KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
I dalej nic nie robię... Konrad spał tylko pół godziny to obrócić się zdążyłam a on już wstał. I sam nie chce się bawić, albo od razu idzie gdzieś, gdzie nie może i muszę iść po niego... Taki kochany ten mój synuś:*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2014, 13:16

-
niunia, zgadzam się! Takie usg w domu duuuużo by ułatwiło! i przedewszystkim chodziłybyśmy spokojne jak nigdy hehe:)
Ja po drzemeczce, więc będzie troche późniejsza noc, choć ostatnią ledwie przespałam, więc się okaże.
Ja w piątek do gina, ciekawe co u malucha się zmieniło:) -
hehehe postaram sie! Ale nic nie obiecuje:P Myslałam bardziej, co się u niego np wagowo zmieniło, coś w ten deseń, płać mam potwierdzoną u dwóch lekarzy, także nie oczekuje niezłej niespodzianki! Ale okaże się i tak w maju:)
Kurcze cichutko tu dziś, chyba nadgonie braki w oglądanych serialach hihi:) -
Nie wiem jak u nas był grzyb to kupowałam taki płyn (niepamiętam nazwy) do rozrabiania z wodą a potem pryskaliśmy
mam teraz grzyba w piwnicy czy jakieś takie dziadostwo ale zajme się tym jak dojdziemy tak daleko z remontem
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
niunia- jedyne bicie kobiet które można z radościa zaakceptować! kurcze 90! A dopiero było 220:P U mnie to jeszcze teoretycznie 111 do "treminowego porodu", a do CC jeszcze nie liczyłam bo sama nie wiem kiedy będzie;P
Żeby to 30! ja to bym i 50 mogla chyba sie opiekowac:) oby tylko było wszystko dobrze:)
Zbieram się do leżenia, bo zaczęłam nową książkę, to trzeba jej troche ogarnąć
Dobranoc niunia:*

że musze odpocząć se