KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
bardzo ladne imiona nadajecie chlopczykom z chlopcem powiem ze mialabym latwiej co do imienia a teraz sama nie wiem jak nazwac mala chyba nazwe Niunia bo tak sie do niej od poczatku zwracamy
agi88- jako pierwsza dziewczynka z imieniem takim pewnym hehe gratuluje wyboruWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2014, 12:20
mychowe, natalinka lubią tę wiadomość
-
hej
Lista już była...tylko ją wcieło -nie ma co się obrażać
niunia- wpisz mnie na 15 maja-córeczka- Emilia
bemommy- TY 7 a ja 13 idę hihi
Robię dziś kluski ja jagodach,hehe pierwszy raz w życiu
buziaki:*i pogodnego dnia.
niunia lubi tę wiadomość
-
Niunia dziękuję.
Imiona mieliśmy wybrane już od samego początku. Oczywiście rodzinie imię Antosia się nie spodobało, no ale cóż ważne, że My-rodzice byliśmy zgodni co do wyboru.
W sumie już na początku zdecydowaliśmy jak nazwiemy naszego/naszą pierworodną i tak zostało. Nie przejmowaliśmy się zbytnio opinią otoczenia bo to w końcu nasz dzidziuś i my za niego odpowiadamy.
Tak więc oczekujemy Antoniny-Aleksandry. -
juz zrobione
lista sie uzupelnia
a u mnie bedzie Lea Theodora i moga mowic ze to jak dla psa jest ale mi to obojetne , w koncu Lea to biblijne imie :DWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2014, 18:44
patulla, agi88, mychowe lubią tę wiadomość
-
Pipi26 wrote:Ja też proszę o dopisanie mnie na listę. Termin 7 maj córcia Pola
-
ale mamy fajna liste dziekujemy niunia ja jej stworzenie i uzupelnienie:-) i wydaje mi sie ze sporo dziewczhn doszlo super! u mnie niedziela spedzona w gronie rodzinnym, objadlam sie dzis pizzy moze w III trymestrze nie bedzie mozliwosci sie objesc bez karnie hi hi hi
niunia, mychowe lubią tę wiadomość