KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
a mojego chlopa jeszcze niema caly dzien w pracy mam juz tego dosc caly dzien sama chyba zwariuje !!!!!! dzis kupilam lapmki na choinke w lidlu i kurcze nie wiem jak sie wlancza hehehe dalam do pradu i lipa nie dziala, zeby nie bylo wlacznika niema sprawdzilam ehhehe a co do imienia mam czas poki co czekam an potwierdzenie czy dziewczynka a to ponad miesiac i mam pypcia na jezyku wiec ktos mnie obgaduje hihihi
-
o jakies czary mary he he
niunia, kasienka82, bemommy, dorjanka, iwonka, mychowe, fizjo, dziekuje wam za wspacie, wyczekiwanie, ze bylyscie ze mna, jestescie wspaniale fajnie tu jest:-) mam nadzieje ze nie pominelam nikogo
dorjanka teraz czekamy na twoje relacje:-) jutro twoj dzien.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2013, 23:00
bemommy, niunia, mychowe, fizjo lubią tę wiadomość
-
bemommy- moze heheh ja mam pecha zawsze kupie cos zepsute nie mam reki do dobrych produktow ;
wogole dziewczyny tak gadamy gadamy a skad wogole jestescie ??? z jakiej czesci polski i swiata ? to ja zaczne pierwsza :
jestem Jowita, mam 22 lata , od 4 prawie lat na wygnaniu w niemczech, wyjechalam za miloscia a tak wogole to z dolnego slaska kolo legnicy jestembemommy lubi tę wiadomość
-
Niunia ja znowu zawsze przepłacę
Ja jestem Ania jestem z Włocławka, mam 25 lat, od 6 lat mieszkam w Grecji, przyjechałam tu na studia i do pracy i tu poznałam miłość moją, z którym jesteśmy 5 lat razem a prawie 2 po ślubie i tak nam zycie płynieWiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2013, 23:19
niunia, mychowe lubią tę wiadomość
-
ja polka dzidzus bedzie polski :d a moj mial 5 lat jak wyjechali do Niemiec wiec w sumie gada po polsku ale z pisaniem juz gorzej i czasami wychodza mu smieszne slowa:d
a moj dopiero worcil ja patrze na jego komorke a tam po kolegach dzwonil tzn ze nie byl w pracy i wali piwskiem mam jz go dosc jak tak dalej pojdzie to go pogonie i zostane sama z dzieckiem !!!!!!!!!!!! tak mi dziala na nerwy a najgorsze to ze klamie!!!!a tego nie nawidze ale mam nerwy i to na sama nocWiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2013, 23:47
-
bemommy wrote:Niunia ja znowu zawsze przepłacę
Ja jestem Ania jestem z Włocławka, mam 25 lat, od 6 lat mieszkam w Grecji, przyjechałam tu na studia i do pracy i tu poznałam miłość moją, z którym jesteśmy 5 lat razem a prawie 2 po ślubie i tak nam zycie płynie
Bemmony a w jakiej czesci Grecji mieszkasz? Ja mieszkalam 3 lata na Rodos i pozniej sie przeprowadzilam do UK, bo tam poznalam swojego meza tez Polaka Ale bardzo milo wspominam Grecje,tylko ta biurokracja... jak w Polsce, jeny. -
bemommy-juz nie mam sily z nim dyskutowac na temat jego kolegow a jeszcze klamie w zywe oczy znam go wiec poznam czy klamie czy nie i dzis mialam przeczucie no i klamie !!!!! kazalam mu sie juz jutro wyprowadzac !!!!! jestem na swoim terenie wiec ja rzadze a on niech spada juz ja mu dam popalic ze mu sie odechce na kiedy ty masz kochana wogole termin ??? tak jak ja na 30 kwietnia????
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2013, 00:00
-
Niunia wierze, ze się dogadacie, i tego ci życzę na poprawę humoru dla Ciebie http://bebzol.com/pl/Podpity-facet-wraca-do-domu.130325.html ja się klade do jutra
NIE DENRWUJ SIĘ !!!! :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2013, 00:05
niunia lubi tę wiadomość
-
z nikim nie bede sie dogadywac jak mu nie pasuje to nara ja nikogo na sile nie trzymam a sama se dam rade..... nie dosc ze caly dzien sie nie widzimy to potem jeszcze lazi po kolegach do nocy jak by mial 15 lat a ma prawie 30
dobra kochane mykam sie polozyc bo mam o 9 byc w miescie to jak wstane to zajrze do Was kolorowych snow:DWiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2013, 00:04
-
Witajcie dziewczyny o poranku
Bardzo się cieszę że tak pomyślnie zakończyły się badania
Muszę przyznać że się wzruszyłam czytając wasze relacje...
Czekałam na Was ale coś się doczekać nie mogłam i zasnęłam
a teraz buszuję po nocachmagdalena wrote:wszystko u nas ok dzidzia wymierzona pod kazdym wzgledem,(...) plci nie znam to tak szalal ze szok na glowie sobie stawal hi hi lekarz powiedzial ze dzidzia ma w nosie ze pan doktor bada, no i nie powiem bardzo mnie nagniatal ale co tam wytrzymalo sie, slyszalam 1 raz serduszko mojego babelka i lezka sie zakrecila nie powiem alez jestem szczesliwa. malec przez tydzien urosl 1,5 cm obecnie ma 5,88 cm, to nt 2 mm.
MAGRALENKO GRATULAJE I ZAZDROSZCZĘ !!!! ZDROWA DZIDZIA to największe SZCZĘŚCIE !!! JA również jeszcze nie słyszałam serduszka mojej MISI ale męża już uprzedziłam że ma jutro wszystko nagrywać Ciekawe tylko czy nam lekarz pozwoli ??? i oby nam SERDUSZKA dała posłuchać....
mychowe wrote:Dzidzia od glowy do pupy ma 5,4cm, a mam drugi wymiar 6,3cm, ktory oznacza chyba cala dzidzie:) Wszystko jest w najlepszym porzadku, serducho bije jak dzwon, a wyniki mam wszystkie idealne Wkroczylam wielkim krokiem w drugi trymestr jak zreszta wiekszosc z Was i wciaz nie moge w to uwierzyc:)
Bede najszczesliwasza mama pod sloncem
Niestety nie mam tak wielu wymiarowjakie Wy posiadacie, bo tu w UK chyba bardziej na luzie podchodza do tych wszystkich liczb, ale pani zazartowala,ze mozliwe, ze to dziewczynka, bo widac mozg, a u chlopcow mozg przeciez sie przeksztalca w penisa hahaha, ale mnie rozbawila
MYCHOWE GRATULAJE DZIELNA MAMUSIU !!!! Ty to jesteś WZOREM CIERPLIWOSCI, przeszłaś prawdziwą szkołę przetrwania i DAŁAŚ RADĘ - NAGRODA BEZCENNA !!! A tymi wszystkimi wymiarami to się nie przejmuj - bo po co ;P przecież dzidzia rośnie i z każdym dniem wymiary ma inne, ja to sie zastanawiam w ogóle nad sensem badań genetycznych (przecież to nasze dzieci i nie zrezygnujemy z nich NIGDY !!!)
ŚWIETNY ŻARCIK ciekawe czy nam też Pani GIN jakąś płeć zasugeruje ??? Chociaż jest mi to obojętne NAJWAŻNIEJSZE JEST ZDROWIE !!!!
(ale trzeba przyznać że fajnie by było wiedzieć). Czytałam ostatnio wypowiedzi na II TRYMESTRZE to często pierwsze diagnozy okazywały się mylne więc tak czy siak trzeba czekać do 20 tygodnia na potwierdzenie
Mamy fajnie że idziemy łeb w łeb i w takich momentach możemy się wspierać
Właśnie się przygotowuję do nich teoretycznie - muszę wiedzieć na co zwrócić uwagę i o co zapytaćWiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2013, 04:47