KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
To super że oboje jesteście zadowoleni:)
Ja zastanawiam się ogólnie nad czymś do noszenia ale obawiam się że w przyszłym roku zanim zrobi się ciepło Fifik będzie już za wielki żeby go nosić
Tak w ogóle to muszę zacząć szukać fotelika bo nasze nosidełko jest aby do 9 kg
Rany jaki ten mój facet na ipi sprzedał wczoraj auto bo stwierdził że te które mamy jest za małe i chce kupić coś w kombikuchyba żeby trumny przewozić
-
Zozol moja Pilcia też miala taki okres ze sie strqsznie przez sen w nocy rzucala jakby sobie miejsca nie umiala znalezc ale przeszło jej to teraz spi spokojnie tylko na brzuch sie przekreca i musze ja obracac.
patulla fajnie ze mama ci przyjezdza tez bym chciala ale mieszka prawie 300 km ode mnie a tesciowie jeszcze dalej
U nas dzis pizga złem:D
Polcia sie nauczyla teraz drapac i wszystko drapie pazurkami ja mam cały dekolt podawanymagdalena lubi tę wiadomość
-
Pati, nadal czekam na foto, nie wywiniesz się!
Mi się dziś nic nie chce:/ Podrzemaliśmy jeszcze z Łukaszkiem, później posprzątaliśmy, zrobiłam listę zakupów i normalnie najchętniej to bym w łóżku cały dzień spędziła
Łukaszko drzema, ale jeszcze z 5 min także nie mam wiele czasu:P
Fakt, u nas bez kombi byłoby ciężko. Spakujemy wózek i połowy miejsca już nie ma! Jak jedziemy na zakupy, to najczęściej lądują z przodu:P ciężko by nam było w sedanie czy jakimś takim:P
Pipi Łukasz też drapie, ja to wiadome, że cała obdrapana, mąz to samo, ale tak samo drapie mate i puzzle, w łóżku, wszystko drapie;P nie wiedziałam, że to nowa umiejętność -
Kaja wrote:Ehhh znów przeciw bólowe poszły w ruch zęby ehhh wypił mało ehhh teraz śpi ciekawe jak długo ? Na zęby dostałam camillia czy cos takiego , ale jakoś nie przemawia do mnie a zwłaszcza na ból jego wychodzacych zębów przereklamowane , a masie jakieś mascie na to ????
oooo zęby nie zazdroszczę nie wypowiem się póki co nz temat maści. wiem natomiast co zbija Olusiowi temp. (syrop z paracetamolem) nurofen dla dzieci nie działałtzn. temp. pojawiala się po 5 godzinach a można podawać 3 razy na dobę
-
Sasza20 wrote:To super że oboje jesteście zadowoleni:)
Ja zastanawiam się ogólnie nad czymś do noszenia ale obawiam się że w przyszłym roku zanim zrobi się ciepło Fifik będzie już za wielki żeby go nosić
Tak w ogóle to muszę zacząć szukać fotelika bo nasze nosidełko jest aby do 9 kg
Rany jaki ten mój facet na ipi sprzedał wczoraj auto bo stwierdził że te które mamy jest za małe i chce kupić coś w kombikuchyba żeby trumny przewozić
Kochana ja tak mowilam do póki zadek mój w kombi nie usiadł i nie zapakowal wszystkiego i jeszcze miejsce na zakupy zostałoa mamy drugie sportowe męża auto za kawalera szpan musiał być heheh , ale uwierz mi , że kombi sie przyda wam
-
Iza widzisz jak Cię kocha:-D
Ja nie wiem ile mój maluch zjada - ile chce tyle je. Jak dostaje obiadek to cały mały słoiczek i pół deserku mniej więcej.
Aaaa.... I powtórzę się jeszcze któryś raz chyba... U mnie na pobudzenie laktacji dobrze działa laktator. Dzisiaj ściągałam, żeby porobić jakieś zapasy jak na zjazdy będę jeździć i już czuję, że więcej mleczka się zrobiło. A ściągnąć z obu udało mi się 80ml - szaleństwo:-Pmagdalena, mychowe, zozol lubią tę wiadomość
-
zozol wrote:Mirka paczka dotarła wczoraj a dziś ją odebrałam. Dziękuję jeszcze raz. Aż mi głupio, kurde tyle tego jest może jednak jakaś kasa za to co?
Przestań prawda jest taka że u mnie by się to zmarnowało, trochę chaotycznie zapakowane ale w pudełkach by nie weszłozozol lubi tę wiadomość
-
Ewelina zjada 4 razy dziennie po 170- 200 ml i dwa posiłki ze słoiczka, jeden obiadek lub warzywo w małym słoiczku i podwieczorek owoce lub kleik ryżowy z owocami około 70g czyli pół małego słoiczka
magdalena, mychowe lubią tę wiadomość