KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Beatina-ja policzyłam do 28kwietnia wtedy najpóźniej mam cesarke
a normalnie to zaraz po wielkanocy;-) u mnie robi mój gin 8-10dni przed terminem;-) ja wstałam już;-)hehe
patulla-pewnie
co nieco można
potem ci powie,że zawsze miał wszystko po bracie
ja tak mówiłam :p
-
niunia to ja mam ok 100 w takim razie, bo ja podejrzewam ze bede miala tydzień po 28:) a też powiedziałam mężulkowi, że do świąt chce być gotowa na tip-top:) bo święta, później majówka, to komu będzie się chciało latać

A my dziś świętujemy 2 lata po cywilnym hihi:) Spakowałam mężulkowi ciacho jego ulubione z zyczeniami:) bo on to by nawet nie pomyślał, że to jakaś rocznica hehe:) To sie miło zaskoczył
Kurcze w C&A mają fajną promocję 5-pak bodziaków z któtkim rękawem po 30 zl! Zastanawiam się czy by nie wziąć, bo 10 szt body+przesyłka wychodzi niespełna 70 zl! Tylko, żebym zdążyla wypłate dostać hehe:P
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Beatina fajne są te body też kupowałam ale nie przez neta dobre gatunkowo, ja dziś dostałam paczkę, którą zamówiłam w piatek ależ się cieszę kupiłam 7 ubranek w paczce dla małego oraz dla siebie koszulę do karmienia fajna i praktyczna:) pieluchy tetrowe, majtki poporodowe i w ogóle nie drogo wyszło nawet z przesyłką.
sklep się nazywa naszsmyk.pl polecam:) można kupić niedrogo rzeczy!
idę coś upichcić czegoś mi się chcę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2014, 12:17
-
dzieki za namiary na sklepy juz sprawdzam, szykuja sie wieksze zakupy ;--) ale to jest to co wiekszosc kobiet lubi najbardziej
odliczam dni do sob do polowkowego naszej Corci, cos cicho siedzi pchelka tylko detektor wykazuje aktywnosc jej tetna, mam nadz ze ok tam sie trzyma
Bea_tina, magdalena lubią tę wiadomość
-
magdalena, właśnie zamówiłam te bodziaki, 2 komplety więc na pierwsze pół roku ubranka już mam<jupi>!
A ze nie chciałam czekać, to wziełam za pobraniem hihi, trzeba kombinować, a 5 zł różnicy to szału nie ma:)
Limerkowo, dobrze, że masz detektor bo Cię na pewno bardzo uspakaja! Też się zastanawiałam, ale zrezygnowałam...
A do soboty szybciutko minie, jak z bicza szczelił, to ledwie się odwrócisz i już malutką zobaczysz:)
Ja obiadowisko robię jak zawsze, a mężulek bierze się za walke z grzybem, będzie robił jakieś kratki wentylacyjne. Oby zadziałało, bo zaczynam się martwić o malucha:(
Limerikowo, kozgo, magdalena lubią tę wiadomość
-
Bea tina my tez bedziemy walczyc z grzybem w lazience na suficie nad kabina w Poz w kwietniu co go nam lokatorzy wyhodowali i nawet info nie dali :--((, ok zesmy sami obchod zrobili mieszkania..
dlatego bede patrzec jak Tobie pojdzie tutaj potyczka, tak jak pisalas powinnien plyn dac rade ze srodkiem grzybobojczym tak wstepnie
co do coli/pepsi jak pije malym lyczkami od czasu do czasu jak mam ochote, moze troche pomaga na zgage, a nie czuje by moje nadcisnienie na tym ucierpialo, zreszta Dopegyt ok sie tu spisuje ;--)))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2014, 13:35
Bea_tina lubi tę wiadomość
-
Limerkowo, przed srodkiem grzybobójczym mężulek będzie robił wentylacje jakieś kratki czy coś w tym stylu, bo teraz sodkami nie za bardzo, bo to by musiało się "wywietrzyć" a nie widzi mi sie siedziec w mrozie, a szczególnie, że ja koło tego nawet myślami nie mogę przechodzić
więc zobaczymy etap I, dam Ci znac na pewno! Jak to nie da rady, to będziemy działać dalej:)
A to dobra namówiłyście mnie! Zaraz sobie załycze hihi;P
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny