KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Hey jak wiecie jestem po uff bylo nie za wesoło z nami ,ale juz po wiec jestem heppy mam synka w domu!!!!
Moja akcja zaczela sie 23 .04 nad ranem o 5 rano wstalam myslalam ze to wody , a tu po nogach krew sie lała szybko do szpitala doba obserwacji bo jak usg robili nie widzieli tego odklejajacego łożyska następny dzien 24. O 8 badanie i szybko gotowanie na cc sam ordynator mnie kilkakrotnie badal i sam osobiście podjął decyzje cc!! I o 8:35 zostalam mama synka Marcelka fotki sa na 3 trym bo nie moge wstawić!!!!aga8787, Bea_tina, niunia, ALAALICJA, zozol, magdalena, aisa lubią tę wiadomość
-
niunia wrote:Patulla- a twój kacperek zaraz miesiąc ma
ale ten czas leci
beatina-???????? A ty co śpisz???
naprawdę już zaraz miesiąc?Jejku leci ten czas...Fajnie jakby u mnie miesiąc wczesniej już było:)
A BEATINA NA IMPRSSE SIE WYBRAŁA PRZECIEŻ EHEHH"Bea_tina lubi tę wiadomość
-
aga8787 wrote:a magdalena i jolala co u Was?
ja dziś się dziwnie czuje szczerze mówiąc rano mnie przeczyściło i myślałam, że się zaczyna ale nie tylko mały dziś strasznie się wypina, wyciąga i to boli. teraz też mnie chyba coś bierze skurcze mam ale to jest do wytrzymania nazwałabym to takim ćmieniem. -
Fiu fiu magdalena jak cos to czekamy na wiesci!!! Ja dzis tez mialam skurcz ale nic nie zwiastujacy oczywiscie. Ale nie ukrywam, marzy mi sie troche zeby wczesniej zaczac rodzic:-)
A najlepszy malz. Pokoj juz pomalowany, a on wymyslil ze 'poklei nierownosci' teraz niby pomalowal tylko to co zakleil. Wyglada to teraz gorzej niz zle... szkoda gadac i jutro zamiast wypoczywac to znowu bedzie malowac... i znowu noc do dupy, bo w sypialni nie bede mogla spac, eh.... -
Dorjana, jesteś MEGA!! Pojechałam z moim do kina, wracam, a tu takie wieści:)
Pozazdrościć ekspresowego porodu, każdemu takiego życzę, a sobie jak najbardziej
Przegonilas nas, a termin taki sam mialysmy:)
Ogromne gratulacje:)
Daj znać ile Tobiaszek wazy:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2014, 21:52
-
Bea_tina wrote:Fiu fiu magdalena jak cos to czekamy na wiesci!!! Ja dzis tez mialam skurcz ale nic nie zwiastujacy oczywiscie. Ale nie ukrywam, marzy mi sie troche zeby wczesniej zaczac rodzic:-)
A najlepszy malz. Pokoj juz pomalowany, a on wymyslil ze 'poklei nierownosci' teraz niby pomalowal tylko to co zakleil. Wyglada to teraz gorzej niz zle... szkoda gadac i jutro zamiast wypoczywac to znowu bedzie malowac... i znowu noc do dupy, bo w sypialni nie bede mogla spac, eh....
skąd ja znam takie sytuacje z polu remontuu nas już prawie wszystko zrobione i fajnie wyszło a wczoraj robiliśmy jeszcze zakupy
i są nowe krzesła i stół w kuchni i takie pierdółki jak ja lubię kupować nowe rzeczy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2014, 22:11
Bea_tina, mychowe, aisa lubią tę wiadomość