KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Dorjana no masz od nas opier......papier w nocy się śpi żeby nabierać sił no nie ładnie koleżanko!
dziewczyny mam rację?!
fizjo, alxa mam nadzieje, że u Was ok?
Miłej niedzieli my robimy dziś wypad na miasto się stołować mężuś nie chciał żebym gotowała jak ja to lubię potem może jakieś kino, spacerek. -
Alxa a jak u Ciebie??
Fizjo super, że przeszło
Ja bronię Dorjanę, ja jak mam wolny dzień i w ciągu dnia takie porządne srzemki zrobię to potem w nocy późno się kładę, a jeszcze teraz przy kaszlu dziś zasnęłam o 8 rano na siedząco, bo co się położyłam kaszel mnie zrywał masakra -
U mnie brzuch już się pojawił. Mały bo mały, ale ciasno mi w jeansach.
Od wczoraj śmigam już w ciążowych spodniach z H&M (bardzo wygodne i ładne) odziedziczonych po bratowej i czuję się lepiej. Nic nie ciśnie i nie ściska.mychowe lubi tę wiadomość
-
hej:*
Czuję się znacznie lepiej gdy tylko leże. Ale przecież nie mogę przeleżeć całej ciąży...nie mogę...??
Jutro idę do gina pod wieczór i wszystko mam nadzieje się wyjaśni.
Trzymajcie kciuki Słoneczka:***
buziaki:*bemommy, kasienka82 lubią tę wiadomość
-
Fizjo to dobrze ze juz lepiej, moze musisz troche odpoczac I wszystko wroci do normy. Trzymam kciuki za jutrzejsza wizyte I czekam na relacje.
Alxa a jak u ciebie?
Ash ja juz tez mam malutki brzuszek. W jeansach juz nie chodze, najwygodniej mi w dresach-ale to po domu, a na wyjscie ubieram getry. Dzisiaj ubralam ciazawe w spadku po kuzynce ale na razie w biodrach za szerkie I troche spadaja. Musze sie zaopatrzyc w jakies rurki na zime zeby do kozakow weszly bo takich nie mam. -
Helllooo
Nio dziewczynki widzę że mi się nazbierało...
To wina mojego mężusia - to jemu się należy !!! Włóczykij jeden !!!
Dajcie mi się wytłumaczyć...
mianowicie zasnęłam w sobotę ok 22 i tak przespałam do 2
(obudziłam się wystraszona że mąż jeszcze nie wrócił z MĘSKIEJ BIBY i już nie mogłam zasnąć , a jak pojawił się ok.3 to już mnie całkowicie spać się odechciało )
Zasnęłam ok.7 i tak sobie przekimałam do 11
... więc odespałam żeby nie byłoWiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2013, 20:56
mychowe, magdalena lubią tę wiadomość
-
A mi się wydaje, że w ogoóle powinno się robić to co się chce jak mi się nie chce spać to nie kładę się, no nie da się wyspać na zapas z jedzeniem też jak jestem głodna to jem, tylko dziele, że w porze głodu śniadaniowego jem to czy to itp, jak nie jestem głodna to nie jem . Na siłę to się nie da nawet załatwić
fizjo lubi tę wiadomość
-
NUNIA czekamy na wieści i trzymamy kciuki !!!
Zaczynamy dziewczyny - wyczekiwany tydzień !!!
Ależ emocje !!! - mam nadzieję że dni będą pędzić
- byle do CZWARTKU !!!
Mychowe czujesz napięcie?? Ten dzień jest coraz bliżej!!!
Zbliża się 13 TYDZIEŃ !!!!
Jestem taka szczęśliwa (a zarazem przerażona)
Przynajmniej rozwieję niepewności - mojej dzidzi coś nadal nie widać
Wczoraj ubrałam nawet w moją najobciślejszą spódniczkę jeansową
- martwi mnie to że dałam radę ((
A w ogóle to byłam u teściów - pierwszy raz od 3 miesięcy i MASAKRA !!!!
Nikt nie zauważył zmian - a byłam bardzo obciśle ubrana
Nie wiem kiedy im powiemy ????
może w 3 trymestrze
(a Wy już powiedziałyście ?? )
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2013, 05:01
mychowe lubi tę wiadomość
-
Bemommy a my już sie zbliżamy do 14 tygodnia hehe ale zleciało,badania dopiero jutro wiec mam czas tylko chora jestem katar rozwolnienie od rana się męcze
dorjana-to czekamy razem ja na jutro ty na czwartek heheto co u ciebie nikt nie wie jeszcze hehe ??? U mnie wszyscy już powiesz teściom jak urodzisz wcześniej niema potrzeby to tylko teściowie hehe -
ja na powiadomienie rodziny czekam do kolejnego badania 6 listopada to będzie 12 tydzień więc myślę że to już odpowiednia pora, dziewczyny a bolą was piersi bo mnie już prawie wcale, i trochę mnie to martwi, czasami coś mnie w nich tak dziwnie ciągnie i kłuje a poza tym spokój