KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Bea_tina wrote:A i oto, mój akrobata Bo po co siedzieć standardowo, jak można odlotowo!
I moje nowe krzesełko!Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2014, 15:12
mychowe, Sasza20 lubią tę wiadomość
-
Aha ,ale mam newsa odnosnie mojej kochanej Tesciowej !!!!ona uwielbia wydawac kasę na różnych pokazach wiecie takie głupoty pokazy tych domokrazcow za grube pieniadze ostatnio znow była ,ale wziel tescia i chwała bogu bo by kupiła jakies g..... ,a dzis oczywiscie nie mówiła tesciowi gdzie idzie ,a poszła na jakis niby zabieg na twarz gdzie krem z czarnego kawioru miała kupić 50ml za 8 tys ubaw po pachy ,,a ze zapomniała dowodu osobistego i kasy nie miala nie kupila ,a,e sie nasmialam
Bea_tina, mychowe, aisa, natalinka lubią tę wiadomość
-
Magdalena ja uzywam juz 2 miesiac fotelik i jestem no i Marcel tez zadowoleni bo masz dodatkowe oparcie to czerwono-granatowe jest dmuchane i możesz sobie regulować ciasnosc dziecka w foteliku ja już troszke spjscilam powietrza bo jest grubszy i stabilniej siedzi ,a mnie sie dobrze w nim karmi ,a cena jest mega fajna jak dobrze pamietam 59zl
-
Tak sam to Łukaszo nie siedzi Na około ma takie dmuchane oparcie, więc niby siedzi a niby nie:P
Dziękujemy za miłe słowa
Kaja teściowa nieźle więcej szczęścia niż rozumu hehe, bez obrazy oczywiście!
A co do arabów, to w Londynie koleżanka siedzi i też na nich tylko narzeka w Niemcach jak byłam, to też tego od zasrania, no ale tak, państwo samo daje więc czemu nie mogą korzystać szkoda, że kosztem normalnych pracujących ludzi...
Magda, póki co jak widział krzesełko to cały się cieszył, zobaczymy na dłuższą metę jak się będzie sprawowaćmychowe, aisa, Kaja, magdalena lubią tę wiadomość
-
Beti ja tesciowa mam Super Mega fajna ,ale to jest jej minus hehehe kiedyś odkurzacz chciala kupic Rumba sie nazywała za 9 tys i tesciu jej powiedział ,ze jak kupi spi na balkonie ,a Łukasz w necie znalazł taka sama identyczna Rumbe za bagatela 800zl
Bea_tina, aisa, lineczka lubią tę wiadomość
-
dziewczyny ja jestem z Wami czytam ale jak nadrobię wszystko to już nie odpisuje bo coś?! albo śpiąca jestem albo Olo itd.
gości mam teraz bo każdy nas odwiedza dziś miałam koleżankę i Oluś był baaardzo grzeczniutki dumna byłam z synusia
no i jeszcze non stop sprzątam jeszcze nie jest idealnie ale juz tuż tuż.mychowe, aga8787, Bea_tina, zozol lubią tę wiadomość
-
jutro moj syneczek kochany kończy 6 m-cy i kupiliśmy mu nową zabawkę Oluś strasznie uderza rączkami we wszystko a najczęściej w brzuszek więc zabawka będzie do uderzania w nia. ciekawe jak zareaguje smyk mały, a i powiem Wam, że mój syn mnie rozczula ostatnio leżymy sobie wieczirem we dwójke i on wpatruje sie we mnie prosto w oczy takim wzrokiem ciężko do opisania maślanym hi hi no serce mi mięknie
natalinka, mychowe, aga8787, Bea_tina, aisa, zozol, lineczka lubią tę wiadomość
-
Magdalena sto lat dla Olusia na 6 miesiecy i od Lili rowiesniczki przede wszystkim:) A o ktorej Olus sie urodzil? Bo Lili o 18:01. Moja Lili tez tak fajnie sie wpatruje we mnie Nie moge uwierzyc, ze juz pol roku zlecialo
magdalena lubi tę wiadomość
-
Buziaki dla Lili i Olusia :*
Beata niezły ten Twój akrobata a jak wyprzystojniał! No i nieźle popyla na macie, mój musi się czegoś chwycić żeby podciągnąć do przodu
Kurde w tym bujaczku nie masz pasów? ja bym sie bała że mi spadnie.
Kaja twoja teściowa to niezła artystka
U nas noc miarę ok gdyby nie 1,5 godzinna przerwa na nie spanie
A co do Arabów to niestety w Holandii też tego w pizdu, i ten sam system -czyli nic nierobienie. Na prawdę oni zaleją i zniszczą europęmychowe, aisa, magdalena, Kaja lubią tę wiadomość