KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja rano myślałam że na zawał zejdę. Młody spał z nami w łóżku a że rano go karmiłam z prawej piersi to leżał od zewnętrznej strony łóżka, zawsze zwijam kołderkę w rulon i daję na brzeg. obudziłam się o 7,40 a młody miał nogi dupkę zwisającą z łóżka i wesoło machał sobie nóżkami. Ja pierdzelę jeszcze trochę i by zleciał!
U nas dziś pierwszy dzień taty na rodzicielskim w domu żeby się wdrożył pod moim okiem (mimo że już 3 tydzień mu leci) póki co już mnie drażni że nie robi pewnych rzeczy przy małym jak ja. Usypianie młodego mu nie wyszło, musiałam ja go uśpić. Wieczorem zawsze on go usypia ale to wtedy jest dość proste bo młody zasypia sam w lóżeczku po krótkim noszeniu i zaśpiewaniu kołysanki, a w dzień to już nie takie proste. No nic zobaczymy jak kolejne dni będą wyglądać.
Buziolki dla Sammy :*
Lineczka a co się stało że byłaś w szpitalu? Mam nadzieję że już wszystko ok. -
hej
Spóźnioneżyczenia dla Antosia, Ewelinki I Kubusia:)
Buziaki dla Marcelka i Sammy
Iza to miałaś poranek eh ale najważniejsze że nic się nie stało
Lili śliczna
a my męczymy się dalej Hania wczoraj do południa trochę lepiej, ale dziś znowu daje popis nie wiem co jest
Dziwne jest to że mimo ogromnego zmęczenia od kilku dni cierpię na bezsenność ;/agata86, natalinka, mychowe lubią tę wiadomość
-
Kaja, wszystkiego najlepszego dla Ciebie i buziaki dla Marcelka :*
Fajnie, że oboje urodziliście się 24ego tyle że w innych miesiącach.
Całusy dla Sammy :* Mam nadzieje, że Ty już lepiej się czujesz
Zozol, dobrze że w porę się obudziłaśKaja lubi tę wiadomość
-
Iza no to widzisz, dobrze ze w pore sie przebudzilas izlapalas Maksa:-)
Lukasz drzema, a ja w domu troche ogarnelam poszalalam isie nawet wykapalam! Hehe
A teraz leze obok buszownika, bocoz:-) trza sie zrelaksowac:-)Pipi26, mychowe lubią tę wiadomość
-
Zdrówka dla Sammy i Marcela
Kaja - życzę Ci przede wszystkim spełnienia w macierzyństwie i kolejnego małego krasnala
Lineczka mam nadzieję, że wszystko już w porządku i nie było to nic poważnego
Iza - współczuję poranka, chyba odechciało Ci się już spać...
lineczka, Kaja lubią tę wiadomość