X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
Odpowiedz

KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • pysia13 Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Natalinka dobrze że się odezwałaś;-) Zozol a Ty wracasz do pracy na 8 h dziennie? Co robisz jak można wiedzieć ?

natalinka lubi tę wiadomość

relgh3715k4hk35p.png

f2w3kwk46tcteghz.png

Aniołek 6 tydzień - listopad 2018

15.05.2020 Kacper
  • natalinka Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aisa - cudownie, że Janek dobrze zniósł podróż. Fajnie, że już jesteście u "siebie", chociaż za Polską pewnie będziecie tęsknić...

201404234670.png

cfc61914ad.png
  • natalinka Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja - jak tam Marcelek? Łobuzuje?

201404234670.png

cfc61914ad.png
  • pysia13 Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze mam jedno pytanie myślicie czasami ile osób nas czyta? Co sadzicie o zamkniętym forum?

relgh3715k4hk35p.png

f2w3kwk46tcteghz.png

15.05.2020 Kacper
  • natalinka Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas dużo zmian...
    Kubuś od tygodnia sam podnosi się do siadu :) Uparcie ciągnie głowę, trzyma ją długo i nie chce już leżeć, najwygodniej siedzieć... Jak jeszcze opatentuje, że wystarczy się za coś złapać i przez to się podniesie, to oka z niego spuścić nie będę mogła...
    Stópki pochłania bez zmian, teraz ukochał moje włosy. Gdy trzymam go do odbicia liczy moje "niteczki na głowie" i - nie powiem- bardzo ciągnie. Wkłada mi palce do ucha, buzi, głaszcze mnie i sprawdza moją twarz. Jest na etapie wszystko do rączek. Najlepsze zabawki to gazetki, worki, sznurki i wstążki. Kiedyś bawił się balonem z helem przywiązanym do nogi, teraz łapie wstążkę w ręce, ciągnie balon i go ogląda, a machanie nogami go nie rajcuje... Mamy za sobą czytanie gazetki promocyjnej z Biedronki - niestety nie wyszła z tego cało... Poza tym nie może patrzeć jak jemy - mlaska i kwili, wyciąga do wszystkiego ręce i wszystko chce. Mój telefon został opanowany...

magdalena, mychowe lubią tę wiadomość

201404234670.png

cfc61914ad.png
  • natalinka Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pysia - pomysł niezły ;)

201404234670.png

cfc61914ad.png
  • pysia13 Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalinka u nas to samo moja twarz jest zmasakrowana nie mówiąco włosach, to super że Kubuś idzie ładnie do przodu;-)

relgh3715k4hk35p.png

f2w3kwk46tcteghz.png

15.05.2020 Kacper
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natalinka wrote:
    Kaja - jak tam Marcelek? Łobuzuje?

No jęczy bo sypia po 30 min teraz ciotka trzyma go na rekach ,a ten śpi uniej na siedząco !!!!!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Bea_tina Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pysia super, że zakupy udane:) No i Antoś super, czyżby się przestawił??

Natalinka dobrze Cię czytać:) fajnie, że znalazłaś trochę czasu na forum :P ale zabiegana byłaś!

Pysia kwietniówki myslą o zamknięciu swojego wątku, myślisz, że mamy ukrytych podczytywaczy??

Jeśli chodzi o włosy, to Łukaszek potrafi tak chwycić, że cały pukiel mi wyrwie:P Ale fakt, ostatnio często bada twarz i okolice:)

Podnoszenie pupy tak:) ale obroty nie:P kiedyś się obracał, ale mu przeszło:P
    Katarek już chyba pod kontrola, wydaje mi się ze inhalacje pomagają.

Teraz godzinka marudzenia i kapiel:P ciekawe jak będzie ze spaniem:P

mychowe, natalinka lubią tę wiadomość

1usapiqvs8bdmaac.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalinka Marcel dziś zjadł dwa obiady bo swój i oczywiscie odnas ziemniaki z masłem mu dalam bo ryk był bo widział ,że obiad jedliśmy :-/

mychowe, natalinka lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beti podesle ci na fb fotkę co Marcel robi wklej tutaj !!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo oczywiście goście dziś nas nawiedzili czyli jak codzień :-)

mhsvanlih0qhtdnx.png

• pysia13 Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatina myślę że mnóstwo osób nas czyta w sumie dlatego nie przemoglam się jescze żeby dodawać zdjęcia a na zamkniętym byłoby super

relgh3715k4hk35p.png

f2w3kwk46tcteghz.png

15.05.2020 Kacper
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kozgo czeka na "rozwinięcie sprawy" więc jak będzie się dało, to jak dla mnie to spoczko:P Ja tam obaw nie mam:)

No bierzemy się za wieczorne obrządki:) Będę później o ile nie padnę:D

Kaja lubi tę wiadomość

1usapiqvs8bdmaac.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Antoś od wczoraj podnosi pupę do góry ale nie wiem czy chce raczkować czy przewrócić się na plecy śmiesznie to wyglada :), i zaczął pluć śliną i całe body mokre pod brodą

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a dzisiaj dałam mu trochę kaszki bezglutenowej wcinał aż uszy mu się trzęsły a jak się skończyło to płacz, ale nie chciałam za duzo mu dać bo to pierwszy raz

• zozol Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pysia13 wrote:
    Cześć Natalinka dobrze że się odezwałaś;-) Zozol a Ty wracasz do pracy na 8 h dziennie? Co robisz jak można wiedzieć ?
    ja pracuję w budżetówce i wraca na 8 godzin, właściwie na 7 bo godzinę będę miała na karmienie.

Witaj Natalia, powiem Ci że ja nawet się cieszę na powrót do pracy, w końcu mózg zacznie pracować hehe Bardziej boję się jak to logistycznie będzie rozwiązane bo do południa mąż z nim będzie a potem zawiezie go mojej mamie. Tych nieprzespanych nocy obawiam się najbardziej :( nie wiem jak ja będę funkcjonować !
    O mojej zmasakrowanej twarzy przez Maksia już pisałam, masakra tak ściska mi usta i nos że boli nieraz mocno. A balony z helem też uwielbia, właśnie jeden lata po mieszkaniu. Telefon i pilot też opanowany. A najbardziej lubi oglądać w tv "jaka to melodia" :) przynajmniej obiad mogę w spokoju skończyć.

Jeżeli chodzi o zamknięte forum to mi to akurat obojętne, jak będzie to ok a jak nie to też ok. Też myślę że sporo osób tu wchodzi, ale jakby nie było też wchodzę poczytać na różne wątki choćby po to żeby poczytać o rozwiązaniach różnych problemów.

Beatina gratuluję teściowej, nie ma co ma tupet.

qm4p206.png

Nasz największy skarb
    https://www.maluchy.pl/li-68536.png

• Bea_tina Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Łukasz usnął tak szybko, że ledwie go do łóżka włożyłam, tak szybko nigdy mu nie poszło!

Kurde chętnie bym owy balon kupiła, ale u nas na wsi to nigdie nie ma, a szkoda, raz kupiłam na odpuście, ale Łukasz był jeszcze za mały i nie za bardzo mu się podobał.

Kurde ja mam wyrzuty sumienia jak mały ogląda tv albo latpopa, ale czasami po prostu nie mam na niego pomysłu:/ no i czasami też chciałabym sobie "dychnąć".

Postanowiłam! Jutro zaczynam podawanie kaszki:P miałam dziś podać, ale jakoś nie mogłam:P, ale jutro już podam, ciekawe czy będzie też taki zainteresowany łyżeczką, jak przy mleku:) a może jak dobrze pójdzie, to podam mu wcześniej słoiczki:P tylko to najlepiej z rana, żeby jak cos to obserwować ewentualną wysypkę, tak?

1usapiqvs8bdmaac.png
  • Pipi26 Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WWitam wieczorowa pora :)
    My dzis na otwarciu rossmana w gratisie dostalismy kubek niekapek :D przyda sie kkiedyś :)
    Beatina nie ma co nerwow tracic na tesciowa jak glupia ;) tesciowe potrafia byc wredne... ja nie mam co narzekac ale kolezanka po slubie z tesciowa mieszkala i musiala srodki uspakajajace brac bo nie dawała rady..... i w ogole z nerwow schudla i wygladala jak patyk...
    Ja z Polcia dzis pierwsza wspolna kapiel w wannie zaliczylysmy ;) super bylo

Bea_tina, mychowe, natalinka lubią tę wiadomość

iv09df9h5nm7nn0s.png
  • natalinka Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata ja juz drugi raz kupilam balon z helem na allegro. Jestem zadowolona ze sprzedawcy. Balon po 9.9, ale jeszcze koszt przesylki

201404234670.png

cfc61914ad.png
‹‹ 622 623 624 625 626 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ