KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
bólu głowy nie zazdroszczę, miałam w jednym dniu przez cały dzień i myślałam, że zwariuję Także szczere współczucia!
Ja będąc wczoraj troche na zakupach i "obiegówce" poszłam spać o 21! Obudziłam się parę razy w ciągu nocy, jednak bez problemu dalej zasypiałam nieźle kropek mnie wysysa z energii ale niech bierze ile potrzebuje! Bez żalu
Miłego weekendu dziewczynki!!niunia lubi tę wiadomość
-
Fizjo to uważaj na siebie :* kontakt nadrobimy spokojnie :* to córcie nasze będą kumpelkami oszczędzaj się kochana :* a i ja też dortwałąm do końca jak zawsze gdy piszesz :*
Niunia ja ci współczuje, bo się umećzysz tymi bólami biedna :* odpoczywaj też porządnie
Betinka super włoski krótkie włosy są śliczne, ja nie mogę mieć takich krótkich bo bym godzinę sterczała nad nimi, bo w ogóle mi się nie układają każdy w inny stronę mam
Ja na szczęscie mimo, że cały czas na wysokich obrotach po 12, 16 godzin na nogach póki co odpukać nie boli nic, a jak boli to przechodzi, jak to mówi mój lekarz ja jestem twarda zawodniczka i że organizm jest nauczony wysiłku to też inaczej znosi wszystkoWiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2013, 18:09
-
Natalinka-tak mam niskie ciśnienie
magadalena-mam dość co noc nie moge spać takie nerwy dostaje przez te chrapanie ,że mam ochote mu przywalić!!! To straszne
bemommy- dzieki bogu dziś ból głowy ustał a co u ciebie?? Jak sie czujecie???
kaja-witaj -
Niunia, przy niskim ciśnienu może skoro kawy nie tolerujesz to pij mocną parzoną herbatę??
Albo spróbuj chociaż pić kawę zbozową?
Ja mam lekkawy problem na spaniu na lweym boku :(zaraz oprócz bólu biodra poprostu mi nie wygodnie, pewnie dlatego, że jestem przyzwyczajona spać na brzuchu, a teraz to nie za bardzo:(
Dzięki za dobre słowa, do fryzury powoli się przyzwyczajam, tak jak cała zaskoczona rodzina razem z mężem:P
Już się nie mogę poniedziałku doczekać! Sprawdzę serducho kropka! A przy ostatnim słabym ruszaniu mam bardzo duże obawy, oby błędne:( -
Bóle mam nadal, krzyże mi rozrywa, brzuch najbardziej po bokach i momentami jak na @, infekcja jest, więc swędzi i piecze, ale wzięłam luteinę dop., więc mam nadzieję, że wszystko wróci do normy i świąt nie spędzę w szpitalu.Tak to jest jak kilka tyg. brałam luteinę dop, a teraz musiałam odstawić. Jutro wyniki posiewu z pochwy i posiewu moczu - strasznie się boję Jeśli będzie bakteria to się załamię, u mnie nawet leki, które groziły utratą słuchu i żadna pielęgniarka nie chciała podać mi zastrzyku, nie pomagały. Słuchu nie straciłam, a bakterii się wtedy nie pozbyłam. Mam nadzieję, że to tylko grzybica. Hmmm... nie wiem co Ci doradzić. Mnie nie odrzuciło od kawy, choć teraz odstawiłam, bo ciśnienie zaczęło skakać do 136 i już nie jest potrzebna. Może gdybyś wybrała jakąś łagodną o przyjemnym zapachu? Ja piłam szklankę Nescafe Creme + mleczko zagęszczone. Podnosiło mi się ciśnienie, krążenie i było ok. Może warto spróbować, wtedy ból będzie mniejszy. Ja kiedyś jak nie wypiłam kawy, to nie mogłam chodzić - każdy krok to był ogromny ból.