KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no właśnie pomiędzy mną a beatiną tylko kilka dni różnicy, tymczasem ona już po a ja teoretycznie mogę jeszcze nawet trzy, cztery tygodnie czekać, dzisiaj Ewelinka jakaś taka spokojna może zbiera siły na wielkie wyjście
magdalena, Bea_tina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny nie przeczytalam forum ale dzieki za wsparcie i trzymanie kciukow
pewnie braki uzupelnie jak bede w domciu.
ogolnie jest super moje malenstwo jest najukochansze na swiecie mama zakochana na maksaweronikabp, agata86, zozol, Dorjana, evas, judith, aisa lubią tę wiadomość
-
No maluszka mi juz zabrali na noworodki, meza wygnali i mam teraz chwile czasu. Ale ok polnocy beda mnie juz podnosic wiec cwicze nogi podnoszenie i kolysanie:) jutro juz bede miala Lukaszka caly czas, wiec wykorzystuje ostatnie chwile wolnosci;) jutro malz bedzie musial jechac pozalatwiac pare spraw wiec moze bedzie nieco pozniej:(
Lukaszek caly dzien przespal i nie byl nawet cycem zainteresowany, choc mleko mam;) cumcnal 3 razy i po zabawie, oby jutro byl skory do spozywania, bo zarobi lanie hehe.
Jak okielznam jak przez tel dodac zdjecie to dodam tego mojego slodziaka;)
Milego wieczoru mamuski i kciukam za najblizsze rozwiazania:*agata86, evas, judith, aisa lubią tę wiadomość
-
Pare godzin po narodzinach:) warty kazdej niedogodnosci i bolu ciazowego;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 23:12
weronikabp, patulla, LoLkA, zozol, RewolucjaSięDzieje, agata86, parfaite, natalinka, Dorjana, ALAALICJA, evas, judith, aisa, mamafasolk1, Lissa, karolina1990, Ita, magdalena lubią tę wiadomość
-
Pysia ma dać znać wieczorem co i jak.
Niepokoi mnie brak informacji od mychowe, mam nadzieje że to przez swoje maleństwo które tuli zapomniała o całym świecie i o nas.
Beatina Łukaszek śliczny