KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
hej mamuśki!
Ja po wizycie:) Dziś byłam u nowego lekarza, bo związku z problemami z ostatnim, postanowiłam zmienić. Kropek cały i zdrowy, za to ze mną różnie. Mam podwyższone ciśnienie i lekarz zalecił mi nowe leki. A jak ciśnienie nadal będzie tak wysokie, to mam jechać do szpitala, jednak licze, że leki pomogą
Nowy lekarz zastanawiał się, po co wcześniejszy robił mi już badanie glukozy!! Wyszła mi oczywiście nieprawidłowa:/ ale on powiedział, że zrobi mi dopiero w 28 tc, bo teraz to ten wynik jest zakłamany... Masakra.
Płci nadal nie znamy, zapewne dowiem się na II prenatalnych, ale już coraz bliżej, a że święta, sylwester, to licze, że szybko zleci:)
Współczuję dziewczyny chorób:( Dla ciężarnych jedyne co, to syropy, albo tabletki prenalen. Albo oczywiście własne mikstury hihi:)
Miłoego wieczorku!
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
poszłam do supermarketu - am maja orzechy w podajnikach... zawsze tam kupowalismy... i ku memu zdziwieniu były tam robaki !!!
widziałam mnustwo małych białych robali...
boje sie ze te orzech co tam wczesniej kupiłam były skarzone !!!
straszne !!!!
a przeciez tak dbam o diete i witaminki dla mojej kruszynki
UWAZAJCIE !!!
i nie mam pojecia czy to wywoluje toksoplazmoze ale tak pomyslałam ze lepiej powtórzyc badanie
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hello,
bemommy- dzięki że pytasz. Czuję się miarowo:*a Ty??
niunia-moje ph to 6 i jest dziewczynka

Byłam dziś u gina, bo Fifi uderzył mnie w brzuch w nocy...i się martwiłam. Osiwieje chyba do porodu;/
I wsio gra z dzidzią wg gina.Widziałam-ruszała się
Ale du...k z niego- bo znowu wyjezdza mi z rozwarciem na DWA opuszki!! więc go pytam potulnie i co z tym robimy??!!a on-NIC.
Wku...am się to mało powiedziane;/
Na jutro mama załatwiła mi innego gina-który ponoć jest najlepszy w okolicy. Eh-oby.
Wizyta na 18...takze dam znac w piątek pewnie
buziaki:*
bemommy lubi tę wiadomość
-
dzięki niunia:)
Fizjo, moja siostrzenica raz kolanami zatrzymała się na moim brzuchu, ale lekarz powiedział, ze dzieciaki mają taka ochronę, że nic się nie dzieje:) chyba że już w wysokiej ciąży.
Ale wizyta u innego specjalisty, czemu nie! Może okaże się bardziej czujny, widze po własnym przypadku:) -
ogólnie dobrze:) nie mam co narzekać, siedzę w domu i w sumie głównie wypoczywam więc nie jest źle. Jedynie to ciśnienie mnie nieco martwi, ale znowu mierze w domu to mam w normie, tylko wizyty lekarskie mnie tak pobudzają i zawsze coś jest nie tak.
-
Dziewczyny, ja dziś po polowkowym, mamy na 80% dziewczynke:) Lekarka powiedziała, ze jest pewna, ze to dziewczynka, ale zawsze daja te 80%. I wszystkie wymiary sa idealne, termin porodu się nie zmienil, coreczka wazy 358g.
Tak bardzo jesteśmy szczęśliwi, ze nie wykryli zadnych wad..
mamafasolki, magdalena, Dorjana, aga8787, Miriam, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Hehe ja mam zawsze 120/60
albo 100/60
to niewiem nie znam sie
mychowe -gratuluje córci
jak będzie sie nazywać wiecie już???
ej wariuje że moja mała taka chuda
a jak tam z twoim ph??? Jakie jest??? kwaśne??? że córcia???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2013, 21:17
mychowe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, dziekuje, myslimy nad dwoma imionami, Liliana i Sophie-Zosia, z tego względu, ze mieszkamy w UK na stale, chcemy, żeby w obu jezykach imie było poprawnie odczytywane. A zdecydujemy jak się urodzi, pewnie spojrzymy na nia i będziemy wiedzieć.
Tutaj nie mierza PH, wiec nie mam się czym z Wami podzielić
Miriam, Limerikowo lubią tę wiadomość