KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam sie:-)
Alaalicja gratulacje zabkow:-)
My noc super, tylko to usypianie. Wczoraj zasnal 2310. Za to mialam tylko 2 pobudki:-) noale to usypianie jest meczace. A dzis widze marudzenie od rana, bosko:/ nie mam pojecia o co chodzi:/
Milegi dniaALAALICJA lubi tę wiadomość
-
Zaległe życzenia dla Ewelinki i Antosia :*
Gratulacje dla wszystkich posiadaczy nowych zębów! U nas niestety nadal cisza, a marudzenie trwa -na sszczęście nieco mniejsze, ale to chyba zasługa kropel Camilia, bo Kubuś jest po nich trochę spokojniejszy, a i te biegunkowe kupy się skończyły.
Zdjecia maluchow superowe! Maksiu i Łukaszek - świetne postępymychowe, agata86, ALAALICJA lubią tę wiadomość
-
Spóźnione życzenia dla Eweliny i Antosia :*
Mychowe, Jasio jak ma okazję też wszystko chce zgarnąć a potem wszystko na podłogę leci.
Zozol, super że drugi ząbek wyszedł bez problemu. U nas jeszcze było blw więc się nie wypowiem co do wycierania rąk. Biedny Kapsel. I Twoi rodzice też lekko nie mieli z Maksiem.
AlaAlicja, gratuluję ząbków
Beatina, super że tak mało pobudek! Oby usypianie wróciło do normy.
U nas spanie od 19:30 do 8 z 4 pobudkami, na szczęście krótkimi.
Miłej niedzielimychowe, agata86, ALAALICJA lubią tę wiadomość
-
Hello ,ale noc to jakaś katastrofa zasnął cos po 20 i około 24 zaczęła się jazda az do 5 zasnął mi na brzuchu do 6:30 i potem buszowal do 9:20 wescie mi powiedzcie co to było ja jestem jak zabi ,a na ur jedziemy na oczy ledwo widzę
-
Spóźnione życzenia dla Ewelinki
Dziewczyny współczuję nocek, u nas spoko. Były wprawdzie jakieś pobudki ale to tylko smoczek i na boczek i spanie dalej nawet nie wiem o której się wybudzał. U nas ostatnio najwięcej wybudzeń jest w ciągu godziny od położenia spać. Kładziemy go o 19 a do 20 budzi się np. 2-3 razy, z tym że wystarczy właśnie tylko na boczek go dać. Nie wiem czemu, może dzień przeżywa?
Gratulujemy kolejnym ząbkowiczom
Natalinka dobrze że już po biegunkach.ALAALICJA lubi tę wiadomość
-
Natalinka dobrze że kupki się unormowały i, że Kubuś mniej marudny, bo to chyba "najgorsze" bo chcesz pomóc, a już jesteś bezsilna
Zozol, może Maksio nie spi jeszcze twardym snem i "boi" się być sam i w ten sposób Was szuka? Trudno wyczuć.
No i Łukasz śpi od 10! już prawie 3,5h, czyli będzie powtórka z usypiania. Chciałam Go wybudzać, ale nie mam serca, naiwnie liczę, że się sam przestawi na właściwy tor.
Dziś(bo wczoraj nie ogarnęłam) pójdziemy na spacer, obczaimi spacerówkę i gondole jak co wygląda -
nick nieaktualny
-
Bea_tina - to marudzenie ostatnio tak mnie już wymęczyło, że źle to wspominam. Całe dni na rękach, kilkugodzinne usypianie itd. Masz rację, czułam się bezsilna, bo już nie wiedziałam czy go coś boli, czy ma kiepski humor, czy to zęby...
Alaalicja - jasne, nagroda musi być
Agata - Kuba już bardzo długo wszystko gryzie i wręcz wyżywa się na zabawkach, a zębów ani widu ani słychu... Może to jakiś sposób wyrażania emocji? Sama już nie wiem...
Pisałyście ostatnio o wierceniu w nocy. I muszę się pod tym podpisać - Kuba wierci się jak owsikALAALICJA lubi tę wiadomość
-
Witajcie, u nas niebo.. drugi dzien:) U Lili pobudka o 7 rano, nic sie w nocy nie budzila, maz ja slyszal jak dwa razy zajeczala, a ja podobno chrapalam ostro
W dzien swietny humorek, duzo usmiechow i spala na spacerze ponad dwie godziny
Milego wieczoru wszystkimWiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2014, 20:45
-
Zozol, dziekuje
Natalinka, buziaki dla Kubusia, duzo zdrowka!
Beatina, moze to sie zmieni na dniach, bo Lili tez taka byla moze ze dwa dni i teraz taka inna sie wydaje i wiecej jakby umie i pojmuje na bank to skok byl.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2014, 22:38
natalinka lubi tę wiadomość
-
Mychowe, właśnie miałam pisać, że pięknotka Lili na super awatarku!
Łukasz usnął, usypiałam go 20 min. Nie było źle, ale gdzie te dobre czasy najgorzej, że nie wiem dlaczego taka zmiana! Bo nic się nie zmieniło w tym co robimy w ciągu dnia:/ eh, oby było lepiej !
Ja się też zbieram do spania, bo nie ma co sobie nocy odbierać
Buziaki!mychowe lubi tę wiadomość
-
Dziękujemy za życzenia :*
U nas marudzenie też można wziąć za jakiś skok, bo Kuba się zmienił. Pokazuje rączką dokładnie co chce np. na okno, bo bawi się przy nim sznurkiem od rolety. Jak ktoś przychodzi i wychodzi pokazuje na drzwi, a gdy przysuwamy się do nich zagląda z przechyloną główką. Pokazuje na jedzenie w garnkach i mlaska. I co dziwnego: stoi stabilnie (chociaż go trzymam) i najchętniej teraz tylko by stał na nóżkach. Wiem, że nie można, ale ciężko go opanować...mychowe lubi tę wiadomość