KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeszcze tu się pochwalę, moim cudem w 15t 5d
ja już przytyłam około 6kg na szczęście idzie w brzuch i biust, bo jakby mi miał tyłek jeszcze urosnąć to chyba bym się załamała.
Wy dziewczyny teraz kolejno wszystkie na usg połówkowe, ja mam dopiero 2 stycznia, więc trzymam za Was kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2013, 11:58
niunia lubi tę wiadomość
-
Widze, ze nagły apetyt nie tylko mnie dopadł! Masakra jakaś ciągle jestem głodna, staram się "napychać" owocami i wodą, ale trudno mi to idzie:P
A to, że nie znam płci, to też nie tylko ja! a już się obawiałam, że kropek się na Nas obraził! hihi
Ja II badanie prenatalne dopiero 8 stycznia:( dużo czasu jeszcze, ale lekarz jest albo 18 grudnia! a później dopiero 8 stycznia! Ci to sobie zyją
W poniedziałek mam wizytę kontrolną więc jedyne co zobacze, to tętno maluszka, bo lekarz ma takie super USG, ale mimo to, jest to świetny specjalista
Od stycznia rozpoczynam też dokupywanie pozostałych rzeczy do wyprawki, a w kwietni zapewno zakończe wózkiem, który równiez mamy już wybrany
Wspominałyście coś o wadze, ja już jestem sporawa, rozpoczynałam z wagą 82,2 kg, na ostatniej wizycie w 16 tc 85,6, więc źle niby nie ma, ale zważywszy na wage początkową, to szału nie ma Ale nic to, ważne, żeby maluszek był cały i zdrowy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytak czytam u tu na wątku o tej glukozie i hmm mój lekarz twierdzi że glukozę należy wykonać 24 tyg bo wtedy wątroba przejmuje swoje funkcje u dziecka i wcześniejsze badanie jest nie miarodajne no chyba że cukier jest wysoki poza normą to jak najszybciej nie wiem jak do tego wasi lekarze podchodzą ja robię ją jutro ale na samą myśl mnie trzęsie bo w poprzedniej ciąży miałam ją robioną 8 tyg bo było podejrzenie cukrzycy
-
No i jestem kobietki moje przeczucia sie sprawdzily:-) bede miala synusia Aleksandra ma dlugie nozki(po tatusiu) i jak to powiedzial lekarz calusne usteczka, jestem po usg zawsze taka szczesliwa!
Maly ma 282 g a no i za 3 tygodnie znowu sie zobaczymy lekarz jeszcze chce zobaczyc serduszko, co prawda nie widzial dzis nic niepokojacego ale chce miec pewnoscWiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2013, 19:41
Miriam, Dorjana, bemommy, mamafasolki, slonkozusa, aisa, mychowe lubią tę wiadomość
-
Gratulacje Magdalenko !!!
Będzie synek !!! Jupiii...
Ależ to musiała być cudowna nowina
Gratulacje mamusiu !!!
Nio dziewczynki widzę że idziemy do przodu wszystkie
he he... taki już nasz obowiązek - jeść smacznie i zdrowo
dla naszych wspaniałych Kruszynek
Ja to ostatnio mam mega smaka na kiszoną kapustkę - w życiu nie przypuszczałam że ona jest taka zdrowa, ma tyle właściwości że SZOK !!!