KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Marcelku i Sammy - sto lat!!! Buziaki :*
Kuba chyba już wraca do formy. Zaczyna szaleć, biegunka przystopowała. Mam nadzieję, że już tak zostanie, chociaż powiem Wam, że jak zaczyna stękać - wstrzymuję oddech...Bea_tina, aga8787, Pipi26, lineczka, aisa, Sasza20 lubią tę wiadomość
-
Buziaki dla Sammy i Marcelka
Dobrze że Kubusiowi się poprawiło, Natalinka współczuje problemów z teściową
U nas noc jeszcze gorsza płacz i płacz co chwile może to zęby bo nawet przez sen ładuje rączki do buzi
Kurcze muszę się pospieszyć z tym cieplejszym kombinezonem bo zimno i chyba kupię z zakrytymi stopamiWiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 12:24
lineczka lubi tę wiadomość
-
witam się
a'propo teściowej to właśnie oczekuję jej wizyty dzisiaj haha. Rano zadzwoniła i przy okazji młodego telefon obudził
U nas noc po prostu fatalna! Młody od 23,30 praktycznie nie spał. mąż do niego wstawał bo ja straciłam cierpliwość i już go miałam dosyc. od 2 do 3,50 właściwie to się "bawił" w łóżeczku do tego jego dziwaczne odgłosy jakieś ryki i buczenia łeb mi już pękała. Daliśmy mu nawet czopek ten viburcol o 3 to zasnął w końcu na rękach przed 4. O 5 pobudka i na nowo. Dostał cyca pospał do 6 i już potem nie spał aż do 9. Ja wysiadam, mam normalnie dosyć!
Aga wspólczuję, wiem co przeżywasz.
Ja kombinezonu też nie mam. Nie wiem jaki rozmiar kupić. teraz nosi rzeczy i 68 i 74. Głownie 74. Nie wiem czy kupić 74 czy już 80.
Natalinka wspołczuję rodzinki. -
Dziewczyny kurde, przykro mi Waszych nocy, u nas się poprawiło, ale u Was kurde, masakra Iza Maksiu już tak nie śpi prawie 2 miesiące
Znam Wasz ból, ale już nie z autopsji, bo u nas poprawa.
Może faktycznie ząbki Waszym maluchom idą, bo trudno znaleźć inne wytłumaczenie... Mam jednak nadzieję, że nadejdą spokojniejsze nocki... OBY!!
Moja kumpela dziś urodziła córcie:) ale się cieszę, nie pierwsza pretendentka na synową haha
Nam się dziś zmienił tryb dnia. Wstał 7:30 o 8:30 usnęliśmy do 10:30, zjadł kaszkę, pobawiliśmy się, ubraliśmy, umyliśmy. O 13 Łukasz usnął. Posprzątałam w domu, drugie pranie nastawiłam i w sumie mam czas na forum, bo ostatnio to raczej czytam, a nie mam czasu pisać... jedynie wieczorem oczywiście.
Też chciałam kombinezon z "bucikami" i "rękawiczkami", ale kupiłam ten lidlowy bo się po prostu opłaciło, a oni mają 2 rozmiary, t wzięłam 74/80 i myślę, że będzie ok, ale jakbym tego nie kupiła to bym wzięła 80, żeby starczyło na całą zimę. Bo trochę za duży może być, a za ciasny to raczej bieda:P
Kurde czychałam na promocję w c&a i dziś e-mail, na -20%, a dostałam dziś wypłatę, więc będzie szaleństwo!mychowe, aisa lubią tę wiadomość
-
Teściowa jednak odwołała przyjazd więc poszliśmy na spacer. zimno jak nie wiem ale ciepło się ubraliśmy więc luz. ja nawet czapkę i rękawiczki wzięłam. młody się zdrzemnął wiec popołudniowa 30 minutowa drzemka zaliczona.
-
Maks dziś dostał jarzynki i krem z czarnych jagód i jabłek z gerbera i kaszkę tam dałam. jak przyszliśmy ze spaceru to jagody już były w pampersie Hehe jeszcze mu się nie zdarzyło zrobić kupy w nosidelku
aga8787, Bea_tina, mychowe, lineczka, aisa lubią tę wiadomość
-
http://vimeo.com/109828791
Witajcie
Mnie przeziebienie dopadlo okropne, na szczescie Lili zdrowa i mam nadzieje, ze tak zostanie.
Sto lat dla Marcelka i dla Sammy, ale pieknie rosnaKaja, lineczka, aga8787, aisa, zozol, Sasza20 lubią tę wiadomość
-
Mychowe, fajny filmik Oby przeziębienie szybko sobie od Ciebie poszło!
Kaja, wycałuj Marcelinho :*
Natalinka, super, że Kubuś już się lepiej czuje!
Współczuje teściowej, teścia w sumie też. Tu pojawia się plus emigracji, że teściową mam daleko I minus, że mamę też mam daleko
Aga i Zozol, współczuje nocy. Moje o tyle lepsze, że budzie się, dostaje cyca i śpi.
Dzięki za info z kwietniówek. Szkoda, że Walabia i Koral zniknęły, fajnie pisały...mychowe, Kaja lubią tę wiadomość