KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
A postanowiłam przywitać Was porannie. Chciałyscie być informowane na bieżąco to pisze. To na patologii długo nie zabawilam. O 4 na trakt pojechałam i leżę tutaj. Dosyć silnego krwawienia dostałam co świadczy o rozwieraniu się szyjki
Skurcze mam, ale jeszcze niezbyt mocne. Przy mocnych to nie pisała bym tak już.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2014, 05:32
Limerikowo, magdalena lubią tę wiadomość
-
hejo:)
Ja mam skirowanie na gbs i tam lekarz faktycznie zaznaczył wymaz z pochwy i odbytu:) także też nawet nie wiedziałam.
Patulla!! Trzymaj się kobieto, maluszek już duży, sterydy dostał, to nie ma się co martwić!! Trzymam kciuki!!
A witam się w niemal słoneczny dzień -
O matulu patula chyba nie wyobrażam sobie jak mnie będzie to czekać co i ciebie. Trzymaj się mocno. Daj znać co u ciebie ja na wszelki wypadek do szpitala będę zabierać ze sobą tablet więc może jakoś jak będę w stanie jak dopadnie mnie poród coś wam napisze przed i może po od siebie co i jak no ale mam nadzieje że jeszcze mnie to nie czeka. Czwartek idę na ktg zobaczymy co sie dzieje i czy mogę już się obawiać ,kurde strasznie boję się porodu i tego że pójdzie coś nie tak mam nadzieję że tylko malutka wszystko przetrzyma i da radę. Ja to się jakoś pozbieram może byle by ona była cała i zdrowa.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2014, 09:11
aga8787 lubi tę wiadomość
-
hej...
oglaszam że mamy KWIECIEŃ!!!)))))))) JUPI!! Pamiętacie...nie mogłyśmy doczekać się jak minie marzec
czy dzis prima aprilis??
patulla-trzymaj się!!!!!
niunia- kurcze wspołczuje:* spróbuj rozmasować...albo poproś swojego faceta...niech się na coś przyda.
milego dnia:*magdalena, niunia lubią tę wiadomość
-
Niunia tez cierpe na skurcze lydek a moj ginekolog kazal brac mi 3x2tabl dziennie magne B6 i przeszlo
i oby na dlugo. Tez mialam nocą take skurce lydek ze potem przez caly dzien nie moglam chodzic a meza myslalam ze w nocy pogryze normalnie z bolu.