KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Beata ostatnio pytałaś czy nasze maluchy chwytają się za siusiaka, więc Maks od kilku dni się tam chwyta nie zawsze uda mu się za siusiaka ale w rejony daje rączki. No i ostatnie dni łapał się za kolanka a teraz za stopy i próbuje do buzi przyciągnąć ale jeszcze kilka cm mu brakuje
Zdrówka dla Kubusia.Bea_tina lubi tę wiadomość
-
To ja już mojego nie mogę się doczekać, może wtedy wyjście z domu będzie prostsze. Beata, a sama dajesz rade nosidełko założyć?
Mnie niestety nie stać na "wypasione" foteliki. Mam co mam i tyle. A drugi dostane od siostry, bo ona najstarszej kupi samo siedzisko i jeden będą mieli na zbyciu to ja się cieszę. I jak tylko dostanę to Kacperek na Konrada fotelik pójdzie, a Konrad do "nowego".Bea_tina lubi tę wiadomość
-
Nie jestem i przyznam, że się cieszę, bo finansowo nie dalibyśmy rady. Mąż jest chrzestnym siostrzenicy.
Kubuś już od kilku tygodni łapie siusiaka, ale problem pojawia się, gdy jest kupa, wtedy jest największe zainteresowanie. Za to całe skarpetki, śpiochy mamy oślinione. Teraz jest szał na lizanie palców u stóp, bo pół stópek wkłada do buzi namiętnie i ssie. Nie umiem go opanowaćBea_tina, zozol, mychowe lubią tę wiadomość
-
Wszystkiego naj..... Dla Kacperka
.
Mała jeździ w foteliku ale jest na leżaco I tyłem do mnie , złości się i płacze . Mam taki normalny fotelik a ona lubi siedzieć I wszystko widzieć , zastanawiam się tylko czy niezawcześnie dla niej?patulla lubi tę wiadomość
-
lineczka - kurcze sama nie wiem, ja bym jeszcze poczekala z 2 tygodnie, a ona siedzi już sama?
Hania też strasznie nie lubiła fotelika to jej zabawki do zagłowka przymocowałam to się patrzyła,a teraz trochę popłacze ale tylko jak jest śpiąca i momentalnie zasypia -
Natalinka pytam z ciekawości, bo skoro takie akcje Wam robią, to czy by mieli czelność proszenia jeszcze na chrzestnych, ale "na szczęście" przynajmniej to macie z głowy:)
Czyli siusiakowanie jest normalne uff! A wczoraj się smiałam, po kąpieli trzymał obie stopy, a ja Go obrządzałam pupowo:) ale do buzi jeszcze nie wkłada nic, raczej sobie chwyta i tyle:)
Pati, ja tez nie chce wydawać więcej niż muszę na fotelik, nie przelewa się nam aż tak, żeby płacić 1000 czy ileś, ale zastanawiam się, jaka jest różnica między takim za 200 a 1000, bo zapewne jedne i drugie muszą być bezpieczne, bo to w końcu dla dziecka!
Nosidełko jest łatwiutkie w zakładaniu! Bez problemowo ogarniesz w tri miga
Linke, Łukasz w foteliku normalnie siedzi, ale jak nie jedziemy czy coś, to "siedzi" na kolankach a wiem ze za wczas na to, ale sam się podrywa do siadu.
Kurde robie listę rzeczy, którą muszę kupić na 80, bo mam mały zapas, a wole powoli kupować niż na hurra, no sporo już mi brakuje:P
A i Łukaszek bawił się na foteliku i ma to do ciągnięcia i jedna rzecz się urwała:/ tak to jest przeszyte, że szkoda gadać, dobrze, że nic mu się nie stało:/ -
Hanie teściowa już miesiąc temu sadzała ;/ ja jak ją trzymam na kolanach to staram się żeby była oparta o plecy, ostatnio mi mówili że jak dziecko potrafi przekręcić się z pleców na brzuch to juz jest na tyle silne że mozna próbować siadać
mychowe lubi tę wiadomość
-
a każdy fotelik musi mieć atest żeby dopuścili go do sprzedaży, ja najwyżej kupię uzywany jak znajdę jakiś zadbany i oczywiscie bezwypadkowy
planuje jakiś do 300 zl
Beti dobrze że Łukaszkowi nic się nie stało, trzeba chyba wszystko 10 razy sprawdzić żeby dać dziecku ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 14:38
-
Czesc wszystkim, u nas noc ok dzisiaj byliśmy na szcepieniu na szczęście odroczone ... Do szczepienia była dziewczyna z dzieckiem które miało skończone 10 miesięcy a ona ma termin drugiego porodu na dzisiaj masakra! Ja też chce mała różnice wieku między dzieciakami ale jak widziałam ta dziewczynę 10 mies i miałabym mieć jeSzcze niemowlaka w domu o kurcze, dziewczyna jeszcze nie chodzi nawet nie stoi i nie wiem jak ona sobie poradzi. Także Patulla podziwiam Cię naprawdę.
Beatina kiedyś zrobię ten suwaczek jak będę na kompuerach bo teraz cały czas przez telefon pisze.Natalinka jak tam relacje z rodzinka?
Bea_tina, Pipi26 lubią tę wiadomość
-
Aga też mi się wydaje, że "spod lady" to fotelików nie sprzedają, no nic, ja raczej ten kupie:P.
Pipi, przynajmniej masz trochę stresu odwleczone:) a fakt, różnica 10 miesięcy to już niezły hardcore, choć Pati w sumie na 12 miesięcy(niespełna)
Pipi, Łukasz ogólnie siedzi w nim średnio, zależnie od humorku, raz posiedzi 40 min, a raz 3 sekundyale pół dnia to mu się nie zdarzyło:)
No dziś święto robię obiad hihi:) Łukasz śpi, to szaleje;PPipi26 lubi tę wiadomość
-
Ten fotelik chyba jest dobry
http://www.okazje.info.pl/dla-dziecka/foteliki-samochodowe/ranking.html
a Hania rano spała półtora godziny a teraz już prawie drugą godzinę z przerwami małymi jak pies szczeka to się budziWiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 15:07
Bea_tina lubi tę wiadomość