KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Hello w sobote my tez spimy na plasko!!!!!
Asiu super ,ze gondola jeszcze my co ubolewam juz spacerówka bo krzyki że leżeć nie chce buuuuuu nic ide sprzatac polatac na mietle trochę
Milego weekendu dla każdejmychowe, aisa lubią tę wiadomość
-
Hejka a Polcia spi na plaskiej podusi na takim flaku
U nas noc super. Pola zasnela przed 21 u nas na lozku jak szlam spac kolo 23 przelozylam ja do lozeczka i o 5.30 dopiero sie na mleko obudzila ... troche sie wiercila to dalam ja do nas i jeszcze spi i to twardym snem i nie zanosi sie zeby sie miala zaraz obudzic
Milej soboty mamuskiaisa lubi tę wiadomość
-
Usnal Lukasz 2240, a wstalismy o 9. Niby spoko, ale pewnie to oznacza znowu buszowanie wieczorne. Kurde wolalabym zeby spal tak jak wczesniej i wstawal o7 mimo wszystko, bo dzieki temu dzien dluzszy a tak to zaraz ciemno i koniec dnia;)
Wczoraj przez caly dzien Lukasz wypil 100ml wody, takze progres jest;)
A izaczynamy etap wspinam sie na wszystko, a najlepiej na noge mamy, albo szuflady!
Milego dnia!mychowe, aisa, aisa lubią tę wiadomość
-
Hej my noc niestety nadal kiepska
Hania chodzi spac po 20 i wstaje czasem 5, 6 o 7 to bardzo rzadko
Dzisiaj wybadałam zęba wreszcie, teraz jeszcze drugi bo też widoczny pod dziąsłem pewnie dlatego tak daje mi w kość
Łukaszek cudny i fotelik superWiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2014, 14:24
aisa, mychowe, Pipi26, agata86, zozol, natalinka lubią tę wiadomość
-
Mychowe, na podłodze miseczka?
Pipi, Mychowe, super nocki!
Kaja, spacerówka też dobra, grunt żeby się Marcelowi podobało
Aga, gratuluje pierwszego ząbka, w sumie to już i drugiego też. Może nocki teraz będą lepsze
Beatina, super wspinacz Ale złapał tempo. Fotelik wygląda ok.aga8787, mychowe, Pipi26 lubią tę wiadomość
-
Nie ma co Łukaszo szaleje Ciekawe czy będzie znowu buszmenem wieczornym, czy dziś będzie grzecznym synusiem
Mychowe, tak, Łukasz jak siedzi gdzieś wyżej, to namiętnie wszystko zrzuca i patrzy na mnie, dlaczego nie podnoszę w sekundzie taki cwaniaczek
Ale musze się pochwalić, że dziś Łukaszek nawet grzeczniutki ;P nie zapeszając oczywiście ;PPipi26, zozol, mychowe, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny, u nas w końcu wyszedł ten drugi ząbek. O dziwo nie było gorączki ani żadnych akcji marudzenia.
Aga gratulujemy ząbka
Beti Łukaszo super się wspina
Mychowe Lili ślicznie zajada :p
Czy wasze dzieci też po BLW wycierają ręce w spodnie? Bo u nas to nagminne!
U nas noc ok jedzenie po 2 i przed 6 a mamuśka wróciła z imprezy (kolejnej z pracy tym razem biurowej) przed 2 oczywiście kierowca
Nasz kot chyba popadnie w traumę, wczoraj jak mnie nie bylo mąż wypuścił go na balkon bo chciał wyjść ale potem drapał łapami po oknie żeby wejść a mężowi nie chciało się go wpuścić przez dłuższy czas, i kot zrobił kupę na parapecie! (on na szczęście robi takie twarde klocki). Za to dzisiaj pojechaliśmy o 11 na pogrzeb 120 km od nas, wróciliśmy do domu po 20 i co się okazało ? kot był zamknięty w szafie!!! Biedak oczywiście się tam zlał. Masakra! Aż mis się go żal zrobiło. Do tej pory nasz kot nigdzie indziej się nie załatwił niż do kuwety.
Maksiu był dziś u dziadków przez ponad 7 godzin i dał nieźle im popalić. Na początku wszystko pięknie ale jak już przez długi czas nie było mamy to zaczął się denerwować, chciał być tylko na rękach u mojej mamy, do swojej prababci wcale nie poszedł na ręce, na widok dziadka oczywiście ryczał z daleka, żadne zabawki go nie interesowały (ewentualnie tv) Mama powiedziała że już rąk dziś nie czuje Aż się trochę zaczęłam stresować co to będzie jak ja wrócę do pracy!! Niby większość czasu będzie z tatą no ale tata to nie mamaPipi26, ALAALICJA, aga8787, aisa lubią tę wiadomość
-
Zozol, gratulacje dla Maksia u nas tez juz dwa zabki jak u kroliczka
To niezle z kotem sie porobilo, zeby sie tylko na Was nie obrazil hehe
Lili mie wyciera rak w spodnie albo rajstopki, a we wszystko, najgorzej to jak we wlosy, pelno koltunow juz i tak ma z tylu jak w nocy rusza duzo glowa i jej sie plataja..
Dacie rade, mysle, ze Maksiu sie przyzwyczai..zozol lubi tę wiadomość
-
Nowy wymiar buszowania?? Who not!!
Usnął przy cycku 19:30. 20:10 pobudka. 20:30 mega śpiący, dokarmienie sen!!20:35 pobudka z MEGA płaczem, 21:10 koniec płaczu!! No i buszuje, oczywiście na wszystko się wspina a jak upada to larmo:/ miałam nadzieje, że dziś będzie lepiej
Agata wybacz, buziaczki dla Antosia :*
Magdalena gratulacje pięknego mama!!!
Iza oby Maksio dał rade z przestawieniem, choć początki będą bardzo trudne:(
Mychowe gratulacje dla Lili za miły dzieńALAALICJA, mychowe lubią tę wiadomość
-
mirka14 wrote:Dziewczyny pomocy czym inhalujecie dzieciaki bo Inka ma okropny katar i chcemy jutro inhalator kupić tylko nie wiem co do niego wlać
ja inhaluję 1,5 ml wody+ 1,5 ml soli fizjologicznej tak nam ostatnio pediatra kazał.