KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja jak zwykle do Was za pozno zagladam, jak wiekszosc juz do spania sie zegna. Pierwszy raz od paru miesiecy mialam pobudke o 3.40 i nie moglam uwierzyc hehe
My dzis trzygodzinny spacer nad woda zaliczylysmy i jestesmy padniete.
Sto lat dla Kacperka! Pol roku to taki przelom.patulla lubi tę wiadomość
-
witajcie mamusie napisalam ostatnio ze was poczytam ale nie udalo Olus chory i wiadomo mama zajeta
cos go dopadlo jakis wirus albo 3 dniowka z goraczka 1,5 dniowa albo jelitowka
co prawda temp. spadla ale kupki nie takie i bole brxuszka sa
straszne jest patrzec na bol dziecka....
jestesmy u moich rodzicow kwestia domu nie rozstrxygnieta. -
Zdrowka dla Olusia:)
My juz zaczynamy dzien. W nocy 2 pobudki na jedzenie i kilka na przekrecenie niunki bo sie przewraca w nocy na brzuszek ale sie odkrecic nie umie i steka to musze wstac i ja na plecki albo na boczek ulozycale bym jeszczze pospala ...masakra... ide kawke robic
Milego dnia wszystkim mamusiommychowe, magdalena lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry:-)
U nas spoko noc, ale dosc czesto sie budzil, a teraz juz szaleje, ale moze jeszcze drzemniemy, oby!
Zdrowka dla Olusia, oby szybko wrocil do formy:*
Mychowe niezly spacer:) ale pewnie teren super, to czemu nie:-)
Pogoda zapowiada sie taka se, zobaczymu co dzis porobimy:-)
Fajnie, ze u Was dobre nocki, oby u Izy i Agi tez byly dobre:-)
Milego dnia!mychowe, magdalena lubią tę wiadomość
-
Witam
U mnie tragedia i głównie przez Konrada. Praktycznie pół nocy nie spałam. A Kacper 4 pobudki miał chyba. A rano ani jeden ani drugi nie ma potrzeby odespania i od 7 czy prędzej nawet piski krzyki w wykonaniu Kacperka a Konrad skacze w łóżku po mnie... Masakra... sprzedam och:-P
-
My tez zaczęliśmy dzień . Rozwesela mnie Hania. Jak tylko zobaczy ze trzymam jej łyżeczkę w dłoni t ma buzie otwarta i trzęsie się jak galareta
z buziakiem otwartym. -łasuch.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 08:18
Pipi26, Bea_tina, mychowe, magdalena lubią tę wiadomość
-
Witam się i ja
u nas noc masakra, jadła 6 razy, odkładałam ją śpiącą a w lóżeczku ryk, więc jeszcze ją bujałam. Wstała o 7 i strasznie marudziła teraz usypia.
Zdrówka dla Olusia
Kaja dobrze tak tatusia uświadomić jak noce wyglądająmagdalena lubi tę wiadomość
-
Zdrówka dla Olusia
Kaja super szkoła dla tatusia
U nas noc średniawa, raz smok, 3 razy jedzenie, i razy na rączkach ale to tatuś nosił. Ogólnie do godz. 4 było ok, potem go bąki męczyły to popłakiwał i się skarżył strasznie. No i praktycznie pół nocy ze mną spał. O 7 pobudka ale bawił się grzecznie w łóżeczku.
Joala mój się tak trzęsie jak widzi wieczorem butelkę, podejrzewam że na widok łyżeczki tez tak będzie reagował. A co do Twojego głodomorka to nic tylko się cieszyć że ma apetyt.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 09:53
Bea_tina, magdalena lubią tę wiadomość
-
A co teraz śpi poszłam do niego i sie pytam czy sniadanie chce , a on , że nie bo noc odsypia jak walnelam śmiechem i mu powiedziałam , że on jutro o 7 wstaje i idzie z młodym do kuchni , a ja będę odsypiac 5 miesięcy buhahaha jak sie spojrzał hehehe ubaw po pachy mam z niego
zozol, aga8787, mychowe, magdalena lubią tę wiadomość
-
Jak go znam bo Uwielbia spać dziś to będzie jeczal że jest ciężko zmęczony buahahah to sie dzis szykuje kupa śmiechu bo on wie ,że ja z jego ulubionego zawodu Sen robię komedie !!!! I juz mówił , że dzis ma przekichane buhahahah
Bea_tina, mychowe lubią tę wiadomość
-
Pogoda ładna to wszystkie mamusie uciekły z maluchami. My tez już po spacerku, ale może jeszcze raz wyskoczymy tak ślicznie dzisiaj.
Nosidełko doszło dzisiaj. Już mi się podoba i od razu humor się człowiekowi poprawia.Bea_tina, mychowe, magdalena lubią tę wiadomość