KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
niunia fajnie, że chociaż się klei:) ale podstępnie to zrobił mój na szczęście sam sobie prasuje! O!
I zawsze wychodzi z założenia, że przecież on nic złego nie zrobił, a jak mu tłumacze o co mi dokładnie chodzi to albo udaje, że nie rozumie albo jest ***** i dalej nie rozumie:D -
Iwonka dziękuje bardzo za informacje. Uspokoiłaś mnie :*
Super że u Ciebie i dzidzi wszystko w porządku. Gratuluje puki co syncia
Magdalena, Mychowe cieszę sie że u Was tez wszystko w porządku
Trzymam kciuki za następne wizyty. Dorjana dzisiaj Ty Czekamy na wieści.
Mam nadzieje że nikogo nie pominełam
Co do drugiegi trymestru to mój lekarz tydzien temu powiedział że dobrze że juz koncze pierwszy trymestr, bo największe zagrożenia mineły, więc chyba według niego to od 12 tyg
Przykro mi dziewczyny z powodu wszych rodziców, mężów widze że prawie każda z nas niesie ze sobą gorzkie chwile, sytuacje. Oby tych przyjemnych było zdecydowanie więcej
Co do imienia to dla dziewczynki ja mam dużo typów, podoba mi sie Oliwia, Blanka, Maja ale moja córcia wymysliła Jagoda. Dla chłopca nie mam imienia i mam nadzieje że nie bede musiała wymyślać A jak jednak by był chłopiec to wymyśli maż z córcią bedą wymyślać.
No to ja się przedstawie Magdalena lat 31, 6 lat po ślubie, 10 lat razem, córcia lat tyle co na suwaczku Mieszkam na Dolnym Śląsk 60km od Wrocławia w miasteczku u podnóża gór Sowich. -
hej:))
Magdalenka, gratuuuuuluję:*** super wiadomości:))aż się buzia sama uśmiecha na takie informację)
niunia, z tego co piszesz....wiele przeszłaś. Doczytałam że straciłaś męża...??rany....to straszne:(współczuje Ci...i mogę powiedzieć że mam podobne doświadczenie.
Co do obecnego partnera- walcz o swoje:* wkońcu w ciąży jestescie razem-i odpowiedzialność z jego strony powinna być ogromna....a nie takie numery;/
Mój mąż wczoraj tez nie popisał się....zaprosił znajomych o 22 do nas. Mimio ze mowilam ze jestem juz zmeczona....tak ładnie mnie prosił zebym sie nie kładła lulu...to zostałam dotrzymac towarzystwa:)
Tak czytam Wasze propozycje imion...i zastanawiam się) mam duuuuza rodzinie...i wiekszość "fajnych" imion już chodzi po tym świecie:)
podoba mi się: Karol, Emil, Michał.
(Filipka już mam))
kasienka, pewnie jesteście oboje z mężem wysocy??
Dorjana, w takich chwilach gdy czyta się Twoją historię z mamą...uswiadamiam sobie ze nie warto drzeć koty o takie głupoty. W gruncie rzeczy przeciez mocno kocham mame...nie powinno się tracic czasu na "pierdoły". piekne jest to, że tak wspominasz mame....pewnie bardzo Ci jej brakuje:*
Z podstawowych info o mnie: jestem Kasia:) mieszkam w Sieradzu (to jest niedaleko Łodzi)mam 24 lata. mężatką jestem od roku i prawe 2 miesięcy:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2013, 13:47
-
A co powiecie na następujące imiona:
chłopiec - Jakub Karol lub Bartosz Karol
dziewczynka - Amelia Maria, Julia Maria lub Milena Maria
Jak widać nie mamy jeszcze sprecyzowanego pierwszego, negocjacje w toku Drugie wybrałam sama i nikt mnie nie przekona do zmiany. Początkowy termin porodu to 13 maj - rocznica objawienia Matki Boskiej Fatimskiej i zamachu na Ojca św. Jana Pawła II. Czuję, że dzięki nim rośnie pod moim sercem maleństwo, więc chciałabym jakoś to zaakcentować.slonkozusa lubi tę wiadomość
-
Kasienka82-nie wyprasowałam mu !!hehe niech spada na drzewo :p zawsze jak jego wina to sie klei a ja głupia miękne i nie umiem być stanowcza,strasze go że pojdzie mieszkać na dół bo mamy tam mieszkanko takie małe a nie mnie wnerwia
mamafasolki-ja 80km od wrocławia mieszkałam ale nie w twoim kierunku koło legnicy hehe ja też nie myśle o chłopcu hehe
fizjo-ja mężatka byłam 1,5 roku owdowiałam w wieku 21lat maż był 3 lata starszy niestety nie wygrał walki z rakiem a teraz jestem z męża starszym bratem tak wyszło:) a tak apropo filipa to ja miałam być filip :d
natalinka-stawiam na julia maria a chłopca bartosz karol a moja to na drugie teodora bo babci to pewne na 100% a na pierwsze ja chce anie a mój to wymyśla jak koń pod góre :p a jakie masz przeczucie co do płci??Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2013, 14:03
kasienka82 lubi tę wiadomość
-
popieram Jakub Karol śliczna kombinacja:)
fizjo i do tego Kasia:) hihi już wiem skąd ten nerwus:) hihi
Michał śliczne imię
jeśli chodzi o nasz wzrost to raczej szału nie ma, ja mam 169-170 a mój M 177 więc nie najwyższa z nas para:) -
To jesteś kasia wysoka ja 162 a moj 186 a mój maż miał 195 to taka mała byłam a teraz gadam do mojego chłopa że on kurdupel a on do mnie jakie powietrze jest tam na dole na moim poziomie hehe
mój pierwszy chłopak był michał fajne imie wgrzystkie michały fajne chłopaki hehefizjo lubi tę wiadomość
-
hehe niunia:D i tak trzymać! Cierp ciało jakżeś chciało - rączki ma to niech prasuje:) hihi a z tym powietrzem to już mnie kompletnie rozwaliłaś hih
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2013, 14:22
niunia, slonkozusa lubią tę wiadomość
-
SERDECZNIE DZIĘKUJĘ ZA PAMIĘĆ I WSPARCIE !!!!
JESTEŚCIE WIELKIE !!!!
w sensie że WSPANIAŁE (bo brzuszków jeszcze brak )
Właśnie wróciłam do domku i pomalutku się zabieram za przygotowania ;P
Zwolniłam się z pracy bo już mi psycha padała - co chwilkę płakałam
(taka beksa jestem)
i musze się wam przyznać że dzidzia mi ostatnio w kość daje...
jak nie gazy to biegunka feee....
A póki co to się przedstawię bo widzę że wychodzimy z cienia ;P
Mam na imię Dorotka lat 29 i pół
...z mężem jesteśmy razem od maja 2008roku
(zaczeło się na majówkę i zawsze marzyłam aby nasza dzidzia się w majówkę urodziła )...
Nasz związek zaczął się w roku w którym dowiedzieliśmy się o chorobie mamy i prawdę mówiąc mój mąż okazał siemoim aniołem (zamieszkał ze mnai z moją mamą), bez niego nie poradziłabym sobie psychicznie... Mamusia nie była na naszym ślubie ale zdążyła nas pobłogosławić - BARDZO POKOCHAŁA MOJEGO KACZORA (jak żadnego innego mojego wcześniejszego faceta)
Jesteśmy 3 lata po cywilnym - oczywiście był w maju (bo wtedy miałam żałobę i nie chciałam kościelnego) a kościelny wzięliśmy w tym roku w Zakopanym
Ach nie napisałam skąd jestem no cóż mała pipidówka - OPOLE
Co do imion :
dziewczynka: WIKTORIA (na drugie po mamusi) ANNA
chłopczyk: TOBIASZ (na drugie) KAROL albo SZYMON
To oczywiście wstępne przemyślenia - wszystko się może pozmieniaćWiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2013, 20:29
niunia, fizjo, magdalena lubią tę wiadomość
-
Hehe a co niech się weźmie do roboty hehe a tak wogóle to nie moge sie doprosić od. 10 miesięcy żeby mi żyrandole poprzywieszał wszystko kupione a wiszą żarówki taka siara hehe
dorjana- to widze,że nie mnie jedną biegunka dopadła no i co gorsza nie moge jeść ,nic mi nie smakuje i nie mam ochoty i wszystko śmierdzi mi pleśniąWiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2013, 14:34
-
Slonkozusa- ja wczoraj płakałam hehe eh te nasze chormonxm a ty jakie przeczucia?? Dziewczynka czy chłopiec???jakie imiona proponowane???
a moj ostatnio walnął mi ze polska takie imie a potem że nazwiemy Polina :p tak mu wali hehe ale ostateczne zdanie, należy do Mnie hehe nazwe NIUNIA hehe
dorjana-a jak myślisz dziewczynka czy chłopiec będzie??Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2013, 14:50
-
Też zauważyłam dziewczynka tobiasz pomyliła sie ważne że wiadomo o co chodzi :d. Nie pali nie pali tylko fajki pali to mu najlepiej wychodzi to juz paulina ale polina i gada że polinka albo aylinka :p niech spada moja córa a ja mam wizyte za ponad miesiąc ale chce pogadać żeby pomiedzy jeszcze była jakaś ta za miesiąc mnie nie satysfakcjonuje hehe
-
nick nieaktualny
-
Niunia myśle że bedzie chłopiec zawsze pragnełam syna ale to nasze pierwsze dziecko więc co bedzie to jest mi obojętne imiona to mikołaj i nikola ale mąż każdemu mówi że nazwie chipolit ale to są tylko żarty bo przeciesz zdrobniale chipcio na dziecko wołał nie będzie
niunia lubi tę wiadomość
-
Miriam ja też chciałam płytkę ale jakoś mało było widać w sumie, i musiał robić dopochwowo i że jakoś krótkie to badanie było to nie nagrywał chyba tego... sama nie wiem... chyba, że na kolejną wizytę nam da ale wątpię
-
nick nieaktualnyJa mam w sumie ok 7 minut płytkę w 3 D i 4 D plus nagranie bijacego serduszka dziecko na 4D wyglada jak mały kosmita fajnie mieć taka pamiątkę nawet gdyby trwała 3 minuty ale to moje zdanie teraz idę 12 listopada ba polowkowe i tez będę chciała płytkę bo tak jak chodzę do mojego giną to tez mam usg ale on nie ma możliwości nagrywania a tam to już lepszy sprzęt i badanie tez inne dłuższe nic co miesiąc u mojego
-
nick nieaktualny