X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
Odpowiedz

KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • niunia Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2013, 00:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja głowa chyba oszaleje :-( mam dość :-( nie moge zasnąć ani nic :-(

eikt3e3kgdbujljc.png
    ijpbio4pdn6hzzzp.png
  • magdalena Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2013, 00:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    współczuję Ci niunia :( ja idę lulu bo oczka mi się kleją.....
    obyś szybko jakoś zasnęła buziaki

niunia lubi tę wiadomość

dqpri09knl7nzqjn.png
  • magdalena Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2013, 00:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    współczuję Ci niunia :( ja idę lulu bo oczka mi się kleją.....
    obyś szybko jakoś zasnęła buziaki

niunia lubi tę wiadomość

dqpri09knl7nzqjn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2013, 00:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niunia a może zimne okłady na czoło pomogą

• niunia Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2013, 01:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata86-zawsze ide na spacer potem kąpiel i okłady na czoło i kark niestety nie skuteczne :-(

eikt3e3kgdbujljc.png
    ijpbio4pdn6hzzzp.png
  • magdalena Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2013, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niunia bol glowy ustal?

dqpri09knl7nzqjn.png
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2013, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bólu głowy nie zazdroszczę, miałam w jednym dniu przez cały dzień i myślałam, że zwariuję :( Także szczere współczucia!

Ja będąc wczoraj troche na zakupach i "obiegówce" poszłam spać o 21! Obudziłam się parę razy w ciągu nocy, jednak bez problemu dalej zasypiałam :D nieźle kropek mnie wysysa z energii :) ale niech bierze ile potrzebuje! Bez żalu :)

Miłego weekendu dziewczynki!!

niunia lubi tę wiadomość

1usapiqvs8bdmaac.png
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2013, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i dodaje zdjęcie w nowej fryzurze :P

mychowe lubi tę wiadomość

1usapiqvs8bdmaac.png
  • niunia Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2013, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdalena-mój tak chrapał że myślałam że oszaleje i poszłam spać na podłoge jo se wyobraź jak się wyspałam!!!!

Bea_tina-super fryzurka ;-) pasuje ci i równieź miłego weekendu choć ja tam nigdzie sie nie wybieram ;-)

eikt3e3kgdbujljc.png
    ijpbio4pdn6hzzzp.png
  • natalinka Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2013, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niunia, a czy Ty przypadkiem nie masz niskiego ciśnienia?

201404234670.png

cfc61914ad.png
  • magdalena Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2013, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niunia znam ta dolegliwosc moj maz tez chrapie :( takze wyobrazam sobie twoja noc:/

bea_tina fryzurka Ci pasuje:-) fajnie wygladasz.

dqpri09knl7nzqjn.png
  • bemommy Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2013, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fizjo to uważaj na siebie :* kontakt nadrobimy spokojnie :* to córcie nasze będą kumpelkami ;) oszczędzaj się kochana :* a i ja też dortwałąm do końca jak zawsze gdy piszesz :*

Niunia ja ci współczuje, bo się umećzysz tymi bólami biedna :* odpoczywaj też porządnie :)

Betinka super włoski :) krótkie włosy są śliczne, ja nie mogę mieć takich krótkich bo bym godzinę sterczała nad nimi, bo w ogóle mi się nie układają każdy w inny stronę mam ;)

Ja na szczęscie mimo, że cały czas na wysokich obrotach po 12, 16 godzin na nogach póki co odpukać nie boli nic, a jak boli to przechodzi, jak to mówi mój lekarz ja jestem twarda zawodniczka i że organizm jest nauczony wysiłku to też inaczej znosi wszystko :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2013, 18:09

bemommygreek.blogspot.gr
    7v8rdqk3fetj07lv.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2013, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam was w tym wątku ;-);-):-):-)

niunia, slonkozusa, natalinka, magdalena, mychowe lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• niunia Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2013, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalinka-tak mam niskie ciśnienie

magadalena-mam dość co noc nie moge spać :-( takie nerwy dostaje przez te chrapanie ,że mam ochote mu przywalić!!! To straszne

bemommy- dzieki bogu dziś ból głowy ustał ;-) a co u ciebie?? Jak sie czujecie???

kaja-witaj ;-)

eikt3e3kgdbujljc.png
    ijpbio4pdn6hzzzp.png
  • slonkozusa Ekspertka

Wysłany: 14 grudnia 2013, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja witaj.
    niunia to dobrze że głowa przestała cię boleć na pewno czujesz ulgę
    ja jak położę się na lewym boku to czuje ucisk pod żebrami z prawej strony macie coś takiego? Zaczynam się troszke martwić

czekamy na ciebie mikołajku
    dahva3q.png
    hkqloxz.png
  • natalinka Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2013, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niunia a pijesz kawę? Ja też zawsze miałam 80-90/60-50 i musiałam na początku pić słabą, rozpuszczalną kawę z mlekiem, bo inaczej pękała mi głowa. Lepiej wypić kawę niż się męczyć - cierpicie wtedy obie - Ty i Niunia.

201404234670.png

cfc61914ad.png
  • niunia Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2013, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Slonkozusa-to ja mam to samo :-( to chyba promieniuje :-( ale ja wogóle nie moge leżeć ani na lewym ani na prawym boku :-( a do porodu tak daleko ,teraz sie nie wysypiam a potem dziecko to kolejne pare lat nie pośpie dobrze :-(

eikt3e3kgdbujljc.png
    ijpbio4pdn6hzzzp.png
  • niunia Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2013, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalinka-nie pije kawy,nie toleruje jej ,nawet zapachu :-( odrazu mi nie dobrze :-( a jak sie czujesz??

eikt3e3kgdbujljc.png
    ijpbio4pdn6hzzzp.png
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2013, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niunia, przy niskim ciśnienu może skoro kawy nie tolerujesz to pij mocną parzoną herbatę??
    Albo spróbuj chociaż pić kawę zbozową?
    Ja mam lekkawy problem na spaniu na lweym boku :(zaraz oprócz bólu biodra poprostu mi nie wygodnie, pewnie dlatego, że jestem przyzwyczajona spać na brzuchu, a teraz to nie za bardzo:(
    Dzięki za dobre słowa, do fryzury powoli się przyzwyczajam, tak jak cała zaskoczona rodzina razem z mężem:P

Już się nie mogę poniedziałku doczekać! Sprawdzę serducho kropka! A przy ostatnim słabym ruszaniu mam bardzo duże obawy, oby błędne:(

1usapiqvs8bdmaac.png
  • natalinka Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2013, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bóle mam nadal, krzyże mi rozrywa, brzuch najbardziej po bokach i momentami jak na @, infekcja jest, więc swędzi i piecze, ale wzięłam luteinę dop., więc mam nadzieję, że wszystko wróci do normy i świąt nie spędzę w szpitalu.Tak to jest jak kilka tyg. brałam luteinę dop, a teraz musiałam odstawić. Jutro wyniki posiewu z pochwy i posiewu moczu - strasznie się boję :( Jeśli będzie bakteria to się załamię, u mnie nawet leki, które groziły utratą słuchu i żadna pielęgniarka nie chciała podać mi zastrzyku, nie pomagały. Słuchu nie straciłam, a bakterii się wtedy nie pozbyłam. Mam nadzieję, że to tylko grzybica. Hmmm... nie wiem co Ci doradzić. Mnie nie odrzuciło od kawy, choć teraz odstawiłam, bo ciśnienie zaczęło skakać do 136 i już nie jest potrzebna. Może gdybyś wybrała jakąś łagodną o przyjemnym zapachu? Ja piłam szklankę Nescafe Creme + mleczko zagęszczone. Podnosiło mi się ciśnienie, krążenie i było ok. Może warto spróbować, wtedy ból będzie mniejszy. Ja kiedyś jak nie wypiłam kawy, to nie mogłam chodzić - każdy krok to był ogromny ból.

201404234670.png

cfc61914ad.png
‹‹ 152 153 154 155 156 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ