KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
mychowe wrote:Zozol, u mnie to samo, Lili marudzi, ale spac nie pojdzie, no szok. A mnie tak glowa boli, chyba sie szykuje chorobsko.
A dzis nie chciala otwierac buziaka do obiadku, wiec poszlysmy na calosc i dalam jej lyzke do reki, ale miala ubaw
mychowe lubi tę wiadomość
-
Jakoś udaje mi się Kacpra na nowo do piersi przyzwyczaić, ale jest w taki wieku, że wszystk go rozprasza i ciągle się rozgląda przy piersi. A jutro jadę do szkoły i znowu butla. Zła juz jestem na to karmienie ostatnio, bo nawet nie mogę spokojnie i "na żądanie" karmić małego, a teraz musze walczyć, żeby chciał jeszcze pierś i żeby mleczko było. A jak widzi miseczkę swoją to z daleka buzię otwiera i trzęsie się już z daleka i bardzo ślicznie buzię otwiera i prawie w ogóle siniaka nie potrzebuje;-)
Bea_tina, mychowe, aisa, magdalena lubią tę wiadomość
-
Pati ja powoli muszę myśleć, bo od listopada będę dostawać 60% wypłaty i powoli trzeba kupić bo na hurra nie kupię dla 3 dzieci(bo jeszcze dwie chrzesnice moja i Damiana) no i normalne prezenty a mam nadzieję, że mu się spodoba i będzie się ładnie bawic cwaniak mój:)
No i spi dalej!! Co się dzieje, czekam i się cieszę, a mogłam iść już drzemać!(zazwyczaj jak piszę, że dalej śpi to wstaje:])patulla lubi tę wiadomość
-
Hej ale wczoraj się rozpisałyście
Ja ostatnio kupiłam Hani http://zakupy.linkbaby.pl/do/item/V8520/Ksiazeczka-szczeniaka-o-zwierzakach,-V8520?gclid=CKu1wrOwx8ECFYXJtAodZlIAjQ
ale myślę że jeszcze musi podrosnąć do tej siążeczki
Beti pianinko fajne
Kule Hule może tez kupie na święta
My dziś same zostajemy bo mąż jedzie do Tarnowa do babci do szpitala.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2014, 13:05
-
witam się popołudniową porą
U nas nocka taka sobie - 5 pobudek, niby nieźle, ale wiem, że może być lepiej;P
Dziś rozpoczęliśmy przygodę z marchewką było całkiem fajnie Na początku się krzywił i nie za bardzo chciał jeść, ale po chwili nie z jakimś szałem, ale zjadł ładnie nie pobrudził w zasadzie nic oprócz śliniaczka i buźki. To ja chyba więcej szkód narobiłam ;P Ale wszystko poszło fajnie!
Ale mieliśmy problem z kupką, albo jej brakiem od poniedziałku! Do marchewki dodałam olej i miałam nadzieję, że to pomoże, ale niestety, o 14 wcisłam czopek, a o 14:13 dwie piękne, aczkolwiek bolące kupki:( Jedna w pieluszkę, a druga podczas przebierania. Najważniejsze, że zrobił, nie wiem czy to czopek, bo w całości był w pieluszce(oczywiście połówka).
Aga mam nadzieję, że u babci i rodzinki wszystko dobrze, oby się wszyscy wykurowali!!
Pati, o 6 to się przerzucaliśmy na drugi bok:D Chociaż jakoś po 6 karmiłam:P to może akurat w tym samym czasie:D No ale nie ukrywam pobudka o 8. Aż się boję tej zmiany czasu, bo trudno będzie Go przetrzymać godzinę, niby zaczynam Go później kąpać, ale usypia i tak zawsze o tej samej porze +/- 10min, no nic zobaczymy!
Miłego weekendu, bo raczej szykuje się pusty weekend;Pmychowe lubi tę wiadomość
-
Witam się i ja
U nas noc słaba Fifik usną wczoraj dopiero po 23.00 dlatego już nic się nie odezwałam
Ja muszę kupić puzzle piankowe bo mieszkamy w starej kamienicy i ciągnie od podłogi a muszę przenieść mojego łobuza na ziemie
Lineczka nie martw się:* co to za przyjaciółka co się obraziła.. -
Witajcie, u nas byla jedna pobudka o 3, ale to ja chyba Lili obudzilam. Tak mi maz powiedzial, ze dziwne odglosy wydawalam.
Dziekuje wszystkim, co do przeziebienia to jest troche lepej, ale slabo sie czuje, wczoraj caly wieczor i w nocy goraczka 38.1, ale dzis juz spadlo do 37.5. Lili dzis zrobilam gruszke, mango i banana i pierwszy raz tak duzo zjadla Maz ma wolne do srody to przynajmniej nie bedziemy same
Milego weekendu wszystkim -
Hejka. U nas nocka standard
Młody dziś miał małe BLW i zjadł awokado, akurat miałam taki dojrzałe mięciutkie, i się popłakał jak się skończyło.
Lineczka niezła przyjaciółka nie ma co!
Sasza my też musimy kupić puzzle, ale ze dwie paczki bym chciała. Jedną ma nam moja babcia kupić-w sensie dać kasę, drogie są nie ma co. przynajmniej te bez tych szkodliwych składników. póki co ma matę taką materiałową, też jest duża prawie jak jeden komplet puzzli no ale dla niego to już trochę za mała bo wyłazi poza nią, no i lepsze w utrzymaniu czystości będą te puzzle przy naszym kocie.
Beti fajnie że marchewka smakowałamychowe lubi tę wiadomość
-
Witam:-)
A ja juz w Gdansku. Niby godzinę dłużej mogłam spać, ale nie wyspana jestem jak nie wiem. Konrad wiercil się całą noc, Kacper tez kilka pobudek mial, a rano wcześnie wstać trzeba było. Do tego to moje przeziębienie przejść mi nie chce.