KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Wy już o glutenie, a my dalej w lesie. Skończyliśmy na marchewce i brokule, bo Kuba dostaje teraz takich kolkowych boleści, że płacze niesamowicie. I to zwykle wieczorem po jedzonku, a jak robimy dzień przerwy to spokój. I o co w tym chodzi?
-
Magdalena - dodam jeszcze, że na zdjęciu Twój Oluś to mistrz w czystym pochłanianiu marchewki
W sumie nasz do tego czasu tak miał, ale czasem spada z łyżeczki jak się łapczywie na nią rzucaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 12:55
-
Zozol - co do mojego zdrowia - boleści jelit sa sporadyczne, teraz boli mnie pod żebrami z prawej strony bardzo dokuczliwie. Okolice wątroby??? Jakby co, nie piję
Obecnie zmagam się z okresem - 10 dni przesunięcia z okresowym bólem brzucha, początek (jak juz dostałam) - armagedon bólowy, no i tak sobie trwa już tydzień i chyba jeszcze na koniec poczekam - to w temacie cudownych dolegliwości, które posiada większość z nas...
-
Witam się i ja
Spóźnione 100 lat dla Antosia :*
Aga, spełnienia marzeń :*
Zdrówka dla Kubusia i dla Ciebie Natalinko też :*
Co do glutenu to u nas na razie była skórka od chleba ciumkana, tu mają takie zalecenia w jego wprowadzaniu a i kiedyś nasze babcie też tylko na tym jechały ale pewnie z kaszką też podziałam.
Co do brudzenia ubranek jedzeniem to moja mama założyła Jaśkowi na pierwszy raz ręcznik papierowy jak śliniak, po jedzeniu prać nie trzeba
Muszę zacząć nadrabiać bo w tyle jestem z omawianymi tematami...pysia13, aga8787, natalinka, Kaja lubią tę wiadomość
-
Witam sie i ja. Lili zasnela okolo 22.15, pobudka o 7, zasnela pol godziny pozniej do 9.30, wiec nie narzekam zdrowka dla Kubusia. Dzis slonecznie, wiec trzeba wykorzystac to na spacery i pranie na dworzu, bo nie wiadomo kiedy znowu taki dzien bedzie.
aisa, natalinka lubią tę wiadomość
-
Pipi ja zrobiłam w kieliszku:P nasypałam pól kielicha kaszki zalałam podgrzanym mlekiem i tyle:P no jeszcze zelazo dodałam, ale ja musze. Jak zjadł, to dałam mu cyca i był zadowolony:P oczywiście czesc wypluł, standardowo ale pił też ładnie:P
Natalinka Iza mówiła, że do papek będzie dodawać olej (nie pamiętam jaki), może by to pomoglo na kupki i brzuszek?
Asia tez miałam podac piętke, ale chleb mam stary, to nie będę staroci podawacPipi26, aisa, mychowe, natalinka, Kaja lubią tę wiadomość
-
Jestem w Szoku!! Łukasz usnął ok 15 o spi nadal!!! Nie wiem czy ta kaszka na niego zadziałała, czy co, ale nie ukrywam jestem w szoku:P Ciekawe co będzie w nocy:/ Spoko teraz ma takie spanie:P No ale no, szok jak nic!
Jakbym wiedziała, to bym porobiła coś pożytecznego, a tak to siedze i robie nic:P może poodkurzam chociażzozol, natalinka, Kaja, aisa, mychowe, Pipi26 lubią tę wiadomość
-
Tak zawsze jest że się nie nastawiamy na długie spanie i nic nie robimy a potem "jak bym wiedziała że tyle pośpi.." ja też tak mam hehe
Olej rzepakowy, ale wątpię żeby pomógł na bolący brzuszekmychowe, Pipi26 lubią tę wiadomość
-
Dzięki Iza. Sama nie wiem od czego był ten ból i płacz. Może tak zapowiadała się choroba? Jestem zła, bo tydzień temu byliśmy w środę u pediatry. W tą środę katar był dalej i miał jakby flegme, więc znowu poszlismy. Powiedziała, że zdrowy, a wieczorem chrypa taka, że nie mógł wydać żadnego odgłosu. I co, nie widziała nic 5 h wcześniej???
-
Aga sto lat
My dziś na dworze cały dzień i super spacerowka już w użyciu dziś sie zmobilizowalam do wyprawia całej Gondoli bo już dawno wyroslismy teraz spacery mamy w krzyku i piskach bo ogląda i podziwia jeszcze mu sie nie znudziłoaga8787 lubi tę wiadomość
-
Dziękuje wszystkim za życzenia
Natalinka Hanie też po słoiczkach boli brzuch, ostatnio jadła jabuszko samo z gerbera
My też już wychodzimy albo z fotelikiem albo spacerówka do gondoli się jeszcze mieści ale jak jest ciepło to daję ją tak żeby sobie oglądałamychowe lubi tę wiadomość
-
Przypomniałam sobie właśnie, że dokładnie rok temu o tej porze leżałam w szpitalu z diagnozą poronienie zagrażające. Dziś ten mały szkrab, który wtedy mnie tak wystraszył, zbierał się do pierwszych prób raczkowania na moim brzuchu
Kaja, aga8787, aisa lubią tę wiadomość