KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
witajcie dziewczynki jak samopoczucie ?
chorym życzę szybkiego powrotu do zdrowia
Ja dziś zaliczyłam dwa sklepy dziecięce rozważałam kupno wózka ale bardzo trudno jest się zdecydować w zamian kupiłam śpiochy i czapeczki i nie drapki więc oficjalnie mogę potwierdzić czas zakupów dla mikołaja oficjalnie rozpoczęty -
Natalianka u nnie obylo sie bez goraczki gardlo tez dochodzi do siebie za to zostal kaszel i paskudny katar
Slonkozusa ja tez bylam ostatnio poogladac wozki skonczylo sie na katalogach za to mam upatrzone lozeczko materac rozekWiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2013, 14:59
-
Witajcie mamuśki !!!
Slonkozuza - ja mam mnustwo biegania więc po pracy to dosłownie padam na pyszczek... i wciąż niewyspana jestem
Ostatnio to ciążko mi na nogach się utrzymać
a to mój brzusio na koniec 18 tygodnia
- zmiany sa kolosalne
- zero żeber !!!
- znikomy kaloryferek
- dzidzia rośnie
- obecnie brzuszek już wystaje, macica piknie się odznacza - jakież to fascynujące
(zdjęcie robione w nocy - kiepskie oświetlenie mam w przedpokoju - przy dziennym świetle jest znacznie większy)Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2013, 08:31
-
Witam was kochane:)
mi choroba ładnie odpuszcza na szczęście obyło się bez leków
Ja za to śpię jak zabita jakby nie fakt że Mojemu M dzwonił telefon to nie wiem o której był wstała a spałam do 11 ( śpię za dwóch)
Dorjana masz ogromny ten brzuszek:P zazdroszczę brzuszka z przed ciąży zawsze o takim marzyłam ale jakoś brak motywacji do ćwiczeń -
niunia wrote:dorjana-nie no masz mega ten brzuch już hehe jak tak dalej pójdzie to widze że nie będzie po nas widać że w ciąży chodzimy hehe
Nio myślę że po mnie już ostro widać ciążę - wyglądam strasznie... tylko u mnie jest ten problem że zamiast brzusia to rosną mi MELONY
już nie mogę na siebie patrzeć - to jest straszne
Mam już 2kg na plusie (a może już więcej ???)
Na szczęście to już prawie półmetek więc myślę że to niezły wynik
Najbardziej to mnie przerażają te cycorki
A brzusio też już wyskoczył ... w przecięgu ostatniego tygodnia doszło do diametralnych zmianWiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2013, 19:39
-
Dla wszystkich kochanych MAMUSIEK !!!!
mam nadzieję że Mikołaj Święty przyniósł prezenty ...nio albo przynajmniej "rózgę"
(rózga też wiele radości daje )
W Naszym domku sezon świąteczny uważam za otwarty
To będzie nasza rodzinna tradycja - Lepiej święta zacząć wcześniej by zdążyć się nimi nacieszyć
Dużo zdrówka kochane !!!
SZCZĘŚLIWYCH I SPOKOJNYCH PRZYGOTOWAŃ, aby nie zabrakło nam sił na ten maraton
...i spokojnej ciąży, pozbawionej nieprzewidzianych atrakcji...
a u kresu tej drogi... ROZWIĄZANIA - wyjątkowego, pełnego emocji - aby dla każdej z Nas był to DZIEŃ NAJWSPANIALSZY i CUDOWNY, w którym spełnią się nasze marzenia - CUD NARODZIN !!!
Niuna - a Ty się nie dołuj - przecież to jest świetna waga - ja myślę że zanim dotrwam do 20tc też będę miała +5kg na karku
(he he ... pewnie nie na karku tylko w cycki mi pójdzie )
Od tygodnia waga szaleje - taki okres - od półmetka po prostu dzidzia zaczyna rosnąć więc powinnaś się cieszyć że wszystko jest w porządeczku
Z resztą sama pisałaś że szczuplutka jesteś więc musisz dzidzi zapewnić wszystkie wartości odżywcze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2013, 02:39
niunia, mychowe lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki, no taki urok ciąży - że się tyje ja to mam z pięć albo i więcej na plusie, nawet nie wiem, a brzuchol ogromny Ale zupełnie się tym nie przejmuję, a wręcz się cieszę, bo to znaczy, że dziecko się dobrze rozwija. Zresztą - ja się dobrze czuję w tych ciążowych kształtach
Martwić się wagą będę po porodzie
Czy u Was też taka piękna pogoda? Słoneczko świeci, zapowiada się piękny dzień. Miłej niedzieli życzę