KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
No jeżeli Asia chce wszytko nadrobić to możemy spodziewać się postu na kilka stron jeżeli będzie chciała każdemu odpowiedzieć hihi
Dziewczyny które już podają warzywka jak u was z plamami? Schodzą bez problemu czy macie jakieś metody i w czym pierzecie? -
No było nieźle:) Łukasz usnął o 21, cwaniak jeden, a nie powiem, że było łatwo
zaraz też się zwijam, no bo niewiadomo co przyniesie los:P chyba też jutro zacznę podawać kaszke, Magdalena ja kupiłam holle. Ale czy można to z wodą podawać? chociaż pewnie lepiej trochę odciągnąć
i podam 3w1 dodam od razu żelazo! O, to będzie plan
bo ileż to, 20ml wody na 2g kaszki, to poszaleje ze ho ho!
Aisa dobrze Cię czytać, aż się boję odpowiedzi na wszystkie 100 stron!
Łukasz nie ma problemu z jazdą w samochodzie, nie zawsze zasypia, czasami obserwuje otoczenie i tyle:) raz jak jechaliśmy 3h, no to już mu się nudziło to był marudny, ale dał radę
Iza, myślisz, że lepiej zacząć od warzywek? Bo zapas mam jak coś, kurde, każdy robi inaczej, w każdym pisze inaczej, no masakra!!
A po inhalacji super! Damian odciągnął niemal wszystko i póki co nosek czyściutki! Szkoda, że tak długo się opierałam, sama sobie wciągłam z 5 razy
Ja tam się do teściowej nie oddzywam więcej niż muszę, zostawię to Damianowi, ale totalna porażka:/ -
Beti nie wiem czy lepiej ale tak jakoś sobie wymyśliłam:)
Moja teściowa też mi zawsze kupuje rzeczy o rozmiar większy niż noszę
Ja poprasowałam a teraz będę odpoczywać.
DobranocKaja, Bea_tina, mychowe lubią tę wiadomość
-
Zozol ja plamy to vanisz zamaczam i piore recznie raz potem do pralki i bez plam
jak macie inne sposoby to dawac mamuski aaaaa jeszcze takie niemieckie nie próbowałam o nazwie dr ... dalej nie pamiętam ,ale to mocniejsze niz vanisz
-
Ja robie z plamami to samo co Kaja, namaczam w vanishu.. ale zamaczam zawsze w zimnej wodzie, to taka rada tesciowej hehe. Kiedys moczylam w cieplej, ale ona jak przyjechala to mowi, ze tylko w zimnej. Po kupkach wszystkie plamy schodzily jak pralam w 67 stopniach, a teraz po warzywkach Lili ma ceratowe sliniaki z kieszonka, wiec nic nie jest brudne, sliniak mozna wrzucic do zlewu z naczyniami i wyplukac
-
Byloby inaczej gdybym jej dala lyzeczke do reki i sama by probowala,male na to jest jeszcze za wczesnie, boje sie, ze moze do oka sobie wlozyc.
Ale jak w koncu do tego dojdzie, to rozbiore ja i bedzie jadla w samej pieluszce, a po obiadku do kapielimagdalena lubi tę wiadomość
-
Lili dzis byla bardzo marudna, nie mogla kupki zrobic. I dlugo nic przez to nie chciala jesc, wiec jej troche kaszki dalam mannej blyskawicznej, bo mleka w ogole nie chciala pic. Ale kaszki zjadla moze ze cztery lyzeczki i pozniej zacisnela usta.
-
Pysia moja Polcia tez miala okres ze w ciagu dnia malutko jadla a w nocy nadrabiala ale na szczescie znów je normalnie i sama sie przestawila wiec ci nie pomogę.
wczoraj u dentysty bylam i mąż z Polcia po mnie przyjechali i czekali w poczekalni i Pola jak zobaczyla pania dentystke i jej pomocnice w bialych kitlach to zaczela tak płakać ze trudno ja bylo uspokoic..... pewnie jej sie szczepienia przypomnialy.
w nocy 2 pobudki ale tak niespokojnie spala i na brzuszek sie przekrecala ze sie nie wyspalam nic a nic..... chyba sie drzemne z nia w ciagu dnia..... a jak sie ogarniemy z rana to idziemy do rossmana bo otwieraja kolo nas i moze jakieś promocje beda;)
Ide kawke robic
Milego dniapysia13 lubi tę wiadomość
-
Pysia u nas tez zazwyczaj Lukasz je wiecej iczesciej w nocy niz w dzien.
Dzis pobudki standard 1,5-2h:-) pospal do730 i broi. Ale dzien zaczelismy prysznicem hehe:-)
Witam sie i zycze milego dnia!
Buziaczki dla Antosia:*:*:*:*:*pysia13 lubi tę wiadomość