X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
Odpowiedz

KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • patulla Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba normalny jest taki strach o swoje dziecko:)

Wiesz, ja właściwie to nie podjęłam jeszcze żadnej decyzji i gdzieś tam w głębi żyje zludzeniami ze może, może. .. bo jak uświadamia sobie jak jest na prawdę to to boli, bardzo boli, aż za bardzo...

dqprj44jb8yg6zfw.png9f7jx1hpfxfexs93.png
    l22ne6ydz3bwmwg9.png
  • patulla Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze, spedzila m dzisiaj cały dzień poza domem i ciągle myślę o dzieciach i oczywiste że chce mi się do nich wracać bo tęsknię za nimi. Nie bardzo mogłabym pójść sobie jeszcze tam, czy tam i wrócić później. Mimo, że są pod dobrą opieką, martwię się o nich, a mój mąż, co? Nie widzi ich tydzien, dwa i fajnie sie zyje po kawalersku... Dobija mnie to wszystko... I zbliża se kolejna wypłata i znowu pewnie będę musiała się przypominać żeby przelew zrobił. ..

A nie opowiadałam Wam chyba o głupocie mojego męża i jego mamusi... ostatnio przyniósł chłopcom rajstopki, które najprawdopodobniej moja kochana teściowa kupiła. No i tak moi chłopcy dostali dwie pary rajstopek, które były w ładnych różowych pudełkach z napisami rajstopy dziewczęce i jedne miały kolor ładny błękitny z jakimś wzorkiem, a drugie fioletowe również z wzorkami, ale co najlepsze to jedne były na 6-7lat, a drugie 8-9. Co za debile i nie wiem co jeszcze... jak tylko o tym mi się przypomina to normalnie cholerę mnie bierze. Czy ten mój mąż nie wie ze ma synów i to o wiele młodszych... idiota...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2014, 18:33

l22ne6ydz3bwmwg9.png
  • aisa Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patulla, faktycznie trzeba być niepełnosprytnym żeby taki rozmiar rajstopek kupić, no i dziewczęce dla synów...
    Lineczka, miło mi poznać, jeszcze nie miałyśmy okazji :)
    Przytulam Was obie, lepsze czasy na pewno wkrótce nadejdą :* :*

Zozolku, wszystkiego najlepszego dla Maksia :) :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2014, 18:52

zozol lubi tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • mychowe Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie i ja.
    Patulla no szok, niektorzy faceci to w igole nie mysla :/ az szkoda mi Kacperka i Konrada :/

Lineczka, skad ja to znam. Jak cos pojdzie nie tak to ciagnie to kilka rzeczy na raz niestety :/

Lili dzis bardzo marudna, moze zabki??

No i ja dostalam @, pierwsza od 15 miesiecy.. a tak bylo fajnie bez ;)

ex2bkrhmvrp7aszy.png>
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się wieczorowo:)

Iza buziaczki dla Maksia :*:*:*:*:* <3

Lineczka, mam nadzieję, że teraz będzie tylko z górki i wszystko się naprostuje:) a znajdziesz super opiekunkę dla Sammy:)

Pati Ciebie ściskam jak zawsze:* <3
    A teście widze można porównać z moimi, choć moi i tak są gorsi:P hihi

Mychowe Łukasz dziś też marudny, ale miał też milusie momenty:) Aktualnie padł przy cycu i spi:P Dawno mu się to nie zdarzyło:)
    Noc jak u Izy, nie taka jak wczoraj, ale nie mam co narzekać:)
    Dzień piękny więc pozwiedzaliśmy trochę w nosidełku trochę w gondoli, która powoli denerwuje Łukasza:/ no nieciekawie, całą zimę jeszcze chciałam nią jeździć, bo jest spora;P
    I tak cały dzień zleciał:P Katar nadal jest, w poniedziałek ide do lekarza i zapytam o szczepienie, bo jak coś to musze iść kupić:P

Mychowe nie zazdroszczę!! Choć moje 3-tygodniowe plamienia dziwnie można zinterpretować:P
    A z ząbkami to nigdy nic niewiadomo, ja zaglądam w buźkę i niby coś widze, ale sama nie wiem co:D

Miłego wieczorku:)

mychowe, zozol lubią tę wiadomość

1usapiqvs8bdmaac.png
  • mychowe Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatina, no u mnie Lili tez sie dzis duzo smiala, nawet bardzo duzo. Czasem ona tak kilka godzin bez przerwy sie smieje, piszczy i krzyczy z podekscytowania, a pozniej taka jest zmeczona, ze nie potrafi orzysnacna chwile.
    My juz calkowicie odstawilismy gondole, bo mamy wozek 3w1 i spacerowke na plasko mozemy zrobic tez wiec nie ma az takiej roznicy,a wlasciwie jest, bo na wpol lezaco moge ja polozyc to sobie pooglada.
    A z zabkami to wzielam lyzeczke i nic nie stukalo, wiec chyba jeszcze nie. I nie sa spuchniete.

Rowniez milego wieczorku zyczymy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2014, 20:14

ex2bkrhmvrp7aszy.png>
  • Pipi26 Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buziaczki dla Maksia :)
    Lineczka trzymam kciuki zeby ci sie wszystko poukladalo po twojej mysli :)
    Pati az ci zazdroszczę tego studiowania... ja wlasnie skończyłam i troche mi bedzie brakowało zjazdow, tej atmosfery i dziewczyn ktore tam poznalam bo pewnie kontakty sie urwą :/ a maz to faktycznie sie popisal... trzeba mu bylo powiedziec zeby sie sam w te rajstopy rozowe ubral :D
    Beata to trzyma sie ten glupi katar Łukaszka... mama nadzieje ze niebawem mu przejdzie :)
    My dzis na zakupach i na spacerze i maz obiad pyszny zrobil wiec dzien bardzo pozytywny ...no i ta pogoda taka piekna ah moglo by tak zostac do marca :D
    Aaa dzis maz na bio targu marchewke kupil dla Polci to bedziemy cos tworzyc... mam nadzieje ze faktycznie jest bio bo 5 zl za kg !

zozol lubi tę wiadomość

iv09df9h5nm7nn0s.png
  • patulla Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maksiu ♥ Wszystkiego najlepszego

zozol lubi tę wiadomość

l22ne6ydz3bwmwg9.png
  • aga8787 Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam wieczorem :)
    Buziaki dla Maksia
    Hania nie pozwala mi wiecej napisać :P
    Miłego wieczoru

zozol lubi tę wiadomość

ug37df9hmgtex3az.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maksiu buzaki

zozol lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maksiu buzaki

mhsvanlih0qhtdnx.png

• pysia13 Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego naj.... dla Maksia

zozol lubi tę wiadomość

relgh3715k4hk35p.png

f2w3kwk46tcteghz.png

Aniołek 6 tydzień - listopad 2018

15.05.2020 Kacper
  • zozol Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maksiu bardzo dziękuje i również buziaczki przesyła :*
    My właśnie wróciliśmy z ogniska od znajomych, Maksiu był bardzo grzeczniutki, słuchał jak rozmawiałyśmy z laskami i zawsze patrzył na tę osobę która mówiła a potem sam zaczął gadać :) I oczywiście uśmiechy do wszystkich od ucha do ucha. No i zaliczył kilka drzemek w nosidełku.
    Pogoda piękna i cieplutko jak latem.
    tatuś oczywiście się upił jak świnia i śpi przed tv (niby mecz ogląda) i jeszcze mi w samochodzie piwo wylał, nawet nie wiedziałam że je tam pił, więc będzie miał jutro co robić bo ja nie mam zamiaru jeździć śmierdzącym autem.
    Patrycja tatuś i teściowa się popisali prezentem nie ma co.

Zdrówka dla Waszych chorych dzieciaczków.

Beata ja też specjalnie kupiłam wózek z dużą gondolą żeby móc w zimie jeździć i co i dupa, i tak będzie w spacerówce. W ogóle to mam nadzieję że w spacerówce będzie chciał jeździć dłużej niż pól godziny !

A ja podziwiam te które jeszcze studiują mnie by się już nie chciało, w ciągu ostatniego roku miałam dużo egzaminów i testów bo 5 w pracy i klika z angielskiego w bo w ciąży chodziłam i to była masakra jak się miałam uczyć.

qm4p206.png

Nasz największy skarb
    https://www.maluchy.pl/li-68536.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patulla nie no tesciowa zablysla moze oni kupowali dla innych dzieci heheh i sie pomylili i przyszli do ciebie jejka az mnie jasny gwint strzelil to co przeczytalam ehhhh

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Linneczka i Patulla kochane buzaki odemnie ze dzielne kobitki jestescie i walczycie

lineczka lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my Marcel co wieczór płacz kurczaki nie wiem sama czy to zeby czy co i czopek musiałam aplikowac ehhhhhhh az mi go szkoda slini sie jak malo kto mam masc na zabki,krople tez masuje czym sie da ta zyrafa sofi juz mu nie starcza ehhhh tak swedza dziasełak

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A umnie w domu Armagedon z Zegarem taki ,który co pół godziny wybija koszmar w nocy sie spac nie da wiec awantura ,ze jak tych gongów nie zlekwiduje Brat dzis w nocy zegar laduje za oknem nosz kurwicy mozna dostac i mu powiedziałam ,że jak lubi bicie dzwonów to niech sie zatrudni w Krakowie na przy dzwonnicy iiii sukces zegar zginal mi z oczu i nie dzwoni musiało dosc do awantury ,aby te gongi wyłaczył ........

my popołudnie u tesciów Marcel nie wyspany przez ten zegar i odespał u tesciów

Bea_tina, lineczka, aisa lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A umnie w domu Armagedon z Zegarem taki ,który co pół godziny wybija koszmar w nocy sie spac nie da wiec awantura ,ze jak tych gongów nie zlekwiduje Brat dzis w nocy zegar laduje za oknem nosz kurwicy mozna dostac i mu powiedziałam ,że jak lubi bicie dzwonów to niech sie zatrudni w Krakowie na przy dzwonnicy iiii sukces zegar zginal mi z oczu i nie dzwoni musiało dosc do awantury ,aby te gongi wyłaczył ........

my popołudnie u tesciów Marcel nie wyspany przez ten zegar i odespał u tesciów

mhsvanlih0qhtdnx.png

• mychowe Autorytet

Wysłany: 12 października 2014, 01:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spoznione zyczenia dla Maksia :) i spokojej nocy wszystkim

ex2bkrhmvrp7aszy.png>
  • lineczka Ekspertka

Wysłany: 12 października 2014, 02:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spóźnione życzenia dla Maksa,
    Sammy przesiadła się do spacerówki jak miała 3,5miesiaca . Wcześniej Nasza spacery wygladały tak że ja pchałam wózek brzuchem a ja miałam na rękach;)

iv09io4ptwhk6nng.png
‹‹ 626 627 628 629 630 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ