KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Pysia, do usług
1. kasieńka82 - 16 kwietnia synuś Michaś
2. elle - 28 kwietnia córcia
3. iwonka - 28 kwietnia synuś (?)
4. bemommy - 30 kwietnia synuś
5. niunia - 30 kwietnia córcia (chyba)
6. magdalena - 4 maja ???
7. asia87 - 5 maja???
8. mamafasolki - 7 maja córcia (chcialaby)
9. aga8787 - 7 maja ???
10.mychowe - 7 maja ???
11.dorjana - 9 maja ???
12.natalinka - 12 maja synuś
13.slonkozusa - 12 maja ???
14.fizjo - 13 maja synuś
15.pysia13 - 18 maja ???
16.katelin - 20 maja ???
17.agata86 - 22 maja ???
18.mirka14 - 23 maja ???
19.martuska507 - 24 maja ??? -
niunia wrote:Elle-ja śpie strasznie źle:-( jak wogóle śpie:-(
witam wszystkie drogie Panie:* miłego dnia dla Was i maluszków w waszych brzuszkasz;-)
Łączę się z Tobą w bólu, Niunia, z tym spaniem - a raczej niespaniem...
I Tobie też miłego dzionka życzę A jak tam Twój maluch? Czujesz już ruchy ? Bo ja nic kompletnie
niunia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
niunia wrote:Elle-wysmarowałam się maścią przeciwbólową i czekam aż pomoże i biore się za sprzątanie;-) moja niunia taka cwana i szaleje tylko przy badaniu a w sumie nic nie czuje,żadnych kopniaków ;-)imię wybrane dla córci???
Niunia, a co się dzieje, co Cię boli? Głowa znowu?
Nie mamy jeszcze imienia dla córci Ale jak już w końcu wybierzemy, to dam znać -
Dziewczyny czy ja pisałam że nie mam schizy z powodu tych serków??? To przepraszam ale kłamałam Feta to spoko ale ten plasterek oscypka to mi sen z oczy spędził Kurczę ale zjadłam tylko plasterek to może bez przesady co???
bemommy lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny czy macie jakiś patent na upartego jak osioł męża? Mój stwierdził, że wraz z 3 kolegami z pracy pojadą jutro ok. 300 km w okolice Zakopanego, by pochodzić sobie po jakiś górkach. Mimo moich próśb o rezygnację potwierdził to kolegom. Nie rozumie, że będę się martwić - jak grochem o ścianę. A ja wiem, że 4 facetów w trasie to tylko jeden wielki problem. Po pierwsze: będą nieźle szpanować. Po drugie: oczywiście jak to zwykle bywa przy kimś - mój mąż nie będzie odbierał ode mnie tel., a ja będę jeszcze bardziej się niepokoić. Myślałam, że przybędzie mu odpowiedzialności, a tymczasem ubywa oleju w głowie. Nie wiem już jak go przekonać, by nie jechał.
-
natalinka wrote:Dziewczyny czy macie jakiś patent na upartego jak osioł męża? Mój stwierdził, że wraz z 3 kolegami z pracy pojadą jutro ok. 300 km w okolice Zakopanego, by pochodzić sobie po jakiś górkach. Mimo moich próśb o rezygnację potwierdził to kolegom. Nie rozumie, że będę się martwić - jak grochem o ścianę. A ja wiem, że 4 facetów w trasie to tylko jeden wielki problem. Po pierwsze: będą nieźle szpanować. Po drugie: oczywiście jak to zwykle bywa przy kimś - mój mąż nie będzie odbierał ode mnie tel., a ja będę jeszcze bardziej się niepokoić. Myślałam, że przybędzie mu odpowiedzialności, a tymczasem ubywa oleju w głowie. Nie wiem już jak go przekonać, by nie jechał.
Natalinko, bardzo chciałabym dać Ci jakąś radę, ale sama nie potrafię sobie ze swoim M. poradzić. U nas z kolei ciche dni i to bynajmniej nie z mojej strony. Ciekawe, jak długo to potrwa...
Czy istnieją normalni faceci? Istnieją, istnieją, wiem - nawet tu niektóre z Was miały szczęście trafić na takich
Natalinko, a tak btw to wyjazd swoją drogą, ale mi by chyba najbardziej przeszkadzało to nieodbieranie ode mnie telefonu. Współczuję Ci i łączę się w bólu. A może jednak da się jakoś przekonać???
Może któraś z obecnych tu dziewczyn będzie miała jakiś patent.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2013, 13:14
natalinka lubi tę wiadomość
-
Iwonka wrote:Dziewczyny czy ja pisałam że nie mam schizy z powodu tych serków??? To przepraszam ale kłamałam Feta to spoko ale ten plasterek oscypka to mi sen z oczy spędził Kurczę ale zjadłam tylko plasterek to może bez przesady co???
Iwonka, coś ty - nie przejmuj się. Nic Ci nie będzie od kawałeczka oscypka Gwarantuję.
Nie martw się - szkoda nerwów. W końcu już zjadłaś, było, minęło i nic się nie stało.
Ja jak mojej mamie powiedziałam, że nie mogę jeść tego czy tamtego to powiedziała, że pierwsze słyszy, bo ona tam jadła wszystko na co miała ochotę. I jaka ze mnie mądra i dorodna kobieta wyrosła, no!
Nie martw się, kochana :*
Iwonka lubi tę wiadomość
-
Iwonka wrote:Zatem dopisuje siebie i Magdalenkę
1.kasieńka82-16kwietnia synuś Michaś
2.elle-28kwietnia córcia
3.iwonka - 28 kwietnia synuś (?)
4.bemommy-30kwietnia synuś
5.niunia-30kwietnia córcia (chyba)
6. magdalena - 4 maja ???
7.mamafasolki-7maja córcia (chcialaby)
8.aga8787-7maja ???
9.dorjana-9maja ???
10.natalinka-12maja ??? synuś
11.fizjo-13maja synuś
12.agata86-22maja ????
13.mirka14-23maja ???
Mnie również proszę dopisać do listy, termin na 8 maja, a 18 grudnia dopiero się dowiem czy dziewczynka czy chlopiec:) -
hej :*
niunia- współczuję...hym..może spróbuj się zrelaksowac..przy jakiejś dobrej książce??
Coś nie mam dziś weny-pomarudzić Wam,hehe
Odnośnie spania...kręcę się po tym łóżku "jak żyd po pustym sklepie" i nie mogę normalnie spać. Mam z poprzedniej ciąży taką poduchę w kształcie litery C- trochę pomaga....
buziaki:*niunia lubi tę wiadomość