X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
Odpowiedz

KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • pysia13 Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Natalinka dobrze że się odezwałaś;-) Zozol a Ty wracasz do pracy na 8 h dziennie? Co robisz jak można wiedzieć ?

natalinka lubi tę wiadomość

relgh3715k4hk35p.png

f2w3kwk46tcteghz.png

Aniołek 6 tydzień - listopad 2018

15.05.2020 Kacper
  • natalinka Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aisa - cudownie, że Janek dobrze zniósł podróż. Fajnie, że już jesteście u "siebie", chociaż za Polską pewnie będziecie tęsknić...

201404234670.png

cfc61914ad.png
  • natalinka Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja - jak tam Marcelek? Łobuzuje?

201404234670.png

cfc61914ad.png
  • pysia13 Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze mam jedno pytanie myślicie czasami ile osób nas czyta? Co sadzicie o zamkniętym forum?

relgh3715k4hk35p.png

f2w3kwk46tcteghz.png

15.05.2020 Kacper
  • natalinka Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas dużo zmian...
    Kubuś od tygodnia sam podnosi się do siadu :) Uparcie ciągnie głowę, trzyma ją długo i nie chce już leżeć, najwygodniej siedzieć... Jak jeszcze opatentuje, że wystarczy się za coś złapać i przez to się podniesie, to oka z niego spuścić nie będę mogła...
    Stópki pochłania bez zmian, teraz ukochał moje włosy. Gdy trzymam go do odbicia liczy moje "niteczki na głowie" i - nie powiem- bardzo ciągnie. Wkłada mi palce do ucha, buzi, głaszcze mnie i sprawdza moją twarz. Jest na etapie wszystko do rączek. Najlepsze zabawki to gazetki, worki, sznurki i wstążki. Kiedyś bawił się balonem z helem przywiązanym do nogi, teraz łapie wstążkę w ręce, ciągnie balon i go ogląda, a machanie nogami go nie rajcuje... Mamy za sobą czytanie gazetki promocyjnej z Biedronki - niestety nie wyszła z tego cało... Poza tym nie może patrzeć jak jemy - mlaska i kwili, wyciąga do wszystkiego ręce i wszystko chce. Mój telefon został opanowany...

magdalena, mychowe lubią tę wiadomość

201404234670.png

cfc61914ad.png
  • natalinka Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pysia - pomysł niezły ;)

201404234670.png

cfc61914ad.png
  • pysia13 Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalinka u nas to samo moja twarz jest zmasakrowana nie mówiąco włosach, to super że Kubuś idzie ładnie do przodu;-)

relgh3715k4hk35p.png

f2w3kwk46tcteghz.png

15.05.2020 Kacper
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natalinka wrote:
    Kaja - jak tam Marcelek? Łobuzuje?

No jęczy bo sypia po 30 min teraz ciotka trzyma go na rekach ,a ten śpi uniej na siedząco !!!!!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Bea_tina Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pysia super, że zakupy udane:) No i Antoś super, czyżby się przestawił??

Natalinka dobrze Cię czytać:) fajnie, że znalazłaś trochę czasu na forum :P ale zabiegana byłaś!

Pysia kwietniówki myslą o zamknięciu swojego wątku, myślisz, że mamy ukrytych podczytywaczy??

Jeśli chodzi o włosy, to Łukaszek potrafi tak chwycić, że cały pukiel mi wyrwie:P Ale fakt, ostatnio często bada twarz i okolice:)

Podnoszenie pupy tak:) ale obroty nie:P kiedyś się obracał, ale mu przeszło:P
    Katarek już chyba pod kontrola, wydaje mi się ze inhalacje pomagają.

Teraz godzinka marudzenia i kapiel:P ciekawe jak będzie ze spaniem:P

mychowe, natalinka lubią tę wiadomość

1usapiqvs8bdmaac.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalinka Marcel dziś zjadł dwa obiady bo swój i oczywiscie odnas ziemniaki z masłem mu dalam bo ryk był bo widział ,że obiad jedliśmy :-/

mychowe, natalinka lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beti podesle ci na fb fotkę co Marcel robi wklej tutaj !!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo oczywiście goście dziś nas nawiedzili czyli jak codzień :-)

mhsvanlih0qhtdnx.png

• pysia13 Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatina myślę że mnóstwo osób nas czyta w sumie dlatego nie przemoglam się jescze żeby dodawać zdjęcia a na zamkniętym byłoby super

relgh3715k4hk35p.png

f2w3kwk46tcteghz.png

15.05.2020 Kacper
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kozgo czeka na "rozwinięcie sprawy" więc jak będzie się dało, to jak dla mnie to spoczko:P Ja tam obaw nie mam:)

No bierzemy się za wieczorne obrządki:) Będę później o ile nie padnę:D

Kaja lubi tę wiadomość

1usapiqvs8bdmaac.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Antoś od wczoraj podnosi pupę do góry ale nie wiem czy chce raczkować czy przewrócić się na plecy śmiesznie to wyglada :), i zaczął pluć śliną i całe body mokre pod brodą

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a dzisiaj dałam mu trochę kaszki bezglutenowej wcinał aż uszy mu się trzęsły a jak się skończyło to płacz, ale nie chciałam za duzo mu dać bo to pierwszy raz

• zozol Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pysia13 wrote:
    Cześć Natalinka dobrze że się odezwałaś;-) Zozol a Ty wracasz do pracy na 8 h dziennie? Co robisz jak można wiedzieć ?
    ja pracuję w budżetówce i wraca na 8 godzin, właściwie na 7 bo godzinę będę miała na karmienie.

Witaj Natalia, powiem Ci że ja nawet się cieszę na powrót do pracy, w końcu mózg zacznie pracować hehe Bardziej boję się jak to logistycznie będzie rozwiązane bo do południa mąż z nim będzie a potem zawiezie go mojej mamie. Tych nieprzespanych nocy obawiam się najbardziej :( nie wiem jak ja będę funkcjonować !
    O mojej zmasakrowanej twarzy przez Maksia już pisałam, masakra tak ściska mi usta i nos że boli nieraz mocno. A balony z helem też uwielbia, właśnie jeden lata po mieszkaniu. Telefon i pilot też opanowany. A najbardziej lubi oglądać w tv "jaka to melodia" :) przynajmniej obiad mogę w spokoju skończyć.

Jeżeli chodzi o zamknięte forum to mi to akurat obojętne, jak będzie to ok a jak nie to też ok. Też myślę że sporo osób tu wchodzi, ale jakby nie było też wchodzę poczytać na różne wątki choćby po to żeby poczytać o rozwiązaniach różnych problemów.

Beatina gratuluję teściowej, nie ma co ma tupet.

qm4p206.png

Nasz największy skarb
    https://www.maluchy.pl/li-68536.png

• Bea_tina Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Łukasz usnął tak szybko, że ledwie go do łóżka włożyłam, tak szybko nigdy mu nie poszło!

Kurde chętnie bym owy balon kupiła, ale u nas na wsi to nigdie nie ma, a szkoda, raz kupiłam na odpuście, ale Łukasz był jeszcze za mały i nie za bardzo mu się podobał.

Kurde ja mam wyrzuty sumienia jak mały ogląda tv albo latpopa, ale czasami po prostu nie mam na niego pomysłu:/ no i czasami też chciałabym sobie "dychnąć".

Postanowiłam! Jutro zaczynam podawanie kaszki:P miałam dziś podać, ale jakoś nie mogłam:P, ale jutro już podam, ciekawe czy będzie też taki zainteresowany łyżeczką, jak przy mleku:) a może jak dobrze pójdzie, to podam mu wcześniej słoiczki:P tylko to najlepiej z rana, żeby jak cos to obserwować ewentualną wysypkę, tak?

1usapiqvs8bdmaac.png
  • Pipi26 Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WWitam wieczorowa pora :)
    My dzis na otwarciu rossmana w gratisie dostalismy kubek niekapek :D przyda sie kkiedyś :)
    Beatina nie ma co nerwow tracic na tesciowa jak glupia ;) tesciowe potrafia byc wredne... ja nie mam co narzekac ale kolezanka po slubie z tesciowa mieszkala i musiala srodki uspakajajace brac bo nie dawała rady..... i w ogole z nerwow schudla i wygladala jak patyk...
    Ja z Polcia dzis pierwsza wspolna kapiel w wannie zaliczylysmy ;) super bylo

Bea_tina, mychowe, natalinka lubią tę wiadomość

iv09df9h5nm7nn0s.png
  • natalinka Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata ja juz drugi raz kupilam balon z helem na allegro. Jestem zadowolona ze sprzedawcy. Balon po 9.9, ale jeszcze koszt przesylki

201404234670.png

cfc61914ad.png
‹‹ 622 623 624 625 626 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ