X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
Odpowiedz

KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • magdalena Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Moj w dzień tylko dlugo śpi od 9:20 do 11:30 to jedyne dłuższe spanie bo tak 30 min :-/
    kaja no to ładnie to pierwsze spanie super! Olo tak 3x1-1,5 różnie.

dqpri09knl7nzqjn.png
  • magdalena Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pysia13 wrote:
    Cześć dziękujemy wszystkim ale przelecialo szybko to 5 msc byłam dzisiaj w galerii i smialismy się z mężem że 5 msc temu odeszły mi tam wody a dzisiaj byliśmy na zakupach z małym;-) Muszę Wam powiedzieć że byłam w szoku Antos spał w obie strony w samochodzie a w galerii leżał w gondoli i oglądał i kupiliśmy mnóstwo ciuszkow oczywiście tylko dla małego na nas już nam się nie chciało oglądać
    Mój m wydał by najchętniej całą wypłatę gdybym go nie powstrzymała ha ha a myślałam że ja lubie kupować małe ciuszki :-)
    pysiu całuski dla Antosia :-). fajne wspomnienia masz..... ja też uwielbiam kupować rzeczy dziecięce <3 a ze sporo dostajemy to kupuje na zaś dużo większe.

dqpri09knl7nzqjn.png
  • magdalena Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pysia13 wrote:
    Magdalena odciagam mleko a na noc daje mu modywke, Beatina masakra z ta teściową masz, moja by nie przyjechała bez zapowiedzi a jeśli chodzi o małego to wogóle się nie wtrąca ale jakby coś to mój m zaraz by je wygarnał, Zozol ciekawa jestem czy po czopku będzie lepiej, mój też się kręci, wierci całą noc a ją już padam. Przyjechaliśmy i polozylam go na łóżku a on hop na brzuszek poszłam do łazienki a on na pleckach! Pierwszy raz się odwrócił a ją tego nie widziałam:-( Czy Wasze dzieciaczki też podnoszą dupke do góry i nóżki prostuja taki podpor przodem? To chyba początki raczkowania?
    moj Olo od wczoraj się podciąga i robi dokładnie tak jak opisałaś śmiesznie to wygląda!!! :-) mały siłacz z niego.....

mychowe lubi tę wiadomość

dqpri09knl7nzqjn.png
  • magdalena Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pysia13 wrote:
    Jeszcze mam jedno pytanie myślicie czasami ile osób nas czyta? Co sadzicie o zamkniętym forum?
    nie przeszkadza mi to w sumie nawet jak czyta chyba że o coś chodzi a ja nie kumam :/

dqpri09knl7nzqjn.png
  • magdalena Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bea_tina wrote:
    Łukasz usnął tak szybko, że ledwie go do łóżka włożyłam, tak szybko nigdy mu nie poszło!

Kurde chętnie bym owy balon kupiła, ale u nas na wsi to nigdie nie ma, a szkoda, raz kupiłam na odpuście, ale Łukasz był jeszcze za mały i nie za bardzo mu się podobał.

Kurde ja mam wyrzuty sumienia jak mały ogląda tv albo latpopa, ale czasami po prostu nie mam na niego pomysłu:/ no i czasami też chciałabym sobie "dychnąć".

Postanowiłam! Jutro zaczynam podawanie kaszki:P miałam dziś podać, ale jakoś nie mogłam:P, ale jutro już podam, ciekawe czy będzie też taki zainteresowany łyżeczką, jak przy mleku:) a może jak dobrze pójdzie, to podam mu wcześniej słoiczki:P tylko to najlepiej z rana, żeby jak cos to obserwować ewentualną wysypkę, tak?
    beatina wątpie żeby po słoiczkach był a wysypka raczej obserwuj brzusio czy nie wzdety twardy no i czy z kupą ok. powidzenia we wsprowadzaniu :-)
    dziś Olek był caly brudny bo skubaniec sam bierze rączką łyżeczkę nie mogę zapanować nad nim :/

dqpri09knl7nzqjn.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marcel znów jeczy bo kupy brak 2 dzień masakra śpi na czuja ehhh ide bo sie wierci

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• patulla Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Antosiu ♥ wszystkiego dobrego:-)

Dobranoc

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 22:38

pysia13 lubi tę wiadomość

dqprj44jb8yg6zfw.png9f7jx1hpfxfexs93.png
    l22ne6ydz3bwmwg9.png
  • pysia13 Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć witam się z rana, u nas noc kiepska no ale trudno trzeba jakoś przeżyć, miłego dni:-)

relgh3715k4hk35p.png

f2w3kwk46tcteghz.png

Aniołek 6 tydzień - listopad 2018

15.05.2020 Kacper
  • Pipi26 Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej u nas noc taka se.... bywało lepiej :)
    Dziś już na szczęście piaczeczek ;)
    Polcia od jakiegos czasu nabyla umiejętność szczypania i jak szczypnie to łzy w oczach staja....mala szczypawica :D
    Milego dnia :)

mychowe, natalinka lubią tę wiadomość

iv09df9h5nm7nn0s.png
  • magdalena Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam się i ja :-)
    u nas noc ok jedna pobudka koło 2 potem nad ranem a dziś dałam wcześniem mleczko bo Oluś budzi sie przed 7 i xzasem ciężko przetrzymać go do 8 a zresztą i po co ?! :-)
    wczoraj dostał na śpiocha przed 23 przygotowuje go do nie jedzenia w nocy ciekawe jak to wyjdzie :-)

mychowe, natalinka lubią tę wiadomość

dqpri09knl7nzqjn.png
  • mirka14 Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam sie buziaki dla wszystkich dzieciaczków którym nie składałam życzeń, choroba mnie opanowała :( i do tego jeszcze opryszczka mi wyskoczyła i dodatkowy stres więc szczepienie odkładam pewnie na jakieś 2 tygodnie ale nie zamierzam ryzykować Oluś bosko zajada, Ewelina przy jedzeniu jest brudna cała wczoraj aż musiałam z nosa odciagać bo sobie tam jabłuszka z jagodami napchała :)

Aniołeczek 08.05.2013
    jwzh2b5.png
    mbm7spn.png
  • zozol Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam się
    Magdalena widzę że ostro wprowadzasz zasady zaklinaczki dzieci, powodzenia :) Mi tam nocne karmienie nie przeszkadza o ile nie ma pobudek co godzinę czy dwie.

U nas noc piękna!!! Wprawdzie obudził się o 22,30 z płaczem i musiałam usypiać na rękach ale potem tylko dwie pobudki na jedzenie o 1 i 5. Pobudka o 7,30. normalnie już zapomniałam że mogą być tak wspaniałe nocki :) Chociaż nie powiem bo ja się średnio wyspałam, młody od 3 znowu się wiercił i kręcił jak owsik więc ja już czekałam z cycem że zaraz będzie ryk i karmienie. Czopka nie dałam bo zapomniałam kupić a wieczorem już mi się do nocnej nie chciało lecieć. No i w sumie lepiej bo bym pewnie tą dobrą noc przypisała czopkowi.

Bea_tina, pysia13, aga8787, aisa, mychowe, natalinka lubią tę wiadomość

qm4p206.png

Nasz największy skarb
    https://www.maluchy.pl/li-68536.png

• Pipi26 Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zozol super ze nocka lepsza..... hehe Pola tez sie czasem wierci i ja nie spie i czekam az sie rozplacze zeby dac mleko i tez sie przez to nie wysypiam :D
    Magdalena tez zamierzam wyeliminować nocne jedzenie ....
    Mam zamiar wode albo rozcienczone mleko dawac a ty? :)

zozol lubi tę wiadomość

iv09df9h5nm7nn0s.png
  • zozol Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga Wszystkiego Najlepszego z Okazji Urodzin :*

aga8787 lubi tę wiadomość

qm4p206.png

Nasz największy skarb

• natalinka Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i mamy zapalenie krtani :( Jak to możliwe, że pediatra wyznała się dopiero na 3 wizycie???

201404234670.png

cfc61914ad.png
  • zozol Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to nieźle, zdrówka dla Kubusia oby szybko minęło mu to choróbsko. Natalia a Ty jak się czujesz, też ostatnio bardzo narzekałaś na zdrowie?

natalinka lubi tę wiadomość

qm4p206.png

Nasz największy skarb

• aga8787 Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) u nas noc nie najgorsza :)
    Iza dzięki za życzenia :)
    Zdrówka dla Kubusia
    Ja zaraz jadę siostrę zawieść do szkoły bo u nas nocowała i pójdę z Hanią na spacer tam u nich więcej zieleni niż u nas
    Miłego dnia

natalinka lubi tę wiadomość

ug37df9hmgtex3az.png
  • Pipi26 Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga Spełnienia marzeń:)
    Zdrowka dla Kubusia :)

aga8787, natalinka lubią tę wiadomość

iv09df9h5nm7nn0s.png
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga 100 lat:-)

Zdrowka dla Kubusia:*

Witam sie:-)

U nas noc tez super!:-) a na sniadanie wystartowalismy z kaszka:-) wrazenia pozytywne:-)

Zaraz spacer bo piekna pogoda, milego dnia:*

zozol, mychowe, aga8787, natalinka lubią tę wiadomość

1usapiqvs8bdmaac.png
  • Pipi26 Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata daj znac jak ta kaszke zrobilas bo ja na dniach tez bede wprowadzac a ciemna jestem jak nie wiem :D

iv09df9h5nm7nn0s.png
‹‹ 623 624 625 626 627 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ