KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Niunia no to szkoda, to jesteś zdana na tego lekarza szkoda ze nie ma prywatnych wizyt, bo tak to było by łatwiej mi glukoze powiedział, że przed świętami żebym zrobiła, i po nowym roku na wizycie pokazała wyniki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2013, 10:53
-
witajcie to przwda teraz juz nie mierza maszych maluszkow tylko robia szczegolowe pomiary glowki, nozki, brzuszek itp no i waga.
niunia wydaje mi sie ze siusiaka byloby juz widac wiec chyba jednak dobrze powiedzial:-) ze to dziewczynka.
aga8787 czyli czekamy do 8 stycznia na wiesci od Ciebie:-)bemommy, aga8787 lubią tę wiadomość
-
Fajnie, że już niemal wszystki z Was wiedzą co maluszki między nogami mają
Ja zapewne się na II prenatalnych dowiem o ile będzie maluszek współpracował
magdalena-prenatalne mamy razem:)
Tak coś mi się wydaje, że w związku z wczorajszym stresem maluszek intensywnie mnie zaczął kopać! I dziś trochę to powtórzył! Oby tylko mu już tak zostało!magdalena lubi tę wiadomość
-
bemommy nie no co Ty nie sumowac to tak nie wyjdzie he he tak mi sie wydaje.
ja juz po polowkowym, teraz tylko czeka mnie glukoza z mniej przyjemnych badan.
moj Olo tez dzis bardzo aktywny tylko czuje go wyzej:-) uwielbiam to.
beatina moze stresik faktycznie spowodowal ze dzidzia byla aktywna.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2013, 10:59
bemommy, aga8787 lubią tę wiadomość
-
Bemommy- i zaś oczekiwanie :p
Magdalena-od początku chciałam dziewczynke a teraz nie moge w to uwierzyć ;-)dlaczego glukoza taka nie przyjemna???
Beatina-jak widać moja córcia nie lubi współpracować ma to po tacie uparta jak nie wiem co,mogłaby sie rozkraczyć to nie :p -
aga8787 wrote:bemommy -tak to mój brzuch teraz już jest trochę większy a ja nadal taki szkielet obecnie waże 46,4kg
Glukoza też mnie czeka, mam zrobić do następnej wizyty którą mam 13 stycznia
ALE CUDOWNY !!!!
Piękny malusi bzusio fajnie masz że tłuszczyk się Ciebie nie trzyma
Ja mam wrażenie że rosnę cała równomiernie - chociaż ostatnio brzuszek troszkę wyszedł na prowadzenie
Szkoda że nie miałaś znowu USG - naprawdę nie wolisz pójść prywatnie ?? ja to chyba na połówkowe pójde 2 razy - jedno u mojej gin a drugie u specjalisty na USG 3D - tak dla pewnościaga8787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hello Skarbeczki:*
gratuluje wszystkim udanych wizyt:*
Ja idę w piątek, tralala a potem w poniedziałek hehe taki sobie prezent zrobię, a co
Miałam iść teraz w poniedziałek...ale dziś dopiero mąż odbierze mi wypis ze szpitala...a tam mam porobione wszystkie badania ostatnie...i hehe zaoszczędzę chociażby an robieniu ich jeszcze raz specjalnie na wizytke
hehe, taka sprytna ze mnie bestyja
natalinka...Twój lekarz nie powiedział Ci do konca prawdy bo...leczenie magnezem jest owszem dla wiekszosci.ALE jak to nie pomaga to robią kroplówki z fenoterolu teraz jest tylko w kroplówkach...do listopada był w tabletkach;/ to bardzo silny lek rozkurczowy. Gin mówił że jak amgnez nie zadziała to mi to zaaplikuje...ale się udało tym razem bez tego cudenka;-P
Sciskam wszystkie bez najmniejszego wyjątku! :****bemommy lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny! Mamusiom, które podglądnęły swe pociechy na USG - gratuluję. Tym zaś, które czekają na badania życzę powodzenia. Ja byłam na oddziale, nie miał dla mnie czasu, ale wypisał Zinnat 500 doustnie - może wybije to dziadostwo. Mam tylko nadzieję, że mnie zbytnio nie osłabi, bo 2 antybiotyk w ciągu 2 tyg. to dużo.
bemommy lubi tę wiadomość