KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Beatina fajny wozek to 3 w 1? Mozesz zdradzic ile kosztowal? I jaki to model? Ja jeszcze nie mam i czekam do porodu bo maz powiedzial ze kupi dopiero po to. To jest jedyna rzecz ktorej mi brakuje ale co zrobic uparl sie...
-
Cześć dziewczyny. Tak zagladam do Was i ciesze się, że całe to czekanie juz za mną. A najbardziej ciesze się z tego, że nie muszę uważać na siebie, że mogę chodzić do woli itd. Chociaż nie powiem takie lenistwo tez miało sporo zalet;-)
A na zakupy wybieram się w sobotę dopiero. Co nie co mam w domu, więc może coś jutro zrobię. A w sobotę to jakieś "zajaczki" musze kupić dla dzieci;-)
A dzisiaj położna była u nas. Małego zobaczyła, jakieś ulotki przyniosła i poszła, ale nie powiem była miła:-)
Bea_tina woreczek fajny. Ja juz planuje kiedy wyjadę na spacer moim pociągiem. Myślę. , że po świętach zaczniemy chodzić.niunia, Bea_tina, Dorjana, agata86, magdalena, aisa lubią tę wiadomość
-
pysia13 wrote:Beatina fajny wozek to 3 w 1? Mozesz zdradzic ile kosztowal? I jaki to model? Ja jeszcze nie mam i czekam do porodu bo maz powiedzial ze kupi dopiero po to. To jest jedyna rzecz ktorej mi brakuje ale co zrobic uparl sie...
Juz sie nie moge doczekac jak bede juz mogla nim szosowac po wsi;)
Kurde ja chcialam dzis jechac na zakupy, ale malz ma masakre w pracy i jest padniety, jutro chyba pojade z rodzicami, bo nie chce go meczyc biedaka;( takze jutro, lekkie sprzatanie, zakupy i pieczenie, takze dlugi dzien jak nic, ale za to od soboty total lezing:-)
A moze w sobote bedzie maz malowal, bo juz na to czas, to niech dychnie jeden dzien;) a myslicie jak jedna noc pospie po za domem to wystarczy? Nie usmiecha mi sie spac poza domem:\niunia lubi tę wiadomość
-
Ja niebawem pojade na porodowke. Zapytalam wprost lekarza jakie są wobec mnie plany. Jak się okazuje oni ciągle liczą, że zacznie się już, bo nie mają zamiaru hamować. Czekają tylko aż coś się zacznie i biorą mnie na cc. Podobno to już ostatnie dni... Zaczynam się bać
-
O kurcze natalinka! Chociaz docelowo o to chodzi! Maluch ma sterydy podane, w 36 tygodniu juz jest bezpieczny. A strach jest zupelnie normalny! Kazda z nas jest przerazona... Wy jestescie juz gotowi wiec tylko czekac na Kubusia:-)
Dobrze ze zapytalas, przynajmniej wiesz na czym stoisz:-) trzymam mocno kciuki!niunia, magdalena, aisa lubią tę wiadomość
-
Beatina-u mnie ciągle malujemy więc nie mam zamiaru gdzieś chodzić na noc
rano pomalować,potem wywietrzyć i żebyś nie spała w tym pomieszczeniu i starczy;-)
natalinka-to dobrze że wiesz na czym stoiszmożesz się przygotować
i odrazu daj nam znać
Bea_tina lubi tę wiadomość
-
Skurcze cały czas wychodzą, a ja nadal trwam. Rano regularne, wieczorem nie i odwrotnie. Boli mnie teraz coraz bardziej brzuch jak na okres. Powinnam się domyślić, kiedy pani doktor mi wczoraj powiedziała, że wedlug niej dziecko będzie spod znaku barana
-
My jak malowaliśmy na górze to spałam na dole,a jak na dole to spałam na górze
jak tam wogóle???:d stres jest??? Ja zaczynam świrować skurczy niema nic niema
wogóle zapisałam małą już na pływanie dla niemowląt od września,a wcześniej masaż dla niemowlakówmychowe lubi tę wiadomość
-
niunia- szalejesz z tymi zapisami
fajnie z tym basenem....my mamy na przeciwko...a wstyd bo ani razu nie bylismy...
eh moja pizzeria nie ma sera fety...jak mogli,hehe.
natalinka- to Cię wymeczy....mogliby sie zlitowac juz...wkonu masz miec cc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2014, 21:21
niunia lubi tę wiadomość
-
Niunia widze ze szalejesz:-)
Fizjo pizza tez jest w moim menu przedporodowym;) pare rzeczy bedzie trzeba porobic, szkoda tylko ze sie nie chce hihi;) ale poki jeszcze mozna to trzeba korzystac:-)
Natalinka fakt znak barana jest chyba do 21, wiec faktycznie ostatnie chwile:-)niunia lubi tę wiadomość
-
bea_tina...o taak ja chyba ost szaleje zbyt b. z jedzeniem...a to dlatego ze zdaje sobie sprawe iz zaraz sie skonczy beztroskie jedzenie....potem trzeba bedzie wcisnac sie w rozmiar 36/38....
wczoraj zjadlam 4 jogurty czekoladowo-karmelowe....az maz wybałuszył oczy ze tyle zjadłam
pizze zamowilam,jupi jupi)) zapraszam wszystkich,hehe
mychowe lubi tę wiadomość
-
Fizjo szkoda ze nie mieszkasz gdzies kolo:-) ale po swietach zaczne maraton to chyba 20kg przytyje, ale pozniej nie jedzac nic to moze jakos sie straci;)
Dzis leciala reklama tych nowych lodow algidy w kubku, to maz juz sie smial ze musze sobie kupic;) -
bea_tina no szkoda ze jestes tak daleko
ja juz dzis szukałam diety dla karmiacych....mysle ze szybko schudne,hehe
lody??? ostatnio...kupiłam sbie 5 gałeka kupowałam sobie i mezowi...pani pyta ile gałek? mówię 6:-P a ona po 3 w jednym?? a ja nieee
5 i 1
była zmieszana...a maz o dziwo nie
Bea_tina, magdalena, aisa, agata86 lubią tę wiadomość
-
Kurcze nie ma co, lepiej sobie teraz poszalec, bo pozniej moze byc ciezko;) z tego co czytalam na kwietniowkach to karmiace nie maja latwo;) mnie zostaly 3 intensywne tygodnie, wiec mam nadzieje ze wyrobie sie ze wszystkim:-)
Fizjo, a znalazlas pomoc do domu? Czy zrezygnowaliscie po wizytach:-) ?magdalena lubi tę wiadomość