KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
To widze,że tylko ja popadam w depresyjną wage hehe aż sie boje pomyśleć co dalej i w sumie nie widze u siebie tych kilo :p poszły w cycki i brzuszek miałam dziś sen,że urodziłam śliczną zdrową niuńke u mnie pogoda marna
bemommy, kasienka82 lubią tę wiadomość
-
Poki co to przytylam z Was chyba najwiecej bo 10 kg ;P Zanim urosl mi brzusio to wygladalam prawie tak jak Dorjana a teraz poszlo w brzusio i cycki, ale bardzo sie z tego ciesze. Teraz naprawde czuje sie jak kobieta w ciazy, tak wyjatkowo
Sasza20 - jak sie okaze ze bedzie dziewczynka to tez chce dac na imie Nikola a jak chlopczyk to Fabian albo Natan
Elle ja mam prawie 19 tydz i juz od prawie 2 tyg czuje jak dzidzia cwiczy fikolkiDorjana lubi tę wiadomość
https://www.suwaczki.com/tickers/relg3e5ecg4oqqc3.png -
Sasza20 wrote:Dorjana jak wstawiasz zdjęcia zęby było je od razu widać?
1.wrzucam ftkę na serwer np: facebook, fotosik
2. kopiuję adres fotki
3. wklejam pomiędzy znaczniki
i gotowe ))
bemommy wrote:A ja mam dopiero 1kg na plusie ale dzidzia duza takze sie nie martwie jak lekarz mowi ze jest dobrze to jest dobrze znajoma cala ciaze przytyla 7 kg 3,400 dziecko a reszta to wody lozysko takze to zalezy od organizmu
No bemommy to jest szok - pełen podziw - tylko 1 kilogram to malusio ja przy swoich skłonnościach i zachciankach to mam ciche marzenie aby nie przekroczyć tych książkowych 12 kg
A 7 to wydaje mi się nierealneaga8787 wrote:Hej dziewczyny:)
moja waga tez wreszcie ruszyła waże 4 kg więcej brzuch widać a ja zapominam zdjęć robić i wreszcie mdłości mi przechodzą
miłej niedzieli i zdrówka natalinka
nio dziewczynki
wrzucajcie też foteczki bo tu smutno a ze zdjęciami to zawsze raźniej
Ja jeszcze zaprezentuję moje dzienne śniadanko:
I śniadanie:
II śniadanie:
III śniadanie:
nie mam jeszcze foteczki
nio ale napisze że to otręby owsiane z siemieniem lnianym, kaszką mleczno-ryżową i odrobiną konfitur
i jeszcze jogurta dodaję
Taki deserek
IV śniadanie też jest
a co tam - przecież śniadanie to podstawa
DZIEŃ DOBRY WSPANIAŁE MAMUŚKI i SMACZNEGO ŚNIADANKA ŻYCZĘ !!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2013, 07:14
niunia, magdalena lubią tę wiadomość
-
Doriana ale o mało ekranu nie oplułam, dobre wytłumaczenie z tym sniadaniem
Muszę sie wam pochwalić z wczorajszych zakupów wkoncu kupiłam kozaki nawet w przystepnej cenie, ale najbardziej cieszę sie z jeansów. Dość że były w super cenie 60 zł za pare to jeszcze druga para -50% więc za dwie pary zapłaciłam 90zł w sklepie firmowym
A pare dni temu kupiłam 2 sukienki. Jedna starczy mi do konca ciązy bo sie mocno rozciaga i mozna ja tez do getrów włożyć a druga bardziaj elegancka, troche mało się rozciąga ale mysle że ze 2 miesiące w niej posmigam a cena była super 55zł. postaram sie wam fotki wstawić o ile bede potrafiła
Miłego dzionkaniunia, magdalena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej. Ja dzisiaj po wizycie. Nie widziałam maluszka bo lekarz miał godzinę opóżnienia i szybko wszystko musiał nadrobić wiec tylko posłuchałam bicia serduszka.
mam pytanie w którym tygodniu miałyście skierowanie na glukozę? bo powinno być chyba między 24-26. A ja mam 17 i już mam zrobić. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny