KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Bea_tina trzymam kciuki:) dobrze będzie!
patulla fajnie, że piszesz o wszystkim, odpowiadasz na nurtujące nas pytania i dzielisz się swoją wiedzą. Jak ty na to wszystko znajdujesz czas?? podziwiam Cię
Mam dziwne kłucia jak mały się rusza ale czuję tak jakby to było w pęcherzu hmm.. chyba szyjka się skracaBea_tina lubi tę wiadomość
https://www.suwaczki.com/tickers/relg3e5ecg4oqqc3.png -
Patulla dobrze piszesz, w szkole rodzenia mówili nam ze karmienie piersią wcale nie jest taki proste i warto korzystać z każdej rady, pism, książek. Wiele mam bardzo szybko rezygnuje z karmienia po kilku nieudanych próbach. Dlatego Aga nie podawaj się i walcz o laktację. Patulla dobre rady daje.
Beatinka trzymam mocno kciuki, wszystko będzie dobrze. Czekamy na Łukaszka razem z tobą.Bea_tina lubi tę wiadomość
-
Ja też podziwiam Patulle że przy dwójce małych dzieci znajduje czas na dawanie rad. Ale jak to mówią: przy dwójce łatwiej się ogarnąć niż przy jednym, a przy trójce to i czas na czytani książek się znajdzie. Tak więc nic tylko trza brać się szybko do roboty z następnymi
Limerikowo, judith, magdalena lubią tę wiadomość
-
Dziękuję Wam dziewczyny:-) Chyba aż urosłam;-)
A tak prawdę mówiąc to przed komputerem mogę usiąść jak Konrad śpi, bo tak to on od razu chce myszkę, klawiaturę i nie wiadomo co jeszcze;-) I sposobem na to okazał się smartfon i mogę zaglądać do Was często, a zazwyczaj podczas karmienia Kacperka:-)
Powiem Wam, że dopóki nie miałam dzieci i nie karmiłam nie wiedziałam. , że to jest takie fajne. I od tego czasu stałam się ogromną zwolenniczką karmienia. Pokusiła bym się nawet o stwierdzenie, że każda mama jeżeli będzie chciała to da rade wykarmić swoje Dziecko. I karmienie w znacznym stopniu zależy od naszego nastawienia.
Ale wiem tez, ze nie wszystkim karmienie sprawia taka "przyjemnosc".
Pozdrawiam nocną porą pozostałe mamusie:-) A tym w dwupaku zazdroszczę wysypiania się. Oj, jak ja bym się chętnie zamieniła z Wami chociaż na jedną noc:-P
-
Hejo.
Ja na izbie przyjec dalej, bardzo to sie wydluza, myslalam ze o 10-11 bede po a jak narazie to czekamy. Jestem dopiero po wywiadzie. Teraz czekam na lekarza ktory jest na obchodzie juz z godzine, masakra. A ja glodna i pic sie chce a tu czekac i czekac;)
Z plusow to jest internet hehe:) i tylko slysze placzace brzdace. Az chce sie juz malucha przy sobie;)
Dzieki dziewczyny:*
weronikabp, Dorjana, patulla, zozol, RewolucjaSięDzieje, evas, Kaja, natalinka, judith, Limerikowo, aisa, magdalena lubią tę wiadomość
-
aga8787 wrote:Patulla dziękuję bardzo za rady
brodawki mam strasznie popekane ale karnie zawziecię
Bea_tina trzymam kciuki
Kup sobie taką maść na poranione brodawki z Babydreama. Jest świetna:) http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=39773mirka14, niunia, judith, magdalena lubią tę wiadomość
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
Joala wrote:maść na poranione brodawki z Babydreama jest rzeczywiste rewelacyjną maścią ale chyba nie ma jej już w rossmanach ;/
No co TY, ta maść uratowała moje biedne brodawki, nie wyobrażam sobie karmienia drugiego dzieciaka bez tego specyfiku!
może akurat nie było na stanie?!
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
Lukaszel urodzony o 1230:) 55 cm i 3440 g wagi. Ale co najwazniejsze caly i zdrowy. Ja zyje poki co:) buziaki Kochane:*
RewolucjaSięDzieje, zozol, weronikabp, natalinka, Kaja, karolina1990, evas, agata86, LoLkA, perełeczka, patulla, magdalena, lineczka, xpatiiix3, parfaite, Dorjana, niunia, judith, aisa, aga8787, mamafasolk1, Ita lubią tę wiadomość