KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Fizjo - w drugim miesiącu w terminie spodziewanej @ miałam skurcze i wylądowałam w szpitalu. W kolejnym plamienia, niebawem nadchodzi czwarty Bóle miesiączkowe mam często. Ja jednak byłam u lekarza. Nic nie powiedział na ciśnienie, bo sięga dopiero do 132/79. Ma za to grzybicę. Nie wiem jak mogłam to przeoczyć, bo w tej materii mam ogrommmne doświadczenie. Myślałam, że tak jak zawsze piecze mnie po luteinie. Teraz znów globulki...
-
Niunia jak sie czujesz?
Dziewczyny gratuluje synusiów i coreczek. U mnie mam nadzieje przed świetami mój wstydzioszek się pokaże
Fizjo mnie boli krzyż i brzuch na dole po boku. Boli mnie cdziennie jak coś robie, jak mam dzień lenia i leże to nie boli. Musze o tym lekarzowi powiedzieć,ale to dopiero za 2 tygodnie.
Natalinka ty to masz przygody w tej ciązy jak nie pęcherz to grzybica, skurcze oby się to już wszystko pokończyło.
Ja znowu kaszle cały czas i mam już dość bo brzuch sie wtedy napina i boje sie o malenstwo. -
Mamafasolki - może skonsultuj się z lekarzem w sprawie nadmiernego kaszlu? Może powodować niepotrzebne skurcze, gdy "rzuca" Ci brzuchem. Być może w ciąży można pić jakieś syropy, a jeśli nie, to chyba syrop z cebuli jest dość dobry. Ja już od tygodnia przechodzę jakieś pseudoprzeziębienie. Katar i lekki ból gardła. Nic dziwnego skoro wszyscy w domu już chorowali. No tak, ciągle coś mi się dzieje, ale przyznam, że byłam na to przygotowana jeszcze przed ciążą Jeśli chodzi o kwestie ginekologiczne zawsze byłam dość trudnym przypadkiem i lekarze rozkładali ręce. Mając na uwadze moje dotychczasowe przejścia i tak wszyscy się dziwili, że początki znoszę w miarę ok. Jak widać, niektóre objawy mogą się pojawić dopiero w II trymestrze.
-
Witam, my po wizycie, Michaś urósł i waży 381g, inne wymiary w granicach chociaż już nie jest większy niż wiek ciąży... mama przytyła 0,7kg przez miesiąc więc może i synek nie miał za bardzo z czego urosnąć ponad normę
w awatarku piękne jego zdjęcie:) zakochałam się normalnie jak zobaczyłam tą buźkę u lekarza to aż mi się łezka zakręciła:) i jeszcze takie malutkie stópki i siusiak:) ehhh
kolejna wizyta w Sylwestra:D hehe
gratuluję poznanych płci:) oby dzidzie się zdrowo rozwijały:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2013, 14:44
slonkozusa, natalinka, Dorjana, mamafasolki lubią tę wiadomość
-
niunia wrote:Elle-spać nie moge brzuch mnie boli,niunia mała ciągle kopie...mogła by se przerwe zrobić
Niunia, a ja tak czekam na takie ciągłe kopniaczki i się doczekać nie mogę... Kobiecie w ciąży nie dogodzisz ...
A brzuch dlaczego Cię boli?
Sasza20 lubi tę wiadomość