KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
witajcie kobietki
ale się dzieje u nas - patulla trzymam kciuki za Ciebie i maluszka
dziewczyny no to zaczyna się ostatni pełny m-c
dziś pranko ubranek:)
zepsuł mi się laptop dobrze ze został tablet;/ akurat dziś jak będziemy oczekiwać naszego wątkowego dzieciątka to pierwsza z naszej paczki.
Bea-tinko jak się masz ? -
No i jestem juz po;-) Maluszka zabrali na razie na wwcześniaki. Poczatkowo sam oddechu nie mógł złapać, ale po zaintubowaniu oddycha juz sam. Trochę się potoczyła, ale sam poród i tak lepszy niż pierwszy. Smutno tylko, bo Małego nie mam.
Później jak będę wiedziała to napisze ie ważył i mierzył.aga8787, Joala, natalinka, Bea_tina, magdalena, Kaja, zozol, agata86, niunia, ALAALICJA lubią tę wiadomość
-
patulla no a jednak miałaś rację my tu wczoraj Cię wstrzymywałyśmy żebyś nie rodziła a tu proszę masz przeczucie Kochana każdej z nas życz takiego wyczucia czasu
bardzo się cieszę i przeżywam bo jesteś pierwsza z nas i uświadamiasz mi że to może się stać teraz tak naprawdę w każdej chwili:) gratuluję Ci ucałuj maluszka od cioteczki z ovu i czekamy na dalsze wieści
a ja wstawiłam drugie pranko Olusia jutro prasowanieśliczne są te maleńkie rzeczy. ja dziś pełna energii choć z rana było kiepsko nawet za odkurzanie chciałam się wziąć ale mąż odkurzył chyba się bał że może się coś zacznie hi hi hi niby mówił twardo że nie no co TY nie bałem się
dobra, dobra spiął się pewnie.
dziewczyny czy Wam też jest nie dobrze? mnie mały tak uciska że mnie mdli już sama nie wiem jak sobie radzić jestem głodna ale zjem i potem się męczę