X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
Odpowiedz

KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mojemu dzieciątku dzisiajsza pogoda nie służy kręci się cały dzień, żadna pozycja mu nie pasuje, bezuch już pochodzi pod cycki i ciężko mi się oddycha i chodzę szeroko jak robokop.... ale damy radę

mychowe lubi tę wiadomość

• mychowe Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agata86 wrote:
    Mojemu dzieciątku dzisiajsza pogoda nie służy kręci się cały dzień, żadna pozycja mu nie pasuje, bezuch już pochodzi pod cycki i ciężko mi się oddycha i chodzę szeroko jak robokop.... ale damy radę

Ja też tak chodzę, no i z prędkością ślimaka :)

agata86 lubi tę wiadomość

ex2bkrhmvrp7aszy.png>
  • aga8787 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja pojechałam do apteki po kilka rzeczy i po ta herbatę z liścia maliny, której oczywiście nie było. Kolejka w tej aptece koszmarnie długa i nigdy nikt nie przepuści.
    A was ludzie puszczają w kolejce? Bo mnie jeszcze nikt, a ja się nie wpycham bo ludzie są dziwni i wolę się z nimi nie kłócić...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2014, 20:11

ug37df9hmgtex3az.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia wieżę że dzidzia się przekreci i nie będzie cięcia !!

aisa lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Joala Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga ja miałam kilka sytuacji niemiłych z osobami które albo jakoś podsumowały moj stan brzydkimi słowami albo nie tylko nie ustapiły mi miejsca a nawet było raz tak ze babka starsza taka po 60 ktora chciala przejechac 2przystanki siadła mi na kolana i cmokała że jej ciasno i rozpychała sie łokciami a zaznacze że siedziałam na pojedynczym miejscu dla kobiet w ciazy ,jak jej powiedzialam zeby uważała to powiedziała że to nie jej brzuch.I powiem wam tyle stare baby są najgorsze !!!!!!!a tak chcą byc autorytetami do nasladowania i szczycą sie swoim dobrym wychowaniem a tak naprawde SŁOMA IM Z BUTÓW WYSTAJE !! Tyle w tym temacie a co niedziele jak jakieś święte maszerują do koscioła z podniesionym czołem.

Innym razem w aptece gdzie są ogromne kolejki starsza pani wpusciła mnie przed siebie a dwie starsze które stały za mną podsumowały że przeciez nie umieram i to nie choroba . No nic ! Szkoda słów .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2014, 21:00

mychowe, ALAALICJA, aga8787, aisa lubią tę wiadomość

klz9t5odh2f7kn3o.png
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj maluch od wczoraj juz nad aktywny:-) takze szaleje ile wlezie;)

Ja tez wole w kolejce normalnie stanac, to raczej maz sie pcha do przodu jak z nim jestem;) ale sprzeciwu jeszcze nie uslyszalam;)

ALAALICJA, aga8787, agata86, magdalena lubią tę wiadomość

1usapiqvs8bdmaac.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jola nie stresuj sie ludzie gadali głupoty i gadać będą jedni ci w ciąży pomogą , a drugi ci nóż w plecy z usmiechem na twarzy swadzi .....ja kwituje takie dewotki głupim usmiechem i mówię , że wpuścić chamstwo na salony !!!!!

ALAALICJA, magdalena, aisa lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• ALAALICJA Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joala wrote:
    Aga ja miałam kilka sytuacji niemiłych z osobami które albo jakoś podsumowały moj stan brzydkimi słowami albo nie tylko nie ustapiły mi miejsca a nawet było raz tak ze babka starsza taka po 60 ktora chciala przejechac 2przystanki siadła mi na kolana i cmokała że jej ciasno i rozpychała sie łokciami a zaznacze że siedziałam na pojedynczym miejscu dla kobiet w ciazy ,jak jej powiedzialam zeby uważała to powiedziała że to nie jej brzuch.I powiem wam tyle stare baby są najgorsze !!!!!!!a tak chcą byc autorytetami do nasladowania i szczycą sie swoim dobrym wychowaniem a tak naprawde SŁOMA IM Z BUTÓW WYSTAJE !! Tyle w tym temacie a co niedziele jak jakieś święte maszerują do koscioła z podniesionym czołem.

Innym razem w aptece gdzie są ogromne kolejki starsza pani wpusciła mnie przed siebie a dwie starsze które stały za mną podsumowały że przeciez nie umieram i to nie choroba . No nic ! Szkoda słów .

O ZGROZZZZOOOOOOOOOO STARE BABY MASAKRA:(

MI W PONIEDZIAŁEK TAK PODNIOSŁY CIŚNIENIE, ŻE SZKODA GADAĆ.
    Byłam akurat u endokrynologa na umówioną godzinę. 20 min przed czasem. Już nie mówię,że wszystkie miejsca zajęte, więc stoję pod ścianą a tu nagle się okazuje, że dziwnym trafem wszystkie te starsze Pani mają ustaloną godzinę przede mną a jest ich chyba z 10.I jeszcze z tekstem, no trudno my tu wszystkie czekamy.Strasznie się zdenerwowałam, bo wiem że kłamią. Dopiero jakaś młoda dziewczyna ustąpiła mi miejsca, przepuściła w kolejce. Oczywiście mało jej nie zlinczowały, po czym okazuje się, że lekarz chwilę wcześniej wyszedł z gabinetu, podał moje nazwisko i powiedział, że jak przyjdzie pacjentka w ciąży to żebym od razu weszła. Starsze Panie zapomniały...

mychowe, bemommy lubią tę wiadomość

ALAALICJA
    w5wqej28aebvvypb.png

• Bea_tina Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam zawsze mówie stare baby WSZĘDZIE są już tak wyrachowane, że głowa boli, dlatego czasami wole z boku stanąć i nie być staranowana przez naszych kochanych emerytów;P Bo do lekarzy to co sekunde latają, ale jak szukają miejsca siedzącego np w autobusie, to 5 bieg potrafia wlaczyc:P Dlatego mój małż nie pozwala mi komunikacją miejską jeździć np;P

mychowe, bemommy, ALAALICJA, magdalena lubią tę wiadomość

1usapiqvs8bdmaac.png
  • bemommy Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie najgorsze te stare baby są, a dlaczego? bo ich nikt nie puszcza ja dwa tygodnie temu w skarbówce urzędniczka pokręciła coś w systemie i kazała mi jechać do domu zalogować się powtórzyć rejestracje i przyjść na drugi dzień, obok siedział gościu zrobił dym i na komputerze obok zrobił wszystko za mnie, tego samego dnia w kolejce dowiedziałam się, że zaszłam w ciążę, żeby unikać kolejek normalnie płakać mi się chciało zawsze w kolejkach przepuszczają mnie faceci kobity, ale takie do 50tki. Oczywiście dzisiaj też w elektrowni przechodzi pracownica i naciskam żeby wziąść numerek i się jej pytam nie ma numerków? a ta jak na mnie z mordą, że moment mam zaczekać, że to nie porodówka, ale przecież miała rację bo wypowiedzenie trzech liter tak lub nie było by wysiłkiem wielkim :/

ALAALICJA lubi tę wiadomość

bemommygreek.blogspot.gr
    7v8rdqk3fetj07lv.png
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja w sumie czekam na jakiś tepy komentarz o ciąży starej baby, to jej powiem " ktoś musi je*ać na wasze emerytury i renty;P" Tak to sobie wymyśliłam, wybaczcie wulgaryzm:P

mychowe, niunia, ALAALICJA, magdalena, aisa lubią tę wiadomość

1usapiqvs8bdmaac.png
  • Joala Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spooko jak mojego męża siostra w 9 mc się źle poczuła w autobusie i mdlała i poprosiliśmy aby ktoś jej ustąpił miejsca oczywiście wszystkie były zajęte przez babki stare to jej babka powiedziała że to nie ona kazała się jej pieprzyć i że skoro się szlaja to teraz ma .A pomijam dziewczyna 28lat na karku do tego mężatka w 9mc ciąży i to w lecie gdzie gorąco było okropnie!!No to tragedia jest i tyle.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2014, 22:23

klz9t5odh2f7kn3o.png
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dlatego nie mozna byc milym dla starych pierdzieli, skoro oni nie potrafią się zachować :P i nie ma się co nastawiać, bo zawsze mówią " co za młodzież", a my powinniśmy mówic "co za pruchna;P"

niunia, magdalena lubią tę wiadomość

1usapiqvs8bdmaac.png
  • Joala Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moherowe berety szaleju się najadły i latają z głową w chmurach .

Moja mamuśka pracuje w szpitalu na wszystkich oddziałach bo jest z anestezjologii i intensywnej terapii i ostatnio była na położnictwie i mówi że ubawu miała po pachy bo rodziła młoda dziewczyna 25 lat i urodziła dzieciaczka co rano przychodził do niej mąż w odwiedziny a popołudniami kochanek który wiedział że rano ma nie przychodzić bo mąż będzie i tak go jeszcze przestrzegała dziewczynina żeby czasem nie zapominał i tak się zastanawiały czyje to dziecko :D Hehe fajne akcje są w szpitalach;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2014, 22:34

Bea_tina, magdalena lubią tę wiadomość

klz9t5odh2f7kn3o.png
  • mychowe Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Normalnie w szoku jestem jak czytam Wasze wiadomości o tych starych babsztylach, co osadzaja i są niemile... Jakie maja prawo do osadzania innych..?
    Straszna maja mentalnosc..

ex2bkrhmvrp7aszy.png>
  • niunia Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ten mój chłop chyba nigdy nie wyluzuje :/ już mam dość tak daje popalić :/

eikt3e3kgdbujljc.png
    ijpbio4pdn6hzzzp.png
  • ALAALICJA Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 02:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my coś spać nie możemy:(przez prawie całodzienne leżenie organizm odreagowuje w nocy.Mała się wierci, aż w kręgosłupie mi trzeszczy...

ALAALICJA
    w5wqej28aebvvypb.png

• Bea_tina Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    HEJ MAMUŚKI!

Ja uciekam na wizytę:) a później małe szaleństwo:)

Życze miłego dnia!

aga8787, agata86, aisa, magdalena lubią tę wiadomość

1usapiqvs8bdmaac.png
  • natalinka Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie! Przepraszam, ze dopiero teraz,ale te ostatnie dni to była dla mnie katastrofa. Miałam jechać we wtorek do lekarza, ale nie odebrał tel. W nocy z bólu brzucha to normalnie plakalam,rano krwawienie, zadzwonilam do niego i kazal przyjechać. Zbadał,zrobił USG i niby ok, ale kazał zrobić KTzG.A na nim tętno dziecka 210, regularne skurcze co 5 min.100 % a ja ich nie czula

201404234670.png

cfc61914ad.png
  • natalinka Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przyjęli mnie,zapis dla oddziale ok. Dostałam magnez w kroplowce, a wieczorem po ktg okazało się, ze skutczey regularne co 4 min. I się zsczeloy panika położnych, bieganina lekarzy, którzy tylko kręcili głowami, zaraz podano mi Fenoterol całą noc. I wtedy zaczęło kołatanie, duszności. Rano odłączyli i mam juz magnez

201404234670.png

cfc61914ad.png
‹‹ 331 332 333 334 335 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ