KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Do końca naszego życia będziemy martwić się o nasze pociechy, a siwych włosów na pewno dzięki nim nam przybędzie:-)
A tak jeżeli chodzi o naszą najbliższą przyszłość, to moim zdaniem w czasie karmienia piersią jest gorzej niż w ciąży jeżeli chodzi o leki, więcej nie możemy.
-
aga8787 wrote:
Dzięki Aga
Też już zdążyłam zapomnieć o tych cennych radach Joli
Może masz jeszcze jakieś w pamięci ???
aga8787 lubi tę wiadomość
-
Witam niedzielnie:-) Oby nie była to "...ta ostatnia niedziela..." w dwupaku;-) Chociaż z drugiej strony ucieszyło by mnie to nawet, zmęczona jestem już. Od wczoraj jakieś skurcze mnie męczą, noc jakoś przespałam (ale niespokojnie) i nie minęły do teraz.
-
dorjana - chusteczki Tibelly Baby z Netto i huggies natural care więcej nie pamiętam ale te były na początku listy, które polecała
Patulla - wytrzymaj jeszcze trochęja też już chciałabym być po, skurcze dokuczają w nocy nie śpię
o wszystko muszę się prosić, czasem nie wytrzymuje
chce doczekać do końca 37 tyg a potem niech się dzieje wola nieba
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2014, 11:00
magdalena lubi tę wiadomość
-
Kaja ja na Zaspie mam zamiar rodzić, więc nie usłyszymy się raczej:-P Przepraszam, ale raczej nie będę czekać na Ciebie, ja po terminie byłabym już, a w to, to nie wierzę. Ja tam nadal myślę, że może jeszcze dziś coś się wydarzy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2014, 15:20
-
dziewczyny a picie duzeeej illsci wody nie pomoze na zatrzymywanie sie wody w organizmie. ja tez sie mecze juz pochodze dluzej i masakrycznie zmeczona jestem a maly bolesnie sie wypina
zastanawiam sie czy przez to moze otwierac sie szyjka? bo czuje spory ucisk.
-
niunia- popros swojego faceta o masaz...jest jedna zasada: wszystkie ruchu w kierunku serca. ii nogi do góry...chyba nic lepszego nie da sie juz.
patula- jak dzis??? czemu tak twierdzisz???
przyznaje sie wyszlam dzis z domkunie mogłam juz wytrzymac tego lezenia... a zza oknem tak pieknie. kupilam sliczne buciki troche ubranek....potem obiad na miescie i maly spacer do parku
od razu mi lzej psychicznie
teraz bede grzecznie lezec i wyjde dopiero z domu na wizyte
-
Mnie wczoraj mąż wyciągnął na spacer nad morze, ale miałam dosyć, bo w Uk żeby dojść na plaże to trzeba czasem z klifow schodzić, było slisko, nie dotarliśmy, a trzeba było się wdrapac na gorę.. ale mnie w pachwinach od chodzenia bolało, Jeny... i za każdym razem jak wsiadalam i wysiadalam z auta, jaki bol...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2014, 20:30
-
niunia- o Ty Papugo jedna, hehe
Ja już 20 tyg mówiłam do brzucha Emilka
zreszta na naszej liscie mam je wspisane
Dobry gust mamy :*
Ja...chyba dlatego ze nie wychodze to czuje sie swietnie jak tylko jestem poza domem. Nic mnie dzis nie bolało...ciekawe czy moja szyjka była grzeczna i nie skrocila się;/
niunia lubi tę wiadomość