mu odpowiedzialności, a tymczasem ubywa oleju w głowie. Nie wiem już jak go przekonać, by nie jechał.

201404234670.png

cfc61914ad.png
  • Elle Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2013, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natalinka wrote:
    Dziewczyny czy macie jakiś patent na upartego jak osioł męża? Mój stwierdził, że wraz z 3 kolegami z pracy pojadą jutro ok. 300 km w okolice Zakopanego, by pochodzić sobie po jakiś górkach. Mimo moich próśb o rezygnację potwierdził to kolegom. Nie rozumie, że będę się martwić - jak grochem o ścianę. A ja wiem, że 4 facetów w trasie to tylko jeden wielki problem. Po pierwsze: będą nieźle szpanować. Po drugie: oczywiście jak to zwykle bywa przy kimś - mój mąż nie będzie odbierał ode mnie tel., a ja będę jeszcze bardziej się niepokoić. Myślałam, że przybędzie mu odpowiedzialności, a tymczasem ubywa oleju w głowie. Nie wiem już jak go przekonać, by nie jechał.

Natalinko, bardzo chciałabym dać Ci jakąś radę, ale sama nie potrafię sobie ze swoim M. poradzić. U nas z kolei ciche dni i to bynajmniej nie z mojej strony. Ciekawe, jak długo to potrwa...

Czy istnieją normalni faceci? Istnieją, istnieją, wiem - nawet tu niektóre z Was miały szczęście trafić na takich :)

Natalinko, a tak btw to wyjazd swoją drogą, ale mi by chyba najbardziej przeszkadzało to nieodbieranie ode mnie telefonu. Współczuję Ci i łączę się w bólu. A może jednak da się jakoś przekonać???

Może któraś z obecnych tu dziewczyn będzie miała jakiś patent.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2013, 13:14

natalinka lubi tę wiadomość

iv09mg7y9aya90me.png
  • Elle Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2013, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwonka wrote:
    Dziewczyny czy ja pisałam że nie mam schizy z powodu tych serków??? To przepraszam ale kłamałam :( Feta to spoko ale ten plasterek oscypka to mi sen z oczy spędził :( Kurczę ale zjadłam tylko plasterek to może bez przesady co???

Iwonka, coś ty - nie przejmuj się. Nic Ci nie będzie od kawałeczka oscypka :) Gwarantuję.

Nie martw się - szkoda nerwów. W końcu już zjadłaś, było, minęło i nic się nie stało.

Ja jak mojej mamie powiedziałam, że nie mogę jeść tego czy tamtego to powiedziała, że pierwsze słyszy, bo ona tam jadła wszystko na co miała ochotę. I jaka ze mnie mądra i dorodna kobieta wyrosła, no! :)

Nie martw się, kochana :*

Iwonka lubi tę wiadomość

iv09mg7y9aya90me.png
  • mychowe Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2013, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwonka wrote:
    Zatem dopisuje siebie i Magdalenkę :)

1.kasieńka82-16kwietnia synuś Michaś :)
    2.elle-28kwietnia córcia :)
    3.iwonka - 28 kwietnia synuś (?):)
    4.bemommy-30kwietnia synuś :)
    5.niunia-30kwietnia córcia (chyba):)
    6. magdalena - 4 maja ???
    7.mamafasolki-7maja córcia (chcialaby):)
    8.aga8787-7maja ???
    9.dorjana-9maja ???
    10.natalinka-12maja ??? synuś :)
    11.fizjo-13maja synuś :)
    12.agata86-22maja ????
    13.mirka14-23maja ???

Mnie również proszę dopisać do listy, termin na 8 maja, a 18 grudnia dopiero się dowiem czy dziewczynka czy chlopiec:)

ex2bkrhmvrp7aszy.png>
  • niunia Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2013, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś to jakaś katastrofa :-( nie moge się ruszać tak mnie boli kręgosłup :-(

eikt3e3kgdbujljc.png
    ijpbio4pdn6hzzzp.png
  • fizjo Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2013, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej :*

niunia- współczuję...hym..może spróbuj się zrelaksowac..przy jakiejś dobrej książce??

Coś nie mam dziś weny-pomarudzić Wam,hehe :-)

Odnośnie spania...kręcę się po tym łóżku "jak żyd po pustym sklepie" i nie mogę normalnie spać. Mam z poprzedniej ciąży taką poduchę w kształcie litery C- trochę pomaga....

buziaki:*

niunia lubi tę wiadomość

• mirka14 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2013, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a wie ktoś co z kasienką

Aniołeczek 08.05.2013
    jwzh2b5.png
    mbm7spn.png
  • niunia Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2013, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fizjo-nie da rady ciagle się kręce i wierCe i ciągnie mnie aż przez biodro do pośladka :-(

eikt3e3kgdbujljc.png
    ijpbio4pdn6hzzzp.png
  • natalinka Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2013, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niunia - może to znak, że malutka się rozpycha? Mnie tak dziś ciągnie w pachwinach, pobolewa brzuch i szczególnie krzyże. Mam tak co kilka dni.

201404234670.png

cfc61914ad.png
  • fizjo Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2013, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niunia....a może to rwa kulszowa??? miałas juz kiedys??

‹‹ 128 129 130 131 132 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ