KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Natalinka bylam teraz w poniedziałek kolejne podglądanie 7 lutego Trzymaj sie kochana
Niunia super lista
Beatina dużo osób facetów i kobiet uważa, że prace domowe to nie praca i przechodzą nad tym do porządku dziennego, może czas podzielić się obowiązkami i mu pokazać jaki to miód? jak wroci z pracy niech sie schyla i czyści filter teraz tobie nie wolno sie schylać przecież, nie przejmuj sięniunia lubi tę wiadomość
-
Bea tina- moge Ci podac reke u mnie dzis awantura o to samo byla:) juz mam dosc chodzi i brudzi i nic nie pomze a ja nie mam sily dzis juz nie wytrzymalam i okna umylam bo wstyd a on ze jakby siedzial w domu caly dzien to by byl blys i nie prosilby o pomoc !!!! brak slow... jak tak mozna:(
patulla- podaj termin:D na 3 maja masz????
natalinka - tyle nas tu ze sie pogubilam juz dopisuje no i sama jestem cekawa ale niby na polowkowym widzial siusika co ?? to teraz mu odpadl czy nie przygladal sie ?????
poki co mamy 10x chlopcow 8x dziewczynek i 6x plec nieznana
P.S serduszka ddaje tam gdzie plec jest znana i imie wybrane KochaneWiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2014, 15:49
-
Już jest kochana widze że chłopcy rządzą
a u mnie jak lekarz zrobi ta cesarke to wskocze na lieste na numer 2:D zaraz po kasience w czwartek mam nadzieje sie czegos dowiedziecWiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2014, 16:00
patulla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny