X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
Odpowiedz

KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • magdalena Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Moj w dzień tylko dlugo śpi od 9:20 do 11:30 to jedyne dłuższe spanie bo tak 30 min :-/
    kaja no to ładnie to pierwsze spanie super! Olo tak 3x1-1,5 różnie.

dqpri09knl7nzqjn.png
  • magdalena Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pysia13 wrote:
    Cześć dziękujemy wszystkim ale przelecialo szybko to 5 msc byłam dzisiaj w galerii i smialismy się z mężem że 5 msc temu odeszły mi tam wody a dzisiaj byliśmy na zakupach z małym;-) Muszę Wam powiedzieć że byłam w szoku Antos spał w obie strony w samochodzie a w galerii leżał w gondoli i oglądał i kupiliśmy mnóstwo ciuszkow oczywiście tylko dla małego na nas już nam się nie chciało oglądać
    Mój m wydał by najchętniej całą wypłatę gdybym go nie powstrzymała ha ha a myślałam że ja lubie kupować małe ciuszki :-)
    pysiu całuski dla Antosia :-). fajne wspomnienia masz..... ja też uwielbiam kupować rzeczy dziecięce <3 a ze sporo dostajemy to kupuje na zaś dużo większe.

dqpri09knl7nzqjn.png
  • magdalena Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pysia13 wrote:
    Magdalena odciagam mleko a na noc daje mu modywke, Beatina masakra z ta teściową masz, moja by nie przyjechała bez zapowiedzi a jeśli chodzi o małego to wogóle się nie wtrąca ale jakby coś to mój m zaraz by je wygarnał, Zozol ciekawa jestem czy po czopku będzie lepiej, mój też się kręci, wierci całą noc a ją już padam. Przyjechaliśmy i polozylam go na łóżku a on hop na brzuszek poszłam do łazienki a on na pleckach! Pierwszy raz się odwrócił a ją tego nie widziałam:-( Czy Wasze dzieciaczki też podnoszą dupke do góry i nóżki prostuja taki podpor przodem? To chyba początki raczkowania?
    moj Olo od wczoraj się podciąga i robi dokładnie tak jak opisałaś śmiesznie to wygląda!!! :-) mały siłacz z niego.....

mychowe lubi tę wiadomość

dqpri09knl7nzqjn.png
  • magdalena Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pysia13 wrote:
    Jeszcze mam jedno pytanie myślicie czasami ile osób nas czyta? Co sadzicie o zamkniętym forum?
    nie przeszkadza mi to w sumie nawet jak czyta chyba że o coś chodzi a ja nie kumam :/

dqpri09knl7nzqjn.png
  • magdalena Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bea_tina wrote:
    Łukasz usnął tak szybko, że ledwie go do łóżka włożyłam, tak szybko nigdy mu nie poszło!

Kurde chętnie bym owy balon kupiła, ale u nas na wsi to nigdie nie ma, a szkoda, raz kupiłam na odpuście, ale Łukasz był jeszcze za mały i nie za bardzo mu się podobał.

Kurde ja mam wyrzuty sumienia jak mały ogląda tv albo latpopa, ale czasami po prostu nie mam na niego pomysłu:/ no i czasami też chciałabym sobie "dychnąć".

Postanowiłam! Jutro zaczynam podawanie kaszki:P miałam dziś podać, ale jakoś nie mogłam:P, ale jutro już podam, ciekawe czy będzie też taki zainteresowany łyżeczką, jak przy mleku:) a może jak dobrze pójdzie, to podam mu wcześniej słoiczki:P tylko to najlepiej z rana, żeby jak cos to obserwować ewentualną wysypkę, tak?
    beatina wątpie żeby po słoiczkach był a wysypka raczej obserwuj brzusio czy nie wzdety twardy no i czy z kupą ok. powidzenia we wsprowadzaniu :-)
    dziś Olek był caly brudny bo skubaniec sam bierze rączką łyżeczkę nie mogę zapanować nad nim :/

dqpri09knl7nzqjn.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marcel znów jeczy bo kupy brak 2 dzień masakra śpi na czuja ehhh ide bo sie wierci

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• patulla Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Antosiu ♥ wszystkiego dobrego:-)

Dobranoc

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 22:38

pysia13 lubi tę wiadomość

dqprj44jb8yg6zfw.png9f7jx1hpfxfexs93.png
    l22ne6ydz3bwmwg9.png
  • pysia13 Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć witam się z rana, u nas noc kiepska no ale trudno trzeba jakoś przeżyć, miłego dni:-)

relgh3715k4hk35p.png

f2w3kwk46tcteghz.png

Aniołek 6 tydzień - listopad 2018

15.05.2020 Kacper
  • Pipi26 Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej u nas noc taka se.... bywało lepiej :)
    Dziś już na szczęście piaczeczek ;)
    Polcia od jakiegos czasu nabyla umiejętność szczypania i jak szczypnie to łzy w oczach staja....mala szczypawica :D
    Milego dnia :)

mychowe, natalinka lubią tę wiadomość

iv09df9h5nm7nn0s.png
  • magdalena Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam się i ja :-)
    u nas noc ok jedna pobudka koło 2 potem nad ranem a dziś dałam wcześniem mleczko bo Oluś budzi sie przed 7 i xzasem ciężko przetrzymać go do 8 a zresztą i po co ?! :-)
    wczoraj dostał na śpiocha przed 23 przygotowuje go do nie jedzenia w nocy ciekawe jak to wyjdzie :-)

mychowe, natalinka lubią tę wiadomość

dqpri09knl7nzqjn.png
  • mirka14 Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam sie buziaki dla wszystkich dzieciaczków którym nie składałam życzeń, choroba mnie opanowała :( i do tego jeszcze opryszczka mi wyskoczyła i dodatkowy stres więc szczepienie odkładam pewnie na jakieś 2 tygodnie ale nie zamierzam ryzykować Oluś bosko zajada, Ewelina przy jedzeniu jest brudna cała wczoraj aż musiałam z nosa odciagać bo sobie tam jabłuszka z jagodami napchała :)

Aniołeczek 08.05.2013
    jwzh2b5.png
    mbm7spn.png
  • zozol Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam się
    Magdalena widzę że ostro wprowadzasz zasady zaklinaczki dzieci, powodzenia :) Mi tam nocne karmienie nie przeszkadza o ile nie ma pobudek co godzinę czy dwie.

U nas noc piękna!!! Wprawdzie obudził się o 22,30 z płaczem i musiałam usypiać na rękach ale potem tylko dwie pobudki na jedzenie o 1 i 5. Pobudka o 7,30. normalnie już zapomniałam że mogą być tak wspaniałe nocki :) Chociaż nie powiem bo ja się średnio wyspałam, młody od 3 znowu się wiercił i kręcił jak owsik więc ja już czekałam z cycem że zaraz będzie ryk i karmienie. Czopka nie dałam bo zapomniałam kupić a wieczorem już mi się do nocnej nie chciało lecieć. No i w sumie lepiej bo bym pewnie tą dobrą noc przypisała czopkowi.

Bea_tina, pysia13, aga8787, aisa, mychowe, natalinka lubią tę wiadomość

qm4p206.png

Nasz największy skarb
    https://www.maluchy.pl/li-68536.png

• Pipi26 Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zozol super ze nocka lepsza..... hehe Pola tez sie czasem wierci i ja nie spie i czekam az sie rozplacze zeby dac mleko i tez sie przez to nie wysypiam :D
    Magdalena tez zamierzam wyeliminować nocne jedzenie ....
    Mam zamiar wode albo rozcienczone mleko dawac a ty? :)

zozol lubi tę wiadomość

iv09df9h5nm7nn0s.png
  • zozol Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga Wszystkiego Najlepszego z Okazji Urodzin :*

aga8787 lubi tę wiadomość

qm4p206.png

Nasz największy skarb

• natalinka Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i mamy zapalenie krtani :( Jak to możliwe, że pediatra wyznała się dopiero na 3 wizycie???

201404234670.png

cfc61914ad.png
  • zozol Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to nieźle, zdrówka dla Kubusia oby szybko minęło mu to choróbsko. Natalia a Ty jak się czujesz, też ostatnio bardzo narzekałaś na zdrowie?

natalinka lubi tę wiadomość

qm4p206.png

Nasz największy skarb

• aga8787 Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) u nas noc nie najgorsza :)
    Iza dzięki za życzenia :)
    Zdrówka dla Kubusia
    Ja zaraz jadę siostrę zawieść do szkoły bo u nas nocowała i pójdę z Hanią na spacer tam u nich więcej zieleni niż u nas
    Miłego dnia

natalinka lubi tę wiadomość

ug37df9hmgtex3az.png
  • Pipi26 Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga Spełnienia marzeń:)
    Zdrowka dla Kubusia :)

aga8787, natalinka lubią tę wiadomość

iv09df9h5nm7nn0s.png
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga 100 lat:-)

Zdrowka dla Kubusia:*

Witam sie:-)

U nas noc tez super!:-) a na sniadanie wystartowalismy z kaszka:-) wrazenia pozytywne:-)

Zaraz spacer bo piekna pogoda, milego dnia:*

zozol, mychowe, aga8787, natalinka lubią tę wiadomość

1usapiqvs8bdmaac.png
  • Pipi26 Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata daj znac jak ta kaszke zrobilas bo ja na dniach tez bede wprowadzac a ciemna jestem jak nie wiem :D

iv09df9h5nm7nn0s.png
‹‹ 623 624 625 626 627 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ