KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Teraz czuje lekkie skurcze, ale ktg w miarę ok. Mój lekarz zrobił rano wczoraj USG i waga wynosiła prawie 2100, a USG z wczorajszego wieczora pokazało 1980 g. Jestem załamana, ja juz nie wiem dlaczego on nie przybiera. Chcą opóźnić poród, bo twierdzą, ze jeszcze nie czas, a każdy dzien cenny.Jestem juz tym wszystkim zzmęczona. Brzuch boli, ale widzę, że i tak przewidują, ze wczesniej urodze. Pakuja we mnie wlewy, tabletki, a ja myslalam, ze w nocy umrę z tego Fenoterolu.. Podobno wyjątkowo źle zareagowalam.
-
mychowe wrote:Cześć dziewczyny, czy u którejś z Was wykryto kiedykolwiek w ciąży krew w moczu? Dostałam jakiejś infekcji, przepisano mi tabletkę dopochwowa clotrimazol, ale mocz i tak wysłano do laboratorium. Powiedzieli mi, że przy cukrzycy i w ciąży często to się zdarza.
mychowe ja nie miałam. -
aga8787 wrote:A ja pojechałam do apteki po kilka rzeczy i po ta herbatę z liścia maliny, której oczywiście nie było. Kolejka w tej aptece koszmarnie długa i nigdy nikt nie przepuści.
A was ludzie puszczają w kolejce? Bo mnie jeszcze nikt, a ja się nie wpycham bo ludzie są dziwni i wolę się z nimi nie kłócić...
aga8787 ja już nie czekam aż ktoś się zreflektuje pytam czy mogę zostać obsłużona poza kolejnością póki co wszyscy mówią TAK
Joala w autobusach jest już gorzej ja zazwyczaj boję się że ktoś mnie uderzy w brzuch ;/ a ta baba jakaś porąbana!!! masakra i tak jak piszesz w niedziele do kościoła pędzą i świętoje....we
kaja DOBRE "wpuścić hamstwo na salony" he he he
alaalicja no wiesz pindy jedne zastanawiam się czemu te kobiety takie są ja zawsze ustępowałam kobietom miejsca czy oferowałam swoją pomoc i tak powinno być!
Kurdę Joala no to siostra męża miała przejście jak tak można w ogóle powiedzieć może starucha sama się pie...ła za młodu bo nie rozumiem takiego podsumowania kogokolwiek ?!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2014, 10:22
ALAALICJA, aga8787 lubią tę wiadomość
-
Bea_tina wrote:ja w sumie czekam na jakiś tepy komentarz o ciąży starej baby, to jej powiem " ktoś musi je*ać na wasze emerytury i renty;P" Tak to sobie wymyśliłam, wybaczcie wulgaryzm:P
Dobre
Kaja, też mam taką nadzieję co do uparciucha
Natalinko, trzymaj się i nie daj nerwom, wszystko będzie dobrze!!ALAALICJA, natalinka lubią tę wiadomość
-
natalinko wydaje mi się że dobrze że jesteś w szpitalu pod dobrą opieką
Bea-tinka czekamy na wieści po wizycie. Ja wczoraj po spotkaniu ze znajomymi zrobiłam sobie meeega długi spacer jak wróciłam byłam padnięta powiedziałam do męża spotkania zaliczone mogę rodzić
u mnie pochmurno;/
Bea_tina, natalinka, mychowe lubią tę wiadomość
-
hej hej, u mnie dzisiaj pada.
(Noc miałam wyjątkowo ciężką, ale jak patrzę co u Natalinki to stwierdzam, że źle nie było. Biore tę luteinę ale czy cos pomaga to nie wiem:(milego dnia\
ja LEŻING C.D.Bea_tina, magdalena lubią tę wiadomość
-
magdalena wrote:aga8787 ja już nie czekam aż ktoś się zreflektuje pytam czy mogę zostać obsłużona poza kolejnością póki co wszyscy mówią TAK
Joala w autobusach jest już gorzej ja zazwyczaj boję się że ktoś mnie uderzy w brzuch ;/ a ta baba jakaś porąbana!!! masakra i tak jak piszesz w niedziele do kościoła pędzą i świętoje....we
kaja DOBRE "wpuścić hamstwo na salony" he he he
alaalicja no wiesz pindy jedne zastanawiam się czemu te kobiety takie są ja zawsze ustępowałam kobietom miejsca czy oferowałam swoją pomoc i tak powinno być!
Kurdę Joala no to siostra męża miała przejście jak tak można w ogóle powiedzieć może starucha sama się pie...ła za młodu bo nie rozumiem takiego podsumowania kogokolwiek ?!
JEJKU JUŻ SOBIE OBIECAŁAM, ŻE JA TAKĄ STARA BABA NIE BĘDĘ.)
bemommy, magdalena lubią tę wiadomość
-
ALAALICJA wrote:JEJKU JUŻ SOBIE OBIECAŁAM, ŻE JA TAKĄ STARA BABA NIE BĘDĘ.
)
Nie zapomnij, że punkt widzenia zmienia się z punktem siedzenia, ja zawsze jak mi coś mama zabraniała to sięrzucałam, że ja swojemu dziecku na wszystko będę pozwalała, a teraz jak młoda w drodze, to już taka pewna nie jestem, że tak na wszystko będę się zgadzaćRozumiem, że zakazy to były z troski i strachu o mnie, ale która nastolatka rozumie rodziców i ich intencje
ALAALICJA, aisa, magdalena lubią tę wiadomość
-
bemommy wrote:Nie zapomnij, że punkt widzenia zmienia się z punktem siedzenia, ja zawsze jak mi coś mama zabraniała to sięrzucałam, że ja swojemu dziecku na wszystko będę pozwalała, a teraz jak młoda w drodze, to już taka pewna nie jestem, że tak na wszystko będę się zgadzać
Rozumiem, że zakazy to były z troski i strachu o mnie, ale która nastolatka rozumie rodziców i ich intencje
Święte slowa:)No ale my zawsze będziemy przecież piękne i młode:) -
natalinka wrote:Teraz czuje lekkie skurcze, ale ktg w miarę ok. Mój lekarz zrobił rano wczoraj USG i waga wynosiła prawie 2100, a USG z wczorajszego wieczora pokazało 1980 g. Jestem załamana, ja juz nie wiem dlaczego on nie przybiera. Chcą opóźnić poród, bo twierdzą, ze jeszcze nie czas, a każdy dzien cenny.Jestem juz tym wszystkim zzmęczona. Brzuch boli, ale widzę, że i tak przewidują, ze wczesniej urodze. Pakuja we mnie wlewy, tabletki, a ja myslalam, ze w nocy umrę z tego Fenoterolu.. Podobno wyjątkowo źle zareagowalam.[/Q
Kochana no to swoje przeszłaś dzisiaj w nocy. Trzymajcie sie dzielnie w dwupaku, a my wszystkie dobre myśli wysyłamy:)natalinka lubi tę wiadomość
-
Natalinka trzymaj się Kochana. Maluszek duży nie jest, ale nie jest też bardzo malutki. Jak mój synek leżał na wczesniaczkach to z 36 tc była jeszcze dwójką dzieci poza moim synkiem. Jedno miało 2,5kg a drugie 2kg, wiec są duże rozbieżności w wagach. I oboje świetnie sobie radzili i szybciej od mojego synka poszli do swoich mam. Nie martw się o wagę Maluszka i trzymajcie się jak najdłużej razem i tak jak piszesz każdy dzień jest cenny.
Pierwsza dawka fenoterolu zazwyczaj nieźle telepie a później bywa lepiej. Pamiętam jak w szpitalu jak z pierwszym synkiem byłam i jak dostałam go w pompie to później nieźle mną telepalo i wymiotowalam a później było już lepiej.ALAALICJA, magdalena, natalinka lubią tę wiadomość