KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
magdalena gratuluję zdrowej dzidzi:) pokaźnych rozmiarów jest:) ale co dziwne, mój szkrab miał 6,5cm i wg wymiarów miał 12t+6 a u Ciebie 5,88cm i niby 12t+5, to chyba co lekarz to inne normy, czy jak?:)
jeśli chodzi o nos - to absolutnie już jest:) lekarz nie pokazał wam kości nosowej? U mnie kość aż miała 2.2mm:)
To obowiązkowo na prenatalnym się sprawdza. -
niunia wrote:Magdalenka-gratuluje ,widze że też mały wariat siedzi w tobie hehe mój dzidziuś niema noska jeszcze hehe więc twój chyba też tzn na tym 4d nie widziałam chyba że slepa jestem hehe
to pewnie moja wyobraznia ale tak sie smialam, ze Pani na korytarzu tez zaczela sie smiac razem ze mna hi hi -
Lena powstała jako skrócona forma imienia Magdalena:)
troszkę nie zrozumiałam tego co napisałaś Leni to od Magdaleny ale Leni to Leni... więc czym się różni Leni od Leni? hihi
zakręciłaś mnie:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2013, 21:40
-
Magdalena-jakby moja niunia była chłopcem to miał być alexander ksawery:) ale będzie niunia tzn już jest:)
kasieńka82-cos tam mierzył ja byłam tak podescytowana ruchami dziecka ze na nic nie zwracałam uwagi,na zdjeciu to ja noska nie widze hehe u mnie znam lene lenke leni i trzy rożne imionaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2013, 21:42
-
kasienka82 wrote:magdalena gratuluję zdrowej dzidzi:) pokaźnych rozmiarów jest:) ale co dziwne, mój szkrab miał 6,5cm i wg wymiarów miał 12t+6 a u Ciebie 5,88cm i niby 12t+5, to chyba co lekarz to inne normy, czy jak?:)
jeśli chodzi o nos - to absolutnie już jest:) lekarz nie pokazał wam kości nosowej? U mnie kość aż miała 2.2mm:)
To obowiązkowo na prenatalnym się sprawdza.
mruk byla z lekarza ale mierzyl wlasnie ta kosc nosowa i ja sie zasmialam:-) tylko moj potem i powiedzial ze to nie moze byc nos i zglupialam.
-
niunia no to nie chłopak to kobitka , zagadkami piszesz wprost napisz a ja blondynka
Chłopcy podobno wcześniej się ujawniają
Mi lekarz też mówił, że 14 to początek drugiego trymestru, bo to 4 miesiąc
Co do imion, dla chłopca chcieliśmy Kacper lub Bartek. Kacper bardziej podoba się mojemu mężowi, ale że to moda teraz na to imię to na koniec w klasie będzie miał 10 Kacprów, dla dziewczynki mi się podoba tu jak Kasieńka82 Lenka strasznie mi się podoba, moja mama chciałaby anne żeby zachować tradycję moja mama ma tak na imie, ja ale mi się nie podoba moje imie
Tylko nie ukamieniujcie mnie, ale nie podobają mi wszelakie obecne wynazaki typu nikolki, waneski, dżesiki nie wiem alergie mam. -
Dziewczyny jestem, wrocilam z pracy, w trakcie pracy pojechalam na usg:)
I plakalam ze szczescia:) I nie mogla pani dzidzi zmierzyc, musiala poczekac Moj maz chcial pierwszy zobaczyc, jak dziecko:)
Dzidzia od glowy do pupy ma 5,4cm, a mam drugi wymiar 6,3cm, ktory oznacza chyba cala dzidzie:) Wszystko jest w najlepszym porzadku, serducho bije jak dzwon, a wyniki mam wszystkie idealne Wkroczylam wielkim krokiem w drugi trymestr jak zreszta wiekszosc z Was i wciaz nie moge w to uwierzyc:)
Bede najszczesliwasza mama pod sloncem
Niestety nie mam tak wielu wymiarowjakie Wy posiadacie, bo tu w UK chyba bardziej na luzie podchodza do tych wszystkich liczb, ale pani zazartowala,ze mozliwe, ze to dziewczynka, bo widac mozg, a u chlopcow mozg przeciez sie przeksztalca w penisa hahaha, ale mnie rozbawilabemommy, kasienka82, magdalena, aga8787 lubią tę wiadomość
-
Ach i jeszcze w kwestii imion to podobają mi się takie na całe życie w sensie np Ania to pasuje i małej i dużej, jest mania wsród moich znajomych na zuzię i to jest słodkie jak jest mała, ale do dorosłej Zuzia? niby wtedy Zuza, ale Zuza to mi tak zołzowato się kojarzy to już tak mi nie pasi, pewnie wydziwiam i know, ale ten typ tak ma
-
Mychowe...rewelacja:) gratuluje!mychowe wrote:...pani zazartowala,ze mozliwe, ze to dziewczynka, bo widac mozg, a u chlopcow mozg przeciez sie przeksztalca w penisa hahaha, ale mnie rozbawila
no i u każdej super wieści:) milutko to słyszeć!
Gratuluję kochane:)
magdalena czyli nosek na pewno był
aż sobie przypomniałam o swoim ślicznym nosku:) i malutkiej ślicznej główce:)
mychowe lubi tę wiadomość
-
Bemommy-to potem będa same lenki hehe moja niunia to chyba dziewczynka hehe a jesteś bladynka ??hi hi ja brunetka i mam na imie jowita i nigdy nikt nie mógł zapamiętać a dla chłopca bartek to super imie mój brat tak sie zwie :p a moj chłop adrian i chciałby córke adriane ale mu to z głowy wybiłam hehe takie głupie imiona :d tzn ładne ale adrian i adriana za dużo jak dla mnie a ja chce właśnie anie hehe
mychowe ale mnie rozbawiłaś hehe zamiast móźgu penis hehe na jakiej podstwaie wiesz,że dziewczynka ??? niema pisiorka??? To jak u mnie poki co hehe i lepiej,żeby nie było miałaś 3d? Kiedy nastepna wizyta??? Gratuluje tak wogóle!!!!bemommy, mychowe lubią tę wiadomość
-
mychowe dzis dzien pelen szczescia:-)
ciesze sie ze u was tez wszystko dobrze jak u nas no wymiary niczego sobie spora dzidzia tez tak sie wiercilo jak u mnie?
wierze ze plakalas bo 1 raz widzialas tak sie ciesze bo bedziesz spokojniejsza i mozesz sie cieszyc ciaza widzialas to juz co innego he hemychowe lubi tę wiadomość
-
Kasienka82- moze i dalabym na imie corece cos wymyslnego ale mieszkamy w niemczech i chce zeby pasowala i tu i w polsce a jak dam jakies wymyslne to potem w rodzinie beda gadac ze wymyslam a Anna jak dla mnie to takie internacjonalne mam kolezanke co niedawno urodzila i dala corce na imie Melina nie wyobrazam sobie tak nazwac corki bo w polsce to by padli ze smiechu a tutaj sie zachwycaja
bemommy lubi tę wiadomość
-
Wiecie co ja nie lubie mojego imienia, z tego, że właśnie dlatego, że popularne i idziesz ulicą ktoś krzyknie Ania i pól chodnika głowa do tyłu i nie wiem czy są jeszcze jakieś anie tutaj, ale ja jakoś zawsze tak trafiałam, że jak sięprzedstawiałam Ania to było a co ty masz 5 lat? jak się przedstawiałam Anka nie no to tak nieładnie no to człowiek ma ochotę podejść i walnąć głową w ścianę a jeszcze przez całą moją edukację zawsze po kilka Ani było, a jak w liceum na matematyce mieliśmy zezowatą nauczycielką i było "Ania do tablicy",która? no przecież patrzę na Ciebie to ręcę i nogi opadały
niunia, magdalena, fizjo lubią tę wiadomość
-
Niunia masz rację, w każdym języku Anna istnieje, po grecku jest Ana i nie jest popularne tutaj, znam jedną Anę tylko co było szokiem dla mnie, bo zawsze w jakiejś grupie jest jakaś Ania u nas a tu nie wow było w Grecji też jest melina
Kasienka82 no mnie bawi potem połączenie tego z polskimi nazwiskami, wychodzą potem Dolores Miednica, Wanesa Jaszczurka
Moja mama pracowała w USC w Polsce nota bene w rejestacji noworodków jak opowiadała, że przychodzi facet i chce dać córce na imię Jessica (tak jak jest napisane), pół godziny głowiły się 3 kobity o co mu chodzi zadzwonił do żony, że chodzi o Jassicę następne pół tłumaczyły mu, że musi być przez "Dż", bo w Polsce tak nadaje się imiona masę takich anegdotek znamWiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2013, 22:32
-
niezla ta nauczycielka to sie posmialam hehehe widzisz internacjonalnie ehehhe u nas w sumie duzo podobnyhc imion jest : Anika, Anila,Anisha,Anja,Anka,Antje,Anke,Anne,Anii,Annika wszytskie w sumie od Anny a to Ana to mi sie podoba w mojej ksiazce z imionami niema heheh moze zmienie zdanie z Anna na Ana hehehe
a to najpopularniejsze imiona w mojej ksiazce i niby najpiekniejsze hehehe
1.Hanna - Leon
2.Leonie - Lucas
3.Lea - Luca
4.Lena - Tim
5.Mia - Finn
6.Anna - Luis
7.Emilie - Jonas
8.Lara - Felix
9. Laura - Paul
10.Sarah - MaximilianWiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2013, 22:33
bemommy, fizjo lubią tę wiadomość