KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Boże jak ja bym chciała już zacząć 4 miesiąc, te mdłości mnie wykończą do tego jeszcze zaczynam mieć problemy z zasypianiem czasami męczę się po 2 godziny zanim zasnę a po godzinie muszę wstać na siku
magdalena lubi tę wiadomość
-
hej
wizyta udana
Fasolka ma już prawie 5cm(bez milimetra) serduszko pięknie biło(148/min).
iiiii gin stwierdził że to chłopak :lol: :lol: :lol: :lol:
wszystkie organy są, śliczne rączki i nóżki:))))
przezierność karkowa: 0,29. kość nosowa jest.
powiedział że nie ma potrzeby bym szukała badań prenatalnych po innych gabinetach-bo nie widzi zastrzeżeń.
Na bóle powiedział że to norma bo ścięgna się rozciągają i uciskają na....coś(zapomniałam nazwy)kazał tylko zwolnić tempo i mniej biegać.
Wiecie jak się cieszę???taaaaaaaaakkkkkkkkkkk:))))))))))))))))
A ja miałam czarne wizje....ale jak zobaczyłam od razu ze w monitorze dziecko się rusza to ulżyło mi niesłychanie:)))))
a jak dziś u Was??
mychowe, mamafasolki, zozol, magdalena lubią tę wiadomość
-
fizjo super cieszę się:* i gratuluję chłopczyka!:*
świetnie, że tak wcześnie się dowiedziałaś! Przezierność malutka to dobrze:) u mnie przy 6,5cm była średnia 1,5:D
cieszę się razem z Tobą ogromnie:)fizjo lubi tę wiadomość
-
mąż, nie ma wyjścia:) musi być w 7niebie:) w końcu to wspaniałe przeżycie:) hihi a był z Tobą i widział kruszynkę? kiedy następna wizyta?
ja czuję się dobrze, dziękuję, że pytasz, czasami tylko brzuszek po bokach pobolewa ale wtedy wiem, że ktoś tam mi rośnie w brzuszku:)
odliczam do kolejnej wizyty, od jutra jeszcze 2 tygodnie
magdalena lubi tę wiadomość
-
kasienka82, a pewnie ważne zeby było zdrowe:)))
Nie był ze mną, bo akurat nie mógł. kolejna wizyta za 4 tyg. i moze wtedy uda sie mu być) dostałam trzy zdjecia maluszka- przyglądał sie im uwaznie:)))hihi i pytał mnie gdzie tu jajka widac?....faceci:)))) -
Natalinka u mnie dwa tygodnie temu mial 2.24 badania wszystkie miałam porobione też dwa tygodnie temu t.z. toxoplazmoza ,hiv,różyczka ,choroby veneryczne ,zapalenie wątroby chyba wszystkie wypisłam plus morfologia cukier mocz
Fizjo gratuluje gratuluje gratuluje
Ja dzis okułkiem pytałam o płec to powiedział że za wcześnie ale ricardo jest duży więc nie wiem czy tak okółkiem próbował mi powiedziec że to chłopiec ? Nie wiem co o tym myśleć a może tak się ze mną droczył -
hihi no to świetnie, że się interesował życzę Ci aby udało się wam być razem na kolejnej wizycie,
my byliśmy razem i na kolejne też może pójdziemy razem jeśli się do tego czasu nie pozabijamy:|
dokładnie, najważniejsze, żeby było zdrowe:)
i takie życie od wizyty do wizyty:) -
fizjo, dziękuję kochana:* no niestety ostatnio nie jest kolorowo u nas, jak się nic nie zmieni to chyba zwariuję
a właśnie czy któraś z Was ma problemy ze snem w nocy? Ja już jestem bezradna, nie śpię do 1 czy 2, w nocy się budzę i nie mogę spać... -
kasienka82, aj te nasze chłopy...moj tez nie najlepszy...Ale mam nadzieje ze wszystko się zmieni jak powiększy się nam rodzinka.
Muuusimy byc dzielne, bo kto jak nie my???))
Wiesz co...tez mam problem czasami ze spaniem...to wtedy sie nie zmuszam...ide poczytać albo coś projektuje sobie.....a ost wrocilam do malowania:))
moze nie zmuszaj się....tylko śpij wtedy kiedy Ci się chce;)))
slonkozusa, to wszystko wyjasnia:)) długo tam byłaś....nie tęsknisz?? -
muszę wierzyć w to, że będzie dobrze, tak czy siak będzie dobrze:)
muszę faktycznie spróbować żeby się nie zmuszać bo tak leżę pół nocy i myślę... ehh...może dziś będzie lepiej:)
slonkozusa nie doznałaś szoku wracając tutaj?