KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witajcie! Wracam do żywych, dopiero opuszcza mnie przeziębienie. Kilka ostatnich dni i nocy było katastrofalnych. Nie spałam, nie mogłam oddychać, ogólnie masakra. Nigdy więcej, nikomu nie życzę. Teraz z kolei chyba wraca się grzybica. Nie wiem już co dalej, bo wizyta dopiero za tydz. i nie wiem czy wytrzymam. Biorę cały czas dopochwowo Ecovag, ale on chyba nie daje rady
-
Hej dziewczyny!
Mam nadzieję, że moge się do Was "dosiąść". Co prawda terminy kwietniowo-majowe, ja mam termin na 18 maja Kto ze mnie wyjdzie jeszcze nie wiem, jednak, nie jestem tak ciekawa, modle się tylko, aby okruszek był/była zdrowe
Pozdrawiam! -
nio to chyba i mi się przybrało
mam kolejne 0,5kg więcej
(jeszcze nie potwierdzone - ale czuję to w kościach )
szybko to leci...
brzusio się pięknie zaokrągla - nie ma się co dziwić w końcu właśnie zaczęłam 20tc
TO już PÓŁMETEK !!!!
A to jeszcze się pochwalę
dziś spotkała mnie wspaniała niespodzianka - dziewczyna którą zupełnie niedawno poznałam przywiozła mi do pracy kilka rzeczy dla maluszka
hi hi hi ...
kilka - jasne ... raczej powinnam napisać że mnóstwo !!!
między innymi:
masę ubranek - są bajeczne i kolorowe co mi bardzo odpowiada bo jeszcze nie znamy płci - a te się wydają uniwersalne
wanienkę ze stelażem,
nosidełko,
kojec,
szelki...
MASAKRA !!! Ze szczęścia to aż mnie zatkało, nie potrafiłam się odezwać ...
to rzadko spotykane w dzisiejszych czasach - tyle życzliwości i wsparcia od zupełnie obcej osobyWiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2013, 01:23
magdalena lubi tę wiadomość
-
A jak Niunia
żeby nie była - My też rośniemy i przyznam się szczerze że ostro idziemy do przodu
Brzusio jest coraz większy, a mój apetyt również się rozkręcił
Mogłabym jeść i jeść - wciąż jestem głodna i buszuję w lodówce
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2013, 00:50
-
nick nieaktualnyBea_tina wrote:Może nie będe nadrabiać wszystkich 150 stron:P ale jeśli chodzi o badanie na glukoze, to też już dostałam skierowanie i w poniedziałek niestety przez to przeszlam... Oby tylko wynik był dobry, bo aż strach myśleć żeby to powtórzyć!
jesteśmy w tym samym tygodniu, wiec nie czuje się samotna z tą glukozą.
Ja wczoraj poczułam ruchy maludy, tak chyba z 15 minut skrobał mnie po brzuchu, mąż jeszcze nie czuł ale przyłożył ucho do brzucha to słuszał jak dzidzia się "kąpie"
ja przytyłam od początku 3 kg. było 55 a jest 58.Dorjana lubi tę wiadomość
-
Witam nowe mamusie,ktore pojawily sie na forum:-)
Ja dzis kobietki mam usg polowkowe moze bede znala plec dzidzi:-)
Dorjanka Twoje sniadanko jest super i fotki piekne a tak w ogole dzis mam mega gloda? Nie wiem o co chodzi:-)
Potem sie odezwe, nie jestesm w stanie wszystkiego nadrobic a dlugo mnie nie bylo.....