X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
Odpowiedz

KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mojemu dzieciątku dzisiajsza pogoda nie służy kręci się cały dzień, żadna pozycja mu nie pasuje, bezuch już pochodzi pod cycki i ciężko mi się oddycha i chodzę szeroko jak robokop.... ale damy radę

mychowe lubi tę wiadomość

• mychowe Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agata86 wrote:
    Mojemu dzieciątku dzisiajsza pogoda nie służy kręci się cały dzień, żadna pozycja mu nie pasuje, bezuch już pochodzi pod cycki i ciężko mi się oddycha i chodzę szeroko jak robokop.... ale damy radę

Ja też tak chodzę, no i z prędkością ślimaka :)

agata86 lubi tę wiadomość

ex2bkrhmvrp7aszy.png>
  • aga8787 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja pojechałam do apteki po kilka rzeczy i po ta herbatę z liścia maliny, której oczywiście nie było. Kolejka w tej aptece koszmarnie długa i nigdy nikt nie przepuści.
    A was ludzie puszczają w kolejce? Bo mnie jeszcze nikt, a ja się nie wpycham bo ludzie są dziwni i wolę się z nimi nie kłócić...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2014, 20:11

ug37df9hmgtex3az.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia wieżę że dzidzia się przekreci i nie będzie cięcia !!

aisa lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Joala Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga ja miałam kilka sytuacji niemiłych z osobami które albo jakoś podsumowały moj stan brzydkimi słowami albo nie tylko nie ustapiły mi miejsca a nawet było raz tak ze babka starsza taka po 60 ktora chciala przejechac 2przystanki siadła mi na kolana i cmokała że jej ciasno i rozpychała sie łokciami a zaznacze że siedziałam na pojedynczym miejscu dla kobiet w ciazy ,jak jej powiedzialam zeby uważała to powiedziała że to nie jej brzuch.I powiem wam tyle stare baby są najgorsze !!!!!!!a tak chcą byc autorytetami do nasladowania i szczycą sie swoim dobrym wychowaniem a tak naprawde SŁOMA IM Z BUTÓW WYSTAJE !! Tyle w tym temacie a co niedziele jak jakieś święte maszerują do koscioła z podniesionym czołem.

Innym razem w aptece gdzie są ogromne kolejki starsza pani wpusciła mnie przed siebie a dwie starsze które stały za mną podsumowały że przeciez nie umieram i to nie choroba . No nic ! Szkoda słów .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2014, 21:00

mychowe, ALAALICJA, aga8787, aisa lubią tę wiadomość

klz9t5odh2f7kn3o.png
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj maluch od wczoraj juz nad aktywny:-) takze szaleje ile wlezie;)

Ja tez wole w kolejce normalnie stanac, to raczej maz sie pcha do przodu jak z nim jestem;) ale sprzeciwu jeszcze nie uslyszalam;)

ALAALICJA, aga8787, agata86, magdalena lubią tę wiadomość

1usapiqvs8bdmaac.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jola nie stresuj sie ludzie gadali głupoty i gadać będą jedni ci w ciąży pomogą , a drugi ci nóż w plecy z usmiechem na twarzy swadzi .....ja kwituje takie dewotki głupim usmiechem i mówię , że wpuścić chamstwo na salony !!!!!

ALAALICJA, magdalena, aisa lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• ALAALICJA Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joala wrote:
    Aga ja miałam kilka sytuacji niemiłych z osobami które albo jakoś podsumowały moj stan brzydkimi słowami albo nie tylko nie ustapiły mi miejsca a nawet było raz tak ze babka starsza taka po 60 ktora chciala przejechac 2przystanki siadła mi na kolana i cmokała że jej ciasno i rozpychała sie łokciami a zaznacze że siedziałam na pojedynczym miejscu dla kobiet w ciazy ,jak jej powiedzialam zeby uważała to powiedziała że to nie jej brzuch.I powiem wam tyle stare baby są najgorsze !!!!!!!a tak chcą byc autorytetami do nasladowania i szczycą sie swoim dobrym wychowaniem a tak naprawde SŁOMA IM Z BUTÓW WYSTAJE !! Tyle w tym temacie a co niedziele jak jakieś święte maszerują do koscioła z podniesionym czołem.

Innym razem w aptece gdzie są ogromne kolejki starsza pani wpusciła mnie przed siebie a dwie starsze które stały za mną podsumowały że przeciez nie umieram i to nie choroba . No nic ! Szkoda słów .

O ZGROZZZZOOOOOOOOOO STARE BABY MASAKRA:(

MI W PONIEDZIAŁEK TAK PODNIOSŁY CIŚNIENIE, ŻE SZKODA GADAĆ.
    Byłam akurat u endokrynologa na umówioną godzinę. 20 min przed czasem. Już nie mówię,że wszystkie miejsca zajęte, więc stoję pod ścianą a tu nagle się okazuje, że dziwnym trafem wszystkie te starsze Pani mają ustaloną godzinę przede mną a jest ich chyba z 10.I jeszcze z tekstem, no trudno my tu wszystkie czekamy.Strasznie się zdenerwowałam, bo wiem że kłamią. Dopiero jakaś młoda dziewczyna ustąpiła mi miejsca, przepuściła w kolejce. Oczywiście mało jej nie zlinczowały, po czym okazuje się, że lekarz chwilę wcześniej wyszedł z gabinetu, podał moje nazwisko i powiedział, że jak przyjdzie pacjentka w ciąży to żebym od razu weszła. Starsze Panie zapomniały...

mychowe, bemommy lubią tę wiadomość

ALAALICJA
    w5wqej28aebvvypb.png

• Bea_tina Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam zawsze mówie stare baby WSZĘDZIE są już tak wyrachowane, że głowa boli, dlatego czasami wole z boku stanąć i nie być staranowana przez naszych kochanych emerytów;P Bo do lekarzy to co sekunde latają, ale jak szukają miejsca siedzącego np w autobusie, to 5 bieg potrafia wlaczyc:P Dlatego mój małż nie pozwala mi komunikacją miejską jeździć np;P

mychowe, bemommy, ALAALICJA, magdalena lubią tę wiadomość

1usapiqvs8bdmaac.png
  • bemommy Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie najgorsze te stare baby są, a dlaczego? bo ich nikt nie puszcza ja dwa tygodnie temu w skarbówce urzędniczka pokręciła coś w systemie i kazała mi jechać do domu zalogować się powtórzyć rejestracje i przyjść na drugi dzień, obok siedział gościu zrobił dym i na komputerze obok zrobił wszystko za mnie, tego samego dnia w kolejce dowiedziałam się, że zaszłam w ciążę, żeby unikać kolejek normalnie płakać mi się chciało zawsze w kolejkach przepuszczają mnie faceci kobity, ale takie do 50tki. Oczywiście dzisiaj też w elektrowni przechodzi pracownica i naciskam żeby wziąść numerek i się jej pytam nie ma numerków? a ta jak na mnie z mordą, że moment mam zaczekać, że to nie porodówka, ale przecież miała rację bo wypowiedzenie trzech liter tak lub nie było by wysiłkiem wielkim :/

ALAALICJA lubi tę wiadomość

bemommygreek.blogspot.gr
    7v8rdqk3fetj07lv.png
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja w sumie czekam na jakiś tepy komentarz o ciąży starej baby, to jej powiem " ktoś musi je*ać na wasze emerytury i renty;P" Tak to sobie wymyśliłam, wybaczcie wulgaryzm:P

mychowe, niunia, ALAALICJA, magdalena, aisa lubią tę wiadomość

1usapiqvs8bdmaac.png
  • Joala Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spooko jak mojego męża siostra w 9 mc się źle poczuła w autobusie i mdlała i poprosiliśmy aby ktoś jej ustąpił miejsca oczywiście wszystkie były zajęte przez babki stare to jej babka powiedziała że to nie ona kazała się jej pieprzyć i że skoro się szlaja to teraz ma .A pomijam dziewczyna 28lat na karku do tego mężatka w 9mc ciąży i to w lecie gdzie gorąco było okropnie!!No to tragedia jest i tyle.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2014, 22:23

klz9t5odh2f7kn3o.png
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dlatego nie mozna byc milym dla starych pierdzieli, skoro oni nie potrafią się zachować :P i nie ma się co nastawiać, bo zawsze mówią " co za młodzież", a my powinniśmy mówic "co za pruchna;P"

niunia, magdalena lubią tę wiadomość

1usapiqvs8bdmaac.png
  • Joala Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moherowe berety szaleju się najadły i latają z głową w chmurach .

Moja mamuśka pracuje w szpitalu na wszystkich oddziałach bo jest z anestezjologii i intensywnej terapii i ostatnio była na położnictwie i mówi że ubawu miała po pachy bo rodziła młoda dziewczyna 25 lat i urodziła dzieciaczka co rano przychodził do niej mąż w odwiedziny a popołudniami kochanek który wiedział że rano ma nie przychodzić bo mąż będzie i tak go jeszcze przestrzegała dziewczynina żeby czasem nie zapominał i tak się zastanawiały czyje to dziecko :D Hehe fajne akcje są w szpitalach;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2014, 22:34

Bea_tina, magdalena lubią tę wiadomość

klz9t5odh2f7kn3o.png
  • mychowe Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Normalnie w szoku jestem jak czytam Wasze wiadomości o tych starych babsztylach, co osadzaja i są niemile... Jakie maja prawo do osadzania innych..?
    Straszna maja mentalnosc..

ex2bkrhmvrp7aszy.png>
  • niunia Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2014, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ten mój chłop chyba nigdy nie wyluzuje :/ już mam dość tak daje popalić :/

eikt3e3kgdbujljc.png
    ijpbio4pdn6hzzzp.png
  • ALAALICJA Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 02:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my coś spać nie możemy:(przez prawie całodzienne leżenie organizm odreagowuje w nocy.Mała się wierci, aż w kręgosłupie mi trzeszczy...

ALAALICJA
    w5wqej28aebvvypb.png

• Bea_tina Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    HEJ MAMUŚKI!

Ja uciekam na wizytę:) a później małe szaleństwo:)

Życze miłego dnia!

aga8787, agata86, aisa, magdalena lubią tę wiadomość

1usapiqvs8bdmaac.png
  • natalinka Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie! Przepraszam, ze dopiero teraz,ale te ostatnie dni to była dla mnie katastrofa. Miałam jechać we wtorek do lekarza, ale nie odebrał tel. W nocy z bólu brzucha to normalnie plakalam,rano krwawienie, zadzwonilam do niego i kazal przyjechać. Zbadał,zrobił USG i niby ok, ale kazał zrobić KTzG.A na nim tętno dziecka 210, regularne skurcze co 5 min.100 % a ja ich nie czula

201404234670.png

cfc61914ad.png
  • natalinka Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przyjęli mnie,zapis dla oddziale ok. Dostałam magnez w kroplowce, a wieczorem po ktg okazało się, ze skutczey regularne co 4 min. I się zsczeloy panika położnych, bieganina lekarzy, którzy tylko kręcili głowami, zaraz podano mi Fenoterol całą noc. I wtedy zaczęło kołatanie, duszności. Rano odłączyli i mam juz magnez

201404234670.png

cfc61914ad.png
‹‹ 331 332 333 334 335 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ