KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie w nowym tygodniu:-)
Wytrzymacie dziewczyny, zatęsknimy jeszcze za czasami jak Maluszki w brzuszkach były;-)
A ja powiem Wam tyle, że dzisiaj pewnie na kilka dni przestanę się odzywać. I myślę, że jeszcze dzisiaj zobaczę synusia:-) Oby tylko wszystko było dobrze i był zdrowiutki...niunia, mychowe, magdalena lubią tę wiadomość
-
witam
niunia- to fajniejeszcze tylko troszkę...wytrzymaj:* zaraz swięta...moze zajmij się czymś...poczytaj...tak żeby nie skupiać się na bólu...
patulla- o kurcze...zadziwiasz mnie, ze jesteś juz tak gotowaMOj syn wstał dzis ok 4 rano..i wpakował się do naszego łożka...pomyslalam wtedy...za mieisac bedzie urwanie głowy...jak Malutka bedize płakać...ze chce jesc albo kolka...I od razu mowię do synka..."musisz spac u siebie- mamusia Cię widzi-jest dobrze" Skubaniec zrozumiał...choc z łzami w oczach poszedl do siebie. A teraz jeszcze smacznie spi,heheh
dobrego dnia:*niunia lubi tę wiadomość
-
fizjo, mój synuś wstał dzisiaj po 7, więc pospał długo. Spał z nami - nad ranem zazwyczaj już u Nas śpi:-) I wiesz gotowa, czy nie, za bardzo nie mam wyjścia. Skoro objawy mam to muszę wybrać się sprawdzić to i myślę, że raczej mnie tam zatrzymają i wrócimy już razem.
-
hej mamuśki:*
Wybaczcie milczenie, ale te ostatnie dni są dla mnie bardzo trudne... Wczoraj mój synuś obchodziłby już dwa latka:) A dziś jest rocznica jego śmierci... Dlatego tak ciężko mi teraz uczestniczyć. Nie chcę Was męczyć swoimi problemami, dlatego wolę trochę się ograniczyć, musicie mi dać chwilkę
Jak sobie poukładam to i owo to wrócę, bo teskno mi do Was oczywiście:)
Patulla mam nadzieje, że Kacperek jeszcze posiedzi troche w brzuszku!
Natalinka ściskam mocno:*
Elle dziękuję;*
Trzymajcie się mamuśki! -
Ja również się witam :*
Bea_tina przytula cię mocno:*
Mnie ominął szpital szyjka się jakoś trzyma
ja również miałam już pobrany wymaz z pochwy i odbytu nie zbyt miłe badanie:P
niunia ja również mam wrażenie jak bym zaciskała tyłek bo mały uciska coś koło kręgosłupa
niunia, magdalena lubią tę wiadomość
-
hej dziewczyny:) Widzę, że wszystkie zdrowe i nadal e pełnym składzie:))Ja ostanie dni miałam bardzo leniwe, ciężkie i bez życia normalnie. Nie wiem czy to przesilenie wiosenne czy końcówka ciąży tak na mnie działa. Jestem strasznie obolała, ledwo chodzę, nogi mi puchną i często leże. Totalny brak energii. Mała już też daje popalić bo tak się kręci, że żebra mi skaczą:)a wszystko mam ściśnięte na maksa.
zdrówka dla wszystkich i DOBREGO SAMOPOCZUCIA:)) -
a ja wróciłam właśnie z wizyty i poczułam się całkowicie olana dostałam skierowanie na USG i do labolatorium i że mam przyjść jak mi się L4 skończy a dała mi do 28 ;/ po czym powiedziała że moge 14, do tej pory kazała co tydzień a teraz nic... no cóż nie wiem jak szyjka ani jak mała
będę się martwić do tego 14 no chyba że urodzę wcześniej...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2014, 18:14
-
Tak to niestety już jest z tymi naszymi lekarzami - płać i najlepiej nie wymagaj. Ja wizytę mam niby 7.04, ale jeśli to moje brudzenie nadal będzie bez zmian wcisnę się jeszcze w tym tyg., a po zwolnienie wyślę we wtorek męża. Wolę wizytę przełożyć jak mam się non stop martwić