X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
Odpowiedz

KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • niunia Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2013, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elle-ja śpie strasznie źle:-( jak wogóle śpie:-(

witam wszystkie drogie Panie:* miłego dnia dla Was i maluszków w waszych brzuszkasz;-)

eikt3e3kgdbujljc.png
    ijpbio4pdn6hzzzp.png
  • Elle Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2013, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pysia, do usług :)

1. kasieńka82 - 16 kwietnia synuś Michaś :)
    2. elle - 28 kwietnia córcia :)
    3. iwonka - 28 kwietnia synuś (?):)
    4. bemommy - 30 kwietnia synuś :)
    5. niunia - 30 kwietnia córcia (chyba):)
    6. magdalena - 4 maja ???
    7. asia87 - 5 maja???
    8. mamafasolki - 7 maja córcia (chcialaby):)
    9. aga8787 - 7 maja ???
    10.mychowe - 7 maja ???
    11.dorjana - 9 maja ???
    12.natalinka - 12 maja synuś :)
    13.slonkozusa - 12 maja ???
    14.fizjo - 13 maja synuś :)
    15.pysia13 - 18 maja ???
    16.katelin - 20 maja ???
    17.agata86 - 22 maja ???
    18.mirka14 - 23 maja ???
    19.martuska507 - 24 maja ???

iv09mg7y9aya90me.png
  • Elle Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2013, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niunia wrote:
    Elle-ja śpie strasznie źle:-( jak wogóle śpie:-(

witam wszystkie drogie Panie:* miłego dnia dla Was i maluszków w waszych brzuszkasz;-)

Łączę się z Tobą w bólu, Niunia, z tym spaniem - a raczej niespaniem... :/

I Tobie też miłego dzionka życzę :) A jak tam Twój maluch? Czujesz już ruchy ? Bo ja nic kompletnie :/

niunia lubi tę wiadomość

iv09mg7y9aya90me.png
  • mirka14 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2013, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja śpię jak zabita nawet jak w nocy muszę wstać na siku to potem zasypiam jak tylko przełożę głowę do poduszki, ciekawe jak długo :)

Aniołeczek 08.05.2013
    jwzh2b5.png
    mbm7spn.png
  • Elle Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2013, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mirka14 wrote:
    a ja śpię jak zabita nawet jak w nocy muszę wstać na siku to potem zasypiam jak tylko przełożę głowę do poduszki, ciekawe jak długo :)

Kochana - pozazdrościć! I oby jak najdłużej - tego Ci życzę :)

iv09mg7y9aya90me.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2013, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też śpię jak zabita :) tylko teraz się męczę bo jestem przeziębiona i nos mam zatkany i musze buzią oddychać :(

• niunia Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2013, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elle-wysmarowałam się maścią przeciwbólową i czekam aż pomoże i biore się za sprzątanie;-) moja niunia taka cwana i szaleje tylko przy badaniu a w sumie nic nie czuje,żadnych kopniaków ;-)imię wybrane dla córci???;-)

eikt3e3kgdbujljc.png
    ijpbio4pdn6hzzzp.png
  • Elle Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2013, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niunia wrote:
    Elle-wysmarowałam się maścią przeciwbólową i czekam aż pomoże i biore się za sprzątanie;-) moja niunia taka cwana i szaleje tylko przy badaniu a w sumie nic nie czuje,żadnych kopniaków ;-)imię wybrane dla córci???;-)

Niunia, a co się dzieje, co Cię boli? Głowa znowu?

Nie mamy jeszcze imienia dla córci :) Ale jak już w końcu wybierzemy, to dam znać ;)

iv09mg7y9aya90me.png
  • Iwonka Przyjaciółka

Wysłany: 22 listopada 2013, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy ja pisałam że nie mam schizy z powodu tych serków??? To przepraszam ale kłamałam :( Feta to spoko ale ten plasterek oscypka to mi sen z oczy spędził :( Kurczę ale zjadłam tylko plasterek to może bez przesady co???

bemommy lubi tę wiadomość

• mirka14 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2013, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie przejmuj się z takiej ilości na pewno nic wam nie będzie, ja czytałam że sery pleśniowe też można jeść byle z umiarem, a następnym razem zjedz oscypka grillowanego jeszcze lepszy :)

Iwonka lubi tę wiadomość

Aniołeczek 08.05.2013
    jwzh2b5.png
    mbm7spn.png
  • natalinka Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2013, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy macie jakiś patent na upartego jak osioł męża? Mój stwierdził, że wraz z 3 kolegami z pracy pojadą jutro ok. 300 km w okolice Zakopanego, by pochodzić sobie po jakiś górkach. Mimo moich próśb o rezygnację potwierdził to kolegom. Nie rozumie, że będę się martwić - jak grochem o ścianę. A ja wiem, że 4 facetów w trasie to tylko jeden wielki problem. Po pierwsze: będą nieźle szpanować. Po drugie: oczywiście jak to zwykle bywa przy kimś - mój mąż nie będzie odbierał ode mnie tel., a ja będę jeszcze bardziej się niepokoić. Myślałam, że przybędzie mu odpowiedzialności, a tymczasem ubywa oleju w głowie. Nie wiem już jak go przekonać, by nie jechał.

201404234670.png

cfc61914ad.png
  • Elle Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2013, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natalinka wrote:
    Dziewczyny czy macie jakiś patent na upartego jak osioł męża? Mój stwierdził, że wraz z 3 kolegami z pracy pojadą jutro ok. 300 km w okolice Zakopanego, by pochodzić sobie po jakiś górkach. Mimo moich próśb o rezygnację potwierdził to kolegom. Nie rozumie, że będę się martwić - jak grochem o ścianę. A ja wiem, że 4 facetów w trasie to tylko jeden wielki problem. Po pierwsze: będą nieźle szpanować. Po drugie: oczywiście jak to zwykle bywa przy kimś - mój mąż nie będzie odbierał ode mnie tel., a ja będę jeszcze bardziej się niepokoić. Myślałam, że przybędzie mu odpowiedzialności, a tymczasem ubywa oleju w głowie. Nie wiem już jak go przekonać, by nie jechał.

Natalinko, bardzo chciałabym dać Ci jakąś radę, ale sama nie potrafię sobie ze swoim M. poradzić. U nas z kolei ciche dni i to bynajmniej nie z mojej strony. Ciekawe, jak długo to potrwa...

Czy istnieją normalni faceci? Istnieją, istnieją, wiem - nawet tu niektóre z Was miały szczęście trafić na takich :)

Natalinko, a tak btw to wyjazd swoją drogą, ale mi by chyba najbardziej przeszkadzało to nieodbieranie ode mnie telefonu. Współczuję Ci i łączę się w bólu. A może jednak da się jakoś przekonać???

Może któraś z obecnych tu dziewczyn będzie miała jakiś patent.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2013, 13:14

natalinka lubi tę wiadomość

iv09mg7y9aya90me.png
  • Elle Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2013, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwonka wrote:
    Dziewczyny czy ja pisałam że nie mam schizy z powodu tych serków??? To przepraszam ale kłamałam :( Feta to spoko ale ten plasterek oscypka to mi sen z oczy spędził :( Kurczę ale zjadłam tylko plasterek to może bez przesady co???

Iwonka, coś ty - nie przejmuj się. Nic Ci nie będzie od kawałeczka oscypka :) Gwarantuję.

Nie martw się - szkoda nerwów. W końcu już zjadłaś, było, minęło i nic się nie stało.

Ja jak mojej mamie powiedziałam, że nie mogę jeść tego czy tamtego to powiedziała, że pierwsze słyszy, bo ona tam jadła wszystko na co miała ochotę. I jaka ze mnie mądra i dorodna kobieta wyrosła, no! :)

Nie martw się, kochana :*

Iwonka lubi tę wiadomość

iv09mg7y9aya90me.png
  • mychowe Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2013, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwonka wrote:
    Zatem dopisuje siebie i Magdalenkę :)

1.kasieńka82-16kwietnia synuś Michaś :)
    2.elle-28kwietnia córcia :)
    3.iwonka - 28 kwietnia synuś (?):)
    4.bemommy-30kwietnia synuś :)
    5.niunia-30kwietnia córcia (chyba):)
    6. magdalena - 4 maja ???
    7.mamafasolki-7maja córcia (chcialaby):)
    8.aga8787-7maja ???
    9.dorjana-9maja ???
    10.natalinka-12maja ??? synuś :)
    11.fizjo-13maja synuś :)
    12.agata86-22maja ????
    13.mirka14-23maja ???

Mnie również proszę dopisać do listy, termin na 8 maja, a 18 grudnia dopiero się dowiem czy dziewczynka czy chlopiec:)

ex2bkrhmvrp7aszy.png>
  • niunia Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2013, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś to jakaś katastrofa :-( nie moge się ruszać tak mnie boli kręgosłup :-(

eikt3e3kgdbujljc.png
    ijpbio4pdn6hzzzp.png
  • fizjo Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2013, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej :*

niunia- współczuję...hym..może spróbuj się zrelaksowac..przy jakiejś dobrej książce??

Coś nie mam dziś weny-pomarudzić Wam,hehe :-)

Odnośnie spania...kręcę się po tym łóżku "jak żyd po pustym sklepie" i nie mogę normalnie spać. Mam z poprzedniej ciąży taką poduchę w kształcie litery C- trochę pomaga....

buziaki:*

niunia lubi tę wiadomość

• mirka14 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2013, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a wie ktoś co z kasienką

Aniołeczek 08.05.2013
    jwzh2b5.png
    mbm7spn.png
  • niunia Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2013, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fizjo-nie da rady ciagle się kręce i wierCe i ciągnie mnie aż przez biodro do pośladka :-(

eikt3e3kgdbujljc.png
    ijpbio4pdn6hzzzp.png
  • natalinka Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2013, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niunia - może to znak, że malutka się rozpycha? Mnie tak dziś ciągnie w pachwinach, pobolewa brzuch i szczególnie krzyże. Mam tak co kilka dni.

201404234670.png

cfc61914ad.png
  • fizjo Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2013, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niunia....a może to rwa kulszowa??? miałas juz kiedys??

‹‹ 128 129 130 131 132 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ