KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
bardzo ladne imiona nadajecie chlopczykom
z chlopcem powiem ze mialabym latwiej
co do imienia a teraz sama nie wiem jak nazwac mala
chyba nazwe Niunia
bo tak sie do niej od poczatku zwracamy 
agi88- jako pierwsza dziewczynka z imieniem takim pewnym hehe
gratuluje wyboru
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2014, 12:20
mychowe, natalinka lubią tę wiadomość
-
hej
Lista już była...tylko ją wcieło -nie ma co się obrażać
niunia- wpisz mnie na 15 maja-córeczka- Emilia
bemommy- TY 7 a ja 13 idę
hihi
Robię dziś kluski ja jagodach,hehe pierwszy raz w życiu
buziaki:*i pogodnego dnia.
niunia lubi tę wiadomość
-
Niunia dziękuję.
Imiona mieliśmy wybrane już od samego początku. Oczywiście rodzinie imię Antosia się nie spodobało, no ale cóż ważne, że My-rodzice byliśmy zgodni co do wyboru.
W sumie już na początku zdecydowaliśmy jak nazwiemy naszego/naszą pierworodną i tak zostało. Nie przejmowaliśmy się zbytnio opinią otoczenia bo to w końcu nasz dzidziuś i my za niego odpowiadamy.
Tak więc oczekujemy Antoniny-Aleksandry.
-
juz zrobione

lista sie uzupelnia
a u mnie bedzie Lea Theodora i moga mowic ze to jak dla psa jest ale mi to obojetne , w koncu Lea to biblijne imie
:D
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2014, 18:44
patulla, agi88, mychowe lubią tę wiadomość
-
Bardzo ładne imię. Gdybym miała córeczkę pierwszą to na pewno byłaby Pola, teraz jak nie znaliśmy jeszcze płci to też myśleliśmy nad tym imieniem, ale trzeba było drugie męskie znaleźć.Pipi26 wrote:Ja też proszę o dopisanie mnie na listę. Termin 7 maj córcia Pola

-
ale mamy fajna liste dziekujemy niunia ja jej stworzenie i uzupelnienie:-) i wydaje mi sie ze sporo dziewczhn doszlo super! u mnie niedziela spedzona w gronie rodzinnym, objadlam sie dzis pizzy moze w III trymestrze nie bedzie mozliwosci sie objesc bez karnie hi hi hi
niunia, mychowe lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH