X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
Odpowiedz

KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati, to chyba pogoda u Was:P u nas to szaro, buro i pada:P

Super, że nosidełko się podoba:) czekam na foto:)

1usapiqvs8bdmaac.png
  • patulla Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A myślałąm, że wszędzie tak ślicznie. Normalnie lato (właściwie babie lato):-)

magdalena lubi tę wiadomość

dqprj44jb8yg6zfw.png9f7jx1hpfxfexs93.png
    l22ne6ydz3bwmwg9.png
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś odkryłam nowośc:) Łukasz uwielbia jak mu się zdjęcia robi! Normalnie pozuje jak zawodowy model:P i nie raz robi sweet focie! Niezły agent:)
    A w pieluchę dziś zrobił tak, że pierwszy raz wylądował pod prysznicem, bo chusteczki by tego nie ogarnęły hihi:)

Pati pogody zazdroszczę u nas ponoć jutro ma być ładniej:)

1usapiqvs8bdmaac.png
  • zozol Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie u nas pogoda okropna, zimno, szaro buro i ponuro i też taki sam humor ma mój syn :( Ale spacer zaliczyliśmy udało się miedzy jednym deszczem a drugim na godzinkę wyskoczyć.
    No właśnie dziewczyny ile czasu spędzają wasze dzieci na podwórku?

qm4p206.png

Nasz największy skarb
    https://www.maluchy.pl/li-68536.png

• Bea_tina Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza w zaleznosci od pogody i moich checi:P dziś nie byliśmy bo miedzy deszczami ciagle kropi:/ ale jak jest ok, to tak godzinka z hakiem normalnie chyba że idziemy dwa razy to ok 2.

1usapiqvs8bdmaac.png
  • patulla Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to chyba lepiej nie powinnam się przyznawać, ale bywa tak, że Kacper w ogóle na dwór nie wychodzi, a Konrada na balkon wypuszczam. Ale jak juz wychodzimy to mała godzinka zawsze. Teraz mając nosidełko to myślę, że może bardziej będzie mi się chciało wychodzić, bo malutkiego hop w nosidełko, a Konradowi z garażu rowerek wyciągnę i możemy iść. A tak jak obu na rękach musiałam znieść, małego do samochodu włożyć, wyciągnąć wózek, posadzić obu to nie chciało mi się czasami. I to, że Konrad często kicha, kaszle to też wolę nie wychodzić

l22ne6ydz3bwmwg9.png
  • pysia13 Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my korzystamy jak tylko możemy jeśli jest ładnie to spędzamy na zewnątrz nawet 5,6 godzin a jak nie ma pogody to wychodzimy na krótko ale staram się codziennie:-P

relgh3715k4hk35p.png

f2w3kwk46tcteghz.png

Aniołek 6 tydzień - listopad 2018

15.05.2020 Kacper
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No witam my teraz w domu tak cały czas na dworze lub podwoko z małym psem młody teraz padł jak kawka śpi aż chrapie heheh 2 pralki zaliczone,prasowanie tez na dworze jak spał:-) zakupy zrobione, dom ogarniety normalnie szał ciał i obiad devolay normalnie kiedy ja to ogarnelam nie wiem Marcel grzecznie sie bawił to można mega dużo zrobić:-) i oby pogoda tez jutro pieknie było !!!

mychowe lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patulla ty masz 2 facetów do ogarniecia , a ja czasmi z jednym polegne na polu bitwy ehhhhh podziwiam

mhsvanlih0qhtdnx.png

• zozol Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie ubolewam nad tym że na blokach mieszkam i za bardzo nie mam gdzie z nim tu wychodzić, chodzenie między blokami jest beznadziejne, idę z min gdzieś miedzy pola, trochę drzew. No i potem właśnie jest tego godzina tylko a chciałabym z nim być dłużej na świeżym powietrzu. Jedynie jak do mamy jadę to tam trochę dłużej przebywa na dworze. Jak bym w domu mieszkała to pewnie też po kilka godzin dziennie tego by było.

qm4p206.png

Nasz największy skarb

• patulla Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój standardowy spacer to na PKP, ale to rzut beretem, a potem błąkam się bez celu. U nas jest mały plac zabaw/piaskownica to z Konradem jeszcze tam idziemy na chwilę, ale z Kacprem to nie miałabym tam po co chodzić.

Jeju, ile oni dzisiaj się namarudzili, aż mi głowa pęka... Kacper był zmęczony i ani jeść ani spać, w końcyu zjadł cycusia i usnął zmęczony płaczem, Konrad też chodził, jęczał, ale też już śpi, po jego ostatniej nocy to się nie dziwię. I dzisiaj przyszło mi do głowy, że mogłam mu w nicy dać Ibum, ale wtedy zapomnialam o tym... eh

Kurcze, chciałabym posprzątać jeszcze, ale jak zwykle nie chce mi się już, ale nic, wezmę się do roboty i rano jak wstanę to będę miała "ładnie";-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 19:18

mychowe, Bea_tina, Kaja, magdalena lubią tę wiadomość

l22ne6ydz3bwmwg9.png
  • mychowe Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie :) U nas od 21.30 jedna pobudka o 5.30 i do 9.30 pozniej spala :)

Widze, ze Wasze dzieciaczki lubia smoka w nocy possac. Ja nigdy Lili smoczka na noc nie dawalam, bo padala ze zmeczenia wieczorem bez niego, a tylko w ciagu dnia go potrzebuje jak nigdzie nie idziemy to do drzemek. Bo jak mamy spacerki to spi w wozku bez smoczka.

U nas jeszcze dzis kupki nie bylo :/ ale jakos nie widac zeby brzuszek bolal. I bardzo wesola dzis jest, ciagle sie przekreca z plecow na brzuszek i musze ja odkrecac co chwile. Urozmaicenie dnia :)

magdalena lubi tę wiadomość

ex2bkrhmvrp7aszy.png>
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Patulla zna moje strony ,a ja mieszkam przy pakru sztywnych więc uciekam w strone lasu ,a mam b.blisko ,rzeka ,dziki spierniczalam szybciej jiz tam dotarlam wozkiem wrrr nigdy więcej z parkiem to u nas lipa totalna nie ma brak hmmmm nie no jest przy dwóch rondach i tam chodzić z dzieciakiem nje ide bo więcejspalin niż spaceru na świeżym powietrzu to juz wole dziki i chodze w te str :-)

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehhh znów przeciw bólowe poszły w ruch zęby ehhh wypił mało ehhh teraz śpi ciekawe jak długo ? Na zęby dostałam camillia czy cos takiego , ale jakoś nie przemawia do mnie a zwłaszcza na ból jego wychodzacych zębów przereklamowane , a masie jakieś mascie na to ????

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Bea_tina Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cichutko tu dziś! chyba mamuśki wyparowało :)

Mychowe Łukasz mało używa smoka, choć ma dni, że musi mieć i koniec, a czasami wcale nie chce wręcz wypluwa:P wszystko zależy jak zawsze od dnia i humorku mojego cwaniaka:)

Pięknie usnął 19:30, mąż się zabrał za kaczkę faszerowaną. A się znowu musiałam uruchomić:/ późno z pracy przyjechał i zamiast do nas przyjść, to ok przyszedł na 5 min i poszedł do kotłowni na "chwilkę" i wsiąkł na 2 godziny, poszłam z mordą i przyszedł, no czasami to szkoda na niego gadać :/

Kurde, a znowu przegrałam licytację, ktoś 3 sekundy przed mnie przelicytował:( przykro mi, nikt nie licytował, a wcale nie dałam minimalnie :/ eh, skończy się, że Łukasz nie będzie miał kombinezonu i będziemy siedzieć cała zimę w domu haha!

1usapiqvs8bdmaac.png
  • patulla Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata, do zimy jeszcze troszkę i na pewno znajdziesz lepszy:-) a tym niech się ktoś cieszy:-P

l22ne6ydz3bwmwg9.png
  • zozol Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas ze smokiem różnie, raz zasypia z nim raz bez. Jak marudzi w dzień to też mu czasem daję, albo jak się wkurza przy ubieraniu np. Były też takie nocy-ostatnie kilka tygodniu, ze chciał smoczek w nocy cały czas-pewnie przez skok.
    Zauważyłam że młodemu się trochę zmieniło pod względem godzin aktywności. do tej pory 2h aktywności, jedzonko, spanko ok pół godziny czasem do południa 1-1,5h. A teraz czas aktywności mu się wydłużył do 3-4 h, i o zgrozo 20 min spanka!

qm4p206.png

Nasz największy skarb

• zozol Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mmmm kaczuszka! a czym faszeruje? jabłkami?

qm4p206.png

Nasz największy skarb

• Kaja Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zozol kaczuszka pychotka jablko,suszone sliwki ,marchewka ehhh juz sie glodna zrobilam

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beti bos pokazala na forum kombinezon i komus wpadl w oko i ci zlicytowal ehhh beda lepsze zobaczysz

mhsvanlih0qhtdnx.png

‹‹ 605 606 607 608 609 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ