KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Tylko no spa i luteina i dostałam do mięśniowe rozkurczowe. A maluszek dostał nawet sterydy. I po skończonym 36 tc jest już w terminie, a niektórzy uważają że dopiero po 37. Na kto słabe skurcze były, ale jak na razie to spróbują wyciszyć je. I powIm Ci Natalinka, że tutaj tak szybko nie wyrzucają do domu. Sąsiadka jest tutaj prawie 5 tygodni i teraz zaczyna 37 tydzień i jeszcze nie wie kiedy wyjdzie. Ale dzisiaj odstawiłam jej leki juz wiec chyba wypuszcza ja.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2014, 19:51
-
witam się i ja dziewczynki z wieczora
tez mi ciężko jak cholera mam pościskane wszystko, zjem trochę i mi nie dobrze ale mam ochotę jeść dalejzaczynam puchnąć ;/
ale dziś odbyła się wizyta moja szyjka wytrzyma do końca ciąży a nawet jakby mały chciał wyjść wcześniej to jest już bezpieczny więc dziewczyny ja jestem już wyluzowana i nie będę się stresować pozostawiam wszystko losowi;) miałam pobierany wymaz GBS przeżyłam nie było strasznie. wizyta za dwa tygodnie. mój lekarza też dziś bez entuzjazmu ale trudno już nie wiele tych wizyt. Pytałam dziś czy jak dziecko się pręży i jest parcie to grozi to otwarciu szyjki na szczęście nie:) więc nie martwię się już.
dziewczyny jak mam dość to wyobrażam sobie mojego malca jak sobie fika i jest mi lżej to znosić.
Bea-tinko współczuję ale rozumiem że chcesz mieć chwilę dla siebie i swoich emocji ale czekamy z utęsknieniem.
Patulla trzymam kciuki pisz co tam u Ciebie?
Kaja coś Ci obiecałam ale nie pamiętam co ;/ ja pikolę jaką ja mam głowę to jest MASAKRA to mnie najbardziej wkurza!!
Dziewczyny jutro może pojawią się dwa nowe dzieciątka u Miriam i Chiang Mai z kwietniówek -
Patulla-to czekam z tobą informuj nas na bierząco
kurde ja wogóle nie wiem czy mam jakieś skurcze
nic nie czuje,poprostu tak mi ciężko że chciałabym już urodzić !!!! niemam sił już!!
Mała fika i fika coraz bardziej i więcej aż boje się pomyśleć co po porodzie będzie,ale da popalić !!! -
Moje skurcze to napisanie się brzucha, ale inne niż do tej pory, do tej pory to cały brzuch miała spiety/twardy, ale jak na razie niezbyt bolesne. Ale brzuch boli mnie cały czas podobnie jak przed okresem. I krzyże tez mnie bolą.
Trzymam kciuki za dziewczyny.
Niunia niestety końcówka łatwa nie jest. Odpoczywaj poli mozeszWiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2014, 20:19
-
Szkoda że teraz nie masz,to byśmy pogadały ja i tak ciągle leże
dobrze,że już już dla małej wszystko mam bo teraz niemam siły się ruszać już
do toalety mi już za daleko
49477733 to moje gg gdyby któraś chciała pogadać
coś mi się wydaje,że wcześniej majówki zaczną się rozpakowywaćWiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2014, 20:30
-
No dziewczyny ja też po wizycie i w czwartek mam ktg też prawdopodobnie wczesniej urodze z tego co mowią, tak mniej wiecej po swietach obstawiają że pęknę
dodatkwo do tego cholernego leku antywirusowego dodali mi dzis antybiotyk by zbic leukocyty.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2014, 21:00
-
Magdalena-3 tyg bo koło 21 cesarka
jakbym mogła to bym jutro już urodziła tak mam dość
ile przytyłaś już wogóle ja 22kg nie wiem jak to zrzuce
joala-to super wykluwamy się po świętach ;-)ile waży twoja mała już??? opowiadaj
jednak żadna niema ochoty pobajerować na gg to nie :pWiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2014, 21:03