KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
No proszę MAMOFASOLKI - a ja wręcz przeciwnie - najchętniej poszłabym na L4
jak ja to wszystko wytrzymuję ???
Znowu mi nerwy puszczają przez tąrobotę - jak to możliwe że kobieta w ciąży sama zapier... a reszta stoi nad nią i jeszcze ją pogania ???
Brak mi słów - przegięli - mam już tego serdecznie dość !!!
Aż mnie serducho i brzusio bolą !!!
A wizytę mam jutro na 19 - i jak wyjdę z gabinetu bez zwolnienia lekarskiego to się chyba załamię !!!!
A tak na poprawienie nastroju wrzucę foteczkę mojego ogromniastego, grubaśnego ale prz tym bardzo wartościowego brzucholka
pracowałam nad nią po nocy - ostatnio nie mam spania nio to sobie farbki kupiłam i bede maziać (tylko musze jeszcze pędzelki kupić mniejsze do prac precyzyjnych )
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2013, 16:57
mamafasolki, niunia, slonkozusa, magdalena, mychowe lubią tę wiadomość
-
Dorjana to może odpuść juz prace i skup sie na sobie i dziecku. Jak maluszek przyjdzie na świat to nie bedziesz miała dużo czasu na odpoczynek. Ja ciesze sie ze w tej ciąży pracuje bardzo mało, ze moge odpoczywac leniuchować a nie 8 godzin siedziec w pracy i sie stresować. Ciekawe kogo jutro lekarz wypatrzy u ciebie i u mnie w brzuszku Ja dzisiaj jak rozmawiałam z klientką to cały czas mówiłam w formie zeńskiej az sie sama zdziwiłam bo zawsze mówiłam bez osobowo, ciekawe czy jutro sie potwierdzi
magdalena lubi tę wiadomość
-
Ja chcę odpocząć - ale co mam zrobić że mnie nic nie boli
jak ja mam załatwić sobie L4 skoro kłamać nie potrafię, jestem beznadziejna nie potrafię nawet upomnieć się o swoje - dlatego wszyscy wokół mnie wykorzystują i po mnie jeżdżą
Podpowiedzcie proszę co mam zrobić aby pani GIN wypisała mi L4 ???
Też już nie mogę się doczekać jutrzejszej wizyty - troszkę słabe mam wyniki badania krwi - jestem ciekawa co moja GIN na to ???
a co do płci - to chyba troszkę się boję rozczarowania ...
oraz reakcji mojego męża - jeśli okaże się że to będzie dziewczynka - on był taki pewny swego że udało mu się zmajstrować chłopczykaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2013, 17:31
-
Rozumie cie z tym L4, ja w lutym musze sobie załatwić i już mam stresa co powiedziec lekarzowi. A ty możesz powiedziec ze masz mocno stresujaca prace, ze pózniej brzuch cie boli.
Jak byłam w pierwszej ciąży to chciałam chłopca bo mąż tak chciał, ale jest dziewczynka i jest to córunia tatunia a teraz mąż mówi ze mu obojetne kto bedzie a ja chce drugą córcie
Ja w tym miesiącu nie robiłam wyników, lekarz zlece mi co 2 miesiące, do tej pory było wszystko ok -
Dorjana może ściemnij że wymiotujesz )) tego Ci nie udowodni ) a że nic ne boli to tylko się cieszyć
Hej dziewczyny!!! Jestem w 17 tyg + 4 dniu w ciąży leżacej, problemy z krwiakiem, jutro wizyta u gina chyba zwariuję )) też tak macie że przed wizyta schizujecie?? czy tylko ja jestem taka??
PozdrawiamCzekamy na Ciebie Skarbie już 4 miesiące ;* -
Dorjana wrote:Ja chcę odpocząć - ale co mam zrobić że mnie nic nie boli
jak ja mam załatwić sobie L4 skoro kłamać nie potrafię, jestem beznadziejna nie potrafię nawet upomnieć się o swoje - dlatego wszyscy wokół mnie wykorzystują i po mnie jeżdżą
Podpowiedzcie proszę co mam zrobić aby pani GIN wypisała mi L4 ???
Też już nie mogę się doczekać jutrzejszej wizyty - troszkę słabe mam wyniki badania krwi - jestem ciekawa co moja GIN na to ???
a co do płci - to chyba troszkę się boję rozczarowania ...
oraz reakcji mojego męża - jeśli okaże się że to będzie dziewczynka - on był taki pewny swego że udało mu się zmajstrować chłopczyka
Dorjana ja jestem na l4 od chyba 8 tygodnia nie prosiłam lekarza o zwolnienie sama mi je wypisała z racji tego że jestem po poronieniu a pracowałam na lini produkcyjnej. niestety mam już po po racy ale trudno.
też troche obawiam się rozczarowania ze strony mojego M bo też twierdzi że będzie syn -
Nieceirpliwa i do konca musisz leżeć?
Ja na poczatku wariowałam teraz już mi przeszło
A jutro musze wkoncu sie spytac lekarza czy moge meza do siebie dopuscić bo zaczyna mi usychać a ja od dwóch miesiecy zapomoinam sie spyteć, a lekarz nic nie mówi, a wczesniej zabraniał.
-
To może jutro wkoncu poznamy lokatorów naszych. Dziewczyny faceci twierdza ze zrobili chłopaka i chca synów bo to taka meska duma, ale to córusie sa najkochanszymi córeczkami tatusiów i wasi panowie na pewno beda szalec z radosci jak córunia bedzie do nich maslane oczka robić
Trzymam kciuki za nasze jutrzejsze wizyty -
Jutro wizytowy dzień!!!
Mamafasolki -trzymam kciuki,i będzie dziewczynka ja teraz świruje,i chyba nie uwierze poki nie zobacze jak urodzi sie mała hehe jakie masz ph??? czytałam że im bardziej kwaśne to będzie dziewuszka u mnie mega kwaśne bo mam ph 4,0 więc będzie Niunia Alunia ;-)my staraliśmy sie o córcie mój bardzo chciał i już jest Alunia córunia tatunia;-)
dorjana-idziesz prywatnie do gina??? Ja wale prosto z mosu na koniec wizyty,no i zwolnienie lekarskie poprosze :p żaden lekarz nigdy nie odmówił mi
Tak wczoraj poczytałam ,że moja mała to jakaś chudźina w tym tyg powinna być grubsza, i martwie sie troche...Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2013, 18:26
Dorjana, mamafasolki lubią tę wiadomość
-
Poważnie Niunia ???
Nie wiem czy potrafię - ale poproszę męża... już mi obiecywał że załatwi mi to L4 ale on jest taki cieńki bolek jak i ja
a Macie jakieś pytania do GIN ???
Bo sama nie wiem o co pytać???
1. Szkoła rodzenia ??
2. Toksoplazmoza - ostrzegam przed orzechami !!!! Nadziałam się okropnie
3. Bóle kości ogonowej może się przyda na L4
4. Zawroty głowy i zasłabnięcia
5. problemy ze snem ))
Niuiniuś poważnie PH wskazuje płeć dziecka ??
czy to możliwe ??
Czytałam że to może mieć wpływ ale przed zapłodnieniem a nie po
JA na ostatnich badaniach miałam Ph równe 7 - co to oznacza ??
-
To chłopiec niby :d im bliżej 5,0 lub mniej to dziewczynka jeżeli koło 7,0 i więcej to chłopiec im bardziej ph zasadowe i to tak od 14tyg sie liczy jak płeć sie formuje czy coś tam ja mam ph 4,0 i niby dziewczynka to sie zgadza musimy posprawdzać te testy drogie na pałeć sikane to właśnie ph badają i 160zł kosztuja na allegro
-
ja nie znam swojego ph ale kochaliśmy się przed owulacją i za pierwszym razem wyszła dziewczynke zobaczymy czy tym razem też się ta metoda potwierdzi. Moja teściowa robiła tak chłopca i ma synusia mojego mężusia
NO właśnie o co z tymi orzechami chodzi?