KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyhej dziewczyny
umnie też noc kiepska nos zatkany nie mogłam oddychać, maluda szaleje( to akurat dobrze)
jeszcze teściowa zapowiedziała ze wpadnie w święta.... dobra kobieta ona jest pewnie przywiezie swoje placki itd ale wolałabym te święta spędzić na kanapie.
Moje dziecko siedzi już w cyckach i się rozpycha co utrudnia mi ruchy.
bea_tina ja mam 4 czapeczki 2 takie cienkie jedną na spacer z uszami i jedną z daszkiem.
moja waga to 70 kg czyli 14,5+ a teraz święta jeszcze to bedzie masakra
Miłego dniaBea_tina, aisa, ALAALICJA, aga8787, zozol lubią tę wiadomość
-
hej
Coraz trudniej mi Was nadrobić
Zatem...byłam wczoraj na ktg w szpitalu na dyzurze mojego gina. I stwierdził ze nie ma powodow do zmartwień. Jedynie do czego moglby się przyczepić to fakt jak mialam skurcze a dziecko wcale na to nie reagowało...ale może akurat było tak ulożone ze go to nie dosięgło az tak. Zbadał mi jeszcze szyjke( na moje zyczenie) i stwoerdzil ze jest miekka jak galareta i otwarta...ale jeszcze odwrocona w stronę krzyzową...wiec jeszcze nie urodzę
sciskam:*Bea_tina, ALAALICJA, aisa, Kaja, aga8787, zozol lubią tę wiadomość
-
hej hej:)U nas pogoda pikna się robi:)Ale noc podobnie męczącą mialam:(ciągle się budziłam, ciągle coś mnie bolało...Jutro mam KTG,, ale narazie wszystko wydaje się ok:)
Beatina-ja też już mam sporo czapeczek. Kupiłam 4, a resztę dostałam. W sumie ok 15 chyba heheh, niedrabki 3, a buciki 10 par heheeh. takie moje wariactwo
fizjo ile twoja szyjka ma?Ja ostatnio 17mm i miękka bardzo, ale powinna też wytrzymać:)oby
agata86 ja miałam paskudne przeziębienie z mega katarem na poczatku ciąży. Męczylam się strasznie, zwlaszcza w nocy, w końcu jednak krople IBUPROM ZATOKI okazały się odpowiednie dla kobiet w ciąży i pomogły mi:)Polecam nie ma co się męczyć. Zaznaczam, że chodzi o spray do nosa, bo tabletki sa niedozwolone:)
http://www.apteka-anahit.com.pl/ibuprom-zatoki-spray-p-16.html
mychowe, aga8787 lubią tę wiadomość
-
No to zamowilam 5 czapeczek i 3 niedrapki. Buciki mam jedne, ale z poczatku bedziemy ubieraz skarpetki wiec jak cos to to jakos ogarniemy;)
Kurcze wczoraj wymyslilam co jeszcze musze zamowic i zapomnialam, ah ta skleroza;)
Dzis czekam jak na szpilkach, dzis wozek ma przyjsc:-) i moze pozostale rzeczy tez sie pojawia;)
Widze ze na nas ta pelnia bardziej podzialala niz na kwietniowki z poslizgiem;) -
Hey hey , a ja dzis buszuje od 2 w nocy zero spania ehhh i na do datek zaczynam sie odkorowywac czop zchodzi zobaczymy jutro ehhh czyli ta noc z pełni księżyca cos ruszylo hehehhe w co wątpię
, ale niby tak mówią !!!
Pogoda u nas super pieknie !!!!
Betina dawaj fotosy fury .....ALAALICJA, aisa lubią tę wiadomość
-
Bea_tina wrote:Przyszedl wozio:-) tyle ze sama go nie rozpakuje, zostaje czekac na malza;)
To chyba długo nie czekałaś?Czasami znajomi po ok 3 tyg. nawet czekali. Nie czekaj na męża obtaksuj co i jak:)Pewnie ciekawość zżera ehheeh:)
ps:ja tez właśnie kuriera przywitałam. Zamawiałam dla bratanicy pościel ze świnką Peppą na prtezent wielkanocny.ehhehe mała ma fioła na jej punkcie a jak dla mnie brzydka ta świnka, a bajki ehhehe jakieś takie dziwne.Ale się uparła na świnie i tyle:)Do niedawna myszka MINI była, potem Hallo Kity a teraz śeinka rządzi:)magdalena lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kaja wrote:Hey hey , a ja dzis buszuje od 2 w nocy zero spania ehhh i na do datek zaczynam sie odkorowywac czop zchodzi zobaczymy jutro ehhh czyli ta noc z pełni księżyca cos ruszylo hehehhe w co wątpię
, ale niby tak mówią !!!
Pogoda u nas super pieknie !!!!
Betina dawaj fotosy fury .....
O jak czop schodzi to wszystko się może zdarzyć. Trzymaj się:)Odpoczywaj\
-
Katelin wrote:dziewczyny czy śladowa ilość białka w moczu jest powodem do niepokoju?
Dodam, że puchną mi stopy...?
Katelin, ja słyszałam, że od puchniecia i białka w moczu zaczyna się zatrucie ciążowe, nie chce Cię straszyć, ale lepiej wybierz się do lekarza..
Trzymam kciuki, żeby było dobrze.
-
alaalicja- ost miała 1,5 takze nawet sporo
Wy tu dzis paczuszki dostajecie....a ja zrąbałam firme z która wspolpracujue....bo kuźwa...nie wzieli mojej paczki bo sie im nie zmiescila do auta...wrrrr.....i teraz....bede miec opozniennie w realizacji......Mam hopla na punkcie punktualnosci i nie znosze gdy musze choc o dzien zmieniac plany produkcji... No to sie wygadałam
kaja- mnie pełnia tez nie słuzyła dzis...ale czop na miejscu
bea_tina noooo i jak zadowolona jestes???
mirka14-wspolczuje....ja nigdzie sie nie ruszam na zakupy...napisze liste mezowi...jutro odbierze ciasta...w sobote reszte łakoci...i wsio. choc w tym roku robie sobie luuuuuzikchoc nie powiem lubie piec...
-
Hej dziewczyny:) jestem z wrześniówek i mam do Was sprawę. Mam do oddania żel położniczy Natalis ułatwiający poród naturalny. Wygrałam go w konkursie, ale niestety okazało się, że termin przydatności ma do maja 2014. Jeśli któraś z Was byłaby chętna to oddam go w zamian za jakiś drobiazg dla mojego maluszka - 1xbody, śpioszki czy coś tam. Nie ma sensu żeby się zmarnował a którejś z Was na pewno ułatwi poród:) Po szersze informacje czy coś zapraszam na priv:) Pozdrawiam:)