KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Musze najpierw sprawdzić czy dam se rade z jedną a twój synuś grzeczny??? jeszcze napewno nie rozumie,że będzie miał braciszka a potem jak chłopaki podrosną to będzie córeczka;-) z obstawą starszych braci
może się trafi,że mały urodzi się w urodziny brata ja mam termin dzień po swoich urodzinach,może dostane prezent heheWiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2013, 16:58
-
Na pewno sobie poradzisz, w końcu większość mam daję radę. Ja też mam nadzieję, że dam radę (z pomocą męża)
I tak będę urodziny w przyszłości im razem wyprawiać
Synuś jest kochany, oby drugi synuś też taki był to będę zadowolona;-)
Też mam taką nadzieję, że w końcu i córunia się uda.
-
Napewno sie pojawi w sumie dobrze,że drugi chłopaczek wyprawke już masz i w sumie drugie dziecko mniej kosztuje ;-)tak mi się wydaje ja na pomoc mojego chłopa niemam co liczyć on cały dzień w pracy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2013, 17:07
-
Mój też pracuję, ale jednak coś tam pomoże czasami.
Z wyprawką to żaden problem, od siostry dostałam całą wyprawkę dla synka i gdyby była dziewczynka to dostałabym całą wyprawkę dla dziewczynki (o ile nie większą). Szkoda mi tych sukieneczek i kitusiów, ale najważniejsze żeby Maleństwo było zdrowe. A tak to chłopaki będą mieli wspólne zainteresowania i też fajnie. A jak się uda w przyszłości córunia to będzie moim oczkiem w głowie:-P
-
My to zrobiliśmy córcie się śmieje bo bardzo chcieliśmy obydwoje no i będzie córcia mam nadzieje,że lekarz nie znajdzie żadnej niespodzianki między nogami i w sumie mam od początku przeczucie na córcie ,różowe body i sukienki są hehe a w sumie zawsze mi sie śniła starsza dziewczynka a młodszy chłopiec
-
ja dzisiaj choinkę ubieram jutro może jakieś pierniczki upiekę, i jak tak sobie siedziałam to córcia zaczęła kopać, teraz chyba spać poszła więc wracam do pracy bo już pół dnia się bawię z tą choinką
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
My już po badaniu.
Kurcze dziewczyny wiem ze nie powinnam się tak czuć ale płakać mi się chce. Tak bardzo chciałam mieć córeczkę a bedzie chłopak. To straszne ale wogole się nie cieszę i jestem przerażona. Mam nadzieję ze przez drugą połowę ciąży przyzwyczaję do faktu ze bedzie syn. Dobrze ze puki co wszystko ok. Mały waży 400gDorjana lubi tę wiadomość