KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
narazie stosujemy środki "naturalne" wentylację w całym domu. Ze środkami musimy się wstrzymać, bo bym musiała się wyprowadzić na parę dni, bo kobieta w ciąży takich detergentów nie może wdychać, więc poczekamy jak będzie cieplej. Ale liczę, że to co teraz mąż porobił da jakieś efekty. Trzymajcie kciuki;P
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Ja nie farbuję, jedynie czasami pasemka. Są jakieś szampony do włosów farbowanych, może one zatrzymują kolor. A tak przez analogię to na ubrania działa płukanie w wodzie z octem w celu zachowania koloru, może na włosy też podziała;-) - zaszkodzić nie powinno.

-
Joala-zależy,coś boli??? Ja to pechowa jestem
jak się nie poparze to potkne
albo poślizgne najczęściej na schodach
a moja mała to się chyba już przyzwyczaiła,najgorzej było jak poślizgnełam się w łaziece i upadłam wanną na brzuch
ale tylko obudziłam małą bo potem wariowała.
Gdyby coś cię bolało albo było coś niepokojącego to jedz do szpitala trza dmuchać na zimne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2014, 23:49
-
Patulla ja tez robilam pasemka ale po kilku myciach wszystko sie zlalo minol miesiac a ja mam juz ok 5cm odrost tzn tak zeszla farba:-S nie wspominajac o czerwonych recznikach i wannie.. Bylam nawet w tym salonie po jakas rade ale uslyszalam tylko ze powinnam tak co 2 tygodnie farbowac szamponetka..zastanawiam sie nawet nad ponownym zafarbowaniem ale tym razem na braz ale boje sie efektu
-
Witam, prawie jak zwykle pierwsza się melduję

Nie chciało mi się wstawać, ale jak mus to mus. Mały wstał i wtedy tylko wspina się po mnie, a to gorsze od wstania;-)
Ale za to mam już pranko wstawione i odkurzone, więc teraz pomyślę o śniadanku, mam moja ukochaną paprykę, więc mam co jeść, mniam...
A Maleństwo w brzuszku wczoraj wieczorem tak mnie skopało, że miałam dość. A jak się położyłam na prawym boku to tak się pchał, że z bólu nawet wstać nie mogłam żeby się obrócić. Ostatnio coś szaleje tak wieczorami... Łobuziak mały...

-
ja słyszałam że w ciąży po prostu farba do włosów nie '' trzyma " się ich i nic się z tym nie da zrobić bo to wina hormonówSasza20 wrote:Dziewczyny wiecie moze co zrobic aby farba z wlosow nie schodzila? Miesiac temu farbowalam u fryzjera wlosy po kazdym myciu woda jest czerwona

-
Witam witam!
Patulla spokojnie, jadłam śniadanie i nadrabiałam braki:) także melduję swoją obecność
Ja włosów nie farbuję, specjalnie z tej okazji je ściełam, po ostatnim spitoleniu farbowania u fryzjera ciachłam na krótkie i teraz czekam jak sobie odrosna:) Ale tak jak slonkozusa też słyszałam, że farba może się w ciąży nie trzymać.
Joala, mam nadzieję, że się dobrze czujesz, daj znać co z toba??
Ja dziś będę miała ciężki dzień. Wczoraj przy kłuciu w ścianach i wycinaniu otworów na wentylacje mieszkanie mam całe w kurzu:/ Więc dziś mega mycie... Już czuję wieczorny ból pleców, no ale jak trzeba to trzeba...
Miłego dnia:*
niunia, Limerikowo lubią tę wiadomość