KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
no proszę czyli że jest nas więcej
a ja myślałam że zostałam jako jedyna - nieznająca płci mojego maleństwa
Gratuluję dziewczyny !!!
Ależ Wam zazdroszczę tej wiedzy - możecie już planować zakupki i projektować pokoik
Ja jeszcze tydzień muszę poczekać
-
nick nieaktualny
-
hej
byłam na wakacjach
wiecie gdzie???
hehe w szpitalu.
spokojnie....dzidzia jest.ale musze mega uwazac i lezec;/
dostałam skurczy...i dali mi dozylnie magnez a dowcipcie luteine.
aaaa i bedzie dziewuszka.
buzki:*bemommy, niunia lubią tę wiadomość
-
Gratulacje Fizjo i uważaj na siebie i na swoje maleństwo...
masakra skurcze - ciekawa jestem jakie to uczucie ale chyba wolałabym go teraz nie poznawać
Słuchaj swojego ciała - ono podpowiada kiedy mu dobrze a kiedy źle...
Niunia - ja mam wizytę dokładnie za tydzień w czwartek
Mam przeczucie że to będzie dziewczynka
bo strasznie jest wstydliwa
W sobotę chcę zaliczyć badania diagnostyczne - ciekawe czy wyniki będą w normie czy coś się przyplątało ???
A Ty Niunia kiedy masz kolejne badanie ???
i kolejną szansę na poznanie tej tajemnicy ??
fizjo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fizjo uważaj na siebie i dbaj o siebie, no to ładnie, czyli z Michałka zrobiła ci się Michalinka najważniejsze, że już po wszystkim duzó zdrówka :*
Niunia a my jak zwykle na jednym wózku my też w poniedziałek się badamyfizjo lubi tę wiadomość
-
slonkozusa, dzięki Skarbie:*
Dorjana, szczerze...ból okropniejszy niż na @.
Miriam, u mnie to było po zakupach...ale jak bum cyk cyk-nie biegałam po sklepie.
bemommy, dzieki Słoneczko:* hehe...bede miec parke
a co o imienia...myslimy o Lence.
buzki:*
bemommy, magdalena, mamafasolki lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochana teraz pozostają zakupy przez internet mój gin ostatnio mi opowiadał ze w tamtym roku przed świętami mieli urwanie głowy z przedwczesnymi porodami właśnie przez zakupy świąteczne i sprzątanie mówił to przy moim Czarku więc zakupy jak i sprzątanie mam w tym roku z głowy
Tu chyba nie chodzi o bieganie po sklepach tylko to jednak męczące jest i dlatego pewniefizjo lubi tę wiadomość
-
Dorjana-ja czekam do poniedziałku ,mam półówkowe i zrobi 4d to mam nadzieje,że poznam płeć jak mała pokaże pipcie;-) ostatnio jajeczek nie było zobaczymy teraz ;-)ale mam nadzieje,że moja mała zostanie dziewczynka ;-)dziś nawet się wyśnilam
mojemu heh więc zobaczymybemommy, Dorjana lubią tę wiadomość
-
LoLkA wrote:A ja juz po usg. Bedzie chlopak:) Na szczescie wszystko wporzadku. Jestem taka szczesliwa!!
Jakos mam wrazenie ze teraz duzo chlopaczkow?niunia lubi tę wiadomość
-
Bea_tina wrote:Tez jeszcze płci nie znam, jednak sama nie wiem czy też chcę znać miła niespodzianka by była w maju hehe a w domu to już kłótnie kto będzie wiedział zaraz po nas, masakra
He he no to niezle zamieszanie u Ciebie
Fizjo uwazaj na siebie no i super mamy dziewczynke w naszym gronie orzeciez nzsze chlopaki musza miec kobietkeWiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2013, 10:00
niunia, fizjo lubią tę wiadomość