KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja jadę na oddział - lekarz kazał przyjechać, bo ma dyżur, a jutro nie da rady przyjąć mnie prywatnie. Trochę się boję, bo to szpital - wiadomo - siedlisko zarazków. No ale cóż, lepiej jechać niż martwić się do poniedziałku. Trzymajcie kciuki...
Limerikowo lubi tę wiadomość

-
mirka czekamy na wieści!!
natalinka, trzymam kciuki, oby nic się nie przypałętało:(
patulla- współczuję, za cholere nie chciałoby mi się uczyć
limerkowo gratulacje:D:D:D
My się uporaliśmy ze sprzątaniem:) na szczęście wspólnie:) ja ścierałam kurz i przetarłam meble, mąż poodkurzał i umyl podłogi, więc poszło szybko i zgrabnie:)
Nastawiłam w międzyczasie obiadek, więc już szczęśliwa, bo posprzątane i pojedzone:) Łukaszek też zadowolony fika w brzuszku:)
Limerikowo, magdalena lubią tę wiadomość
-
dziekuję
uwielbiam motyle, a avatar świąteczny już nie na czasie:)
Ja nie wiem jak to Łukaszek zrobił, ale uczucie było, jakby zaczepił mój pępek i ciągnął go do środka! Mały skurczybyk, i siłacz po tacie;P oby tylko masy nie miał po mamie;P
Limerikowo, magdalena lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki,
wróciłam z usg - moja malutka waży 1120 g., wszystkie wymiary prawidłowe, przepływy, łożysko i płyn owodniowy też
Bardzo się cieszę! 
Na początku marca (4ego) mam kolejne usg - oby maluszka rosła zdrowo...
Bea_tina, aga8787, agata86, patulla, magdalena lubią tę wiadomość
-
elle gratulacje doskonałej małej:) Oby nadal pięknie rosła:)
Patulla przykre, że mąż nie garnie się do pomocy:( Tym bardziej, że teraz szczególnie potrzebujesz pomocy, może powinnaś z nim o tym porozmawiać? Szkoda Twoich nerwów, a nóż coś by to dało:)
Ja sobie relaksację zrobiłam, zakończoną doskonałą kąpielą! Aż się człowiek lepiej czuje:) Chyba musze częściej tak robić hihi;P
A za 14h będe już widzieć malucha(o ile będę mieć usg)
niunia lubi tę wiadomość
-
Dzięki, dziewczynki - tak, też bardzo sobie życzę, żeby nadal tak ślicznie rosła:)
A jeszcze pytanie z innej beczki - jakie witaminy przyjmujecie? Ja nie przyjmuję żadnych, ale pogorszyły mi się wyniki krwi (nie na tyle, żebym dostawała jakieś specjalistyczne leki), i pomyślałam, że może witaminy dla kobiet w ciąży coś tu pomogą... Szczególnie chodzi mi o żelazo.
Podzielcie się kobietki, które są warte zakupu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
elle ja od początku biorę vitaminer prenatal+dha, stosunkowo tani-25 zł, a znajoma lekarka mi poleciła:) dodatkowo biorę chelamagB6, ale to magnez, żelaza dodatkowo nie biorę.
Tak Agata na 9! Już się doczekać nie mogę! A ciekawa jestem jak będzie z pobudką, bo nie ukrywam, że jak sama sie nie obudze to może być ciężko hihi:)